Το φαινόμενο Ελ Νίνιο κάνει τον καιρό άνω κάτω

flust.gr-κόσμος

Το φαινόμενο Ελ Νίνιο είναι υπεύθυνο για πολλές καταστροφές σε όλο τον κόσμο είτε πλημμύρες είτε ξηρασίες και θεωρείται ότι ευθύνεται σε αρκετό βαθμό για την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας. Η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει προβληματίσει τους επιστήμονες ενώ σύμφωνα με το time, η Μετεωρολογική υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών, προειδοποιεί τις κυβερνήσεις ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν για ακραία καιρικά φαινόμενα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Πολλές κυβερνήσεις πιστεύεται ότι έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό για το φαινόμενο Ελ Νίνιο σε μια προσπάθεια να είναι προετοιμασμένες από ακραία καιρικά φαινόμενα. Υπολογίζεται, ότι η Ινδία θα πληγεί από μουσώνες η Αυστραλία θα υποστεί τρομερή ξηρασία ενώ η Νότια Αμερική θα πληγεί από εκτεταμένες πλημμύρες.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Βερολίνο: Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι στον οίκο του ενός
Next Πώς πανηγυρίζουν οι αστροναύτες τα γκολ του μουντιάλ

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.