Το προφίλ της εβδομάδας 9 έως 15 Μαΐου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 2 έως 8 Μαΐου 2016

bcforbes100643

ΚΡΙΟΣ
Μια πολύ καλή εβδομάδα για τους περισσότερους με εξαίρεση τους 6,11,12/4ου που θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε ότι και αν κάνουν. Για τους περισσότερους οι καλές όψεις της εβδομάδας φέρνουν μια οικονομική ανάσα από τον χώρο της δουλειάς προκαλώντας σας ψυχική ηρεμία ενώ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα δεν διστάζουν να δείξουν τη συμπάθεια και την στήριξη τους προς εσάς. Οι 24 και 25/3ου χαρακτηρίζεστε από μια ιδιαίτερη δυναμική και νιώθετε υπερδραστήριοι και έτοιμοι για όλα. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους!!
ΤΑΥΡΟΣ
Διανύεται ένα διάστημα πολύ θετικό όσων αφορά τα θέλω σας, τα σχέδια σας, τις δημιουργίες σας ή και τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι. Μπορείτε να καταφέρετε σπουδαία πράγματα για τα οποία προσπαθείτε καιρό ενώ τα επαγγελματικά σας φαίνεται να παίρνουν το δρόμο που θέλετε με πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές. Οι 3/5ου είσαστε οι περισσότεροι τυχεροί σε ότι και αν κάνετε ενώ συναισθηματικές χαρές ή κάποιο όφελος- κέρδος φαίνεται πως έχετε να περιμένετε και οι γεννημένοι το 1ο 10ήμερο του Μαΐου . Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι απολογισμοί που κάνετε όλο αυτό το διάστημα σας έχουν βοηθήσει πολύ να επαναπροσδιορίσετε στόχους και πλέον είσαστε έτοιμοι και ψυχικά ήρεμοι να βάλετε προτεραιότητες, να διορθώσετε οικογενειακά θέματα και να ασχοληθείτε λίγο και με τον εαυτό σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετές αιτίες χαράς όχι μόνο φανερές μα και κρυφές που θα σας ανεβάζουν την ψυχολογία και θα σας αναπτερώνουν το ηθικό. Οι 4 και νωρίς το πρωί 5/6ου είσαστε οι πιο πιεσμένοι από σχέσεις και συνεργασίες ενώ οι 25 και 26/5ου μην προβάλετε επιθετικότητα στους γύρω σας νομίζοντας πως αυτοί φταίνε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρα πολύ κοινωνικοί θα είσαστε και αυτή την εβδομάδα. Οι φίλοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις μέρες και οι ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις είτε φίλων στο σπίτι σας είτε εσείς προς το δικό τους θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας. Πιο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε θα πρέπει να είσαστε οι 9 και 14/7ου που θα έχετε αιτίες να μην είσαστε καλά ενώ οι 3/11ου ξεχωρίζετε για την δημιουργική φαντασία και τις πολύ καλές ιδέες που θα πρέπει και να υλοποιείτε αυτό το διάστημα ή τουλάχιστον να τις καταγράφετε διότι θα μπορούσαν να σας αποδώσουν τα βέλτιστα. Τρίτη, Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΛΕΩΝ
Ευχάριστα νέα, μηνύματα και μετακινήσεις επιφυλάσσει η εβδομάδα για εσάς. Συζητήσεις με φίλους θα σας ανεβάσουν τη διάθεση ενώ είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια σας τα οποία φαίνεται πως μπορούν να αποδώσουν και οικονομικά καλά. Η εβδομάδα βοηθά να κατακτάτε οτιδήποτε επιθυμείτε και ιδιαίτερα οι γεννημένοι 26,27 και 28/7ου που έχετε μια ιδιαίτερη δυναμική και όρεξη να πετύχετε στόχους και θέλω σας. Πέμπτη και Παρασκευή το καλύτερο 2ήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι έξυπνες ιδέες σας και η ευστροφία που χαρακτηρίζει το μυαλό σας αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας πετυχαίνοντας τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει και φέρνοντας σας πολύ κοντά στα θέλω σας. Όλα θα τρέχουν όπως τα θέλετε και σε αυτό θα βοηθήσει και η οικογένεια. Οι 27 και 28/8ου προσοχή σε ενδοοικογενειακούς καβγάδες ενώ οι 5/9ου ξεχωρίζουν ως οι πιο τυχεροί του ζωδίου σε ότι και αν κάνουν. Οι 6/9ου βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσκολίες του παρελθόντος που ζητούν άμεσα λύσεις. Τρίτη και Τετάρτη είναι 2 πολύ καλές μέρες για όλους.
ΖΥΓΟΣ
H οικονομική στήριξη που θα έχετε από την οικογένεια ή και κάποιο έσοδο εκτός δουλειάς θα σας κάνει να αναθαρρήσετε και θα ανεβάσει κατά πολύ την ψυχολογία σας. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να τακτοποιήσετε και να αξιοποιήσετε σωστά τα οικονομικά σας καθώς και κληρονομικά θέματα αν υπάρχουν. Οι 10 και 15/10ου ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας. Πέμπτη και Παρασκευή το καλύτερο 2ήμερο να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδιαίτερα συνεργάσιμοι θα είστε και αυτή την εβδομάδα και με αυξημένη την διάθεση για συντροφικότητα κάτι που θα σας κάνει περισσότερο ευέλικτους με τις σχέσεις και τις συνεργασίες απ’ ότι σας έχουν συνηθίσει. Φίλοι με τους οποίους μπορείτε να πείτε τα πάντα, ακόμα και πιο κρυφά πράγματα θα είναι κοντά σας και οι συζητήσεις σας μαζί τους θα σας αγαλλιάζουν ψυχικά αφού θα σας παρακινούν να εξωτερικεύσετε τα εσώψυχα σας. Οι 3/11ου εξακολουθείτε να έχετε δημιουργική έμπνευση που θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το καλύτερο διάστημα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και φιλόδοξα κάθε μορφής σχέδια σας είναι τώρα. Φαίνεται πως με την στήριξη πιο δυνατών είτε λόγω θέσης είτε λόγω ηλικίας θα καταφέρετε να εδραιωθείτε και να φανείτε στον χώρο της δουλειάς ενώ η οικονομική στήριξη που θα έχετε θα ηρεμίσει ανησυχίες και άγχη σας και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες. Οι 26 και 27/11ου είσαστε οι πιο δραστήριοι και αποφασιστικοί των ημερών αυτών για να πετύχετε μεγάλα θέλω σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με εξαίρεση τους 7 και 12/1ου που έχουν αιτίες να μην είναι και στα καλύτερα τους και θα πρέπει να προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα που τους φέρνει η ζωή και να είναι γενικά σε όλα πιο προσεχτικοί, οι υπόλοιποι έχουν να περιμένουν αιτίες χαράς αυτή την εβδομάδα. Οι ιδέες που έχουν είναι παραγωγικές και εφαρμόσιμες και έχουν τη δύναμη να τους φέρουν κοντά στα φιλόδοξα σχέδια τους και σε οτιδήποτε αγαπούν. Οι 3/1ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε οτιδήποτε και αν επιδιώκουν. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι δυο πολύ συντροφικές μέρες, εκμεταλλευτείτε το 2ήμερο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευχάριστο και χαρούμενο δείχνει το κλίμα του σπιτιού αυτό το διάστημα ενώ οι μετακινήσεις σε οικογενειακούς χώρους θα είναι αυξημένες. Ακόμα η τόση οικογενειακή χαρά θα μπορούσε να οφείλετε και στην έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια ή γενικά την παρουσία κάποιου αγαπημένου προσώπου στον οικογενειακό σας χώρο. Η γνώση πως υπάρχουν άτομα του φιλικού ή κοινωνικού χώρου έτοιμα να σας στηρίξουν όπου τα χρειαστείτε σας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά είτε την εκδηλώνετε είτε όχι. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.
ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές θα είναι και αυτή την εβδομάδα οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε με φίλους όπως και τα ευχάριστα νέα που θα ακούσετε. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με σχέσεις και συνεργασίες ενώ φαίνεται πως οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα θα σας φέρουν κάποια στήριξη είτε από ανθρώπους του β συγγενικού χώρου είτε από κάποια αδήλωτη πηγή εσόδων δική σας ή του συντρόφου. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev ‘’SMAC’’ κατά του καρκίνου, του Πάνου Λιάκου
Next Ευρωπαϊκή Ημέρα Ελεύθερης Προσέλευσης του Κοινού