Το προφίλ της εβδομάδας 8 έως 14 Φεβρουαρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 8 ως 14 Φεβρουαρίου

Κριός
Με αυξημένη επικοινωνιακή διάθεση και φορτωμένο πρόγραμμα το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά να βρίσκετε χρόνο για όλα. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει μία ουσιαστική στήριξη από ένα άτομο κοντινό σας που μπορεί να σας .. λύσει τα χέρια και να σας κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Ακόμα βοηθά τον μήνα αυτόν να είστε πιο συχνά κοντά σε φίλους. Αυτές τις μέρες έχετε να περιμένετε και κάτι καλό στα οικονομικά σας , μικρό ή μεγάλο , όπως και αν έχει αποτελεί μία οικονομική ανάσα για πολλούς και την δυνατότητα να κάνετε πράγματα ή αγορές που θέλετε κάποιοι άλλοι. Οι μέρες εξακολουθούν δίνουν διασπάσεις συνεργασιών και προβλήματα σχέσεων ή άλλα στους 6,7/4ου. νομικά προβλήματα στους γεννημένους 1η/4ου .

Ταύρος
Οι μέρες αυτές μεταφέρουν ένα ευχάριστο μήνυμα σε εσάς του 3ου 10ημέρου που θα μπορούσατε να κάνετε και μία σημαντική συνάντηση, γνωριμία ή ένα αίτημα που εύκολα θα μπορούσε να έχει θετική για εσάς κατάληξη. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο ενεργοποιεί φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια, βοηθά τα οικονομικά σας θέματα μα και στο ζέσταμα των σχέσεων σας με ένα γονιό σας ή ένα άτομο κύρους. Οι μέρες και κυρίως η Τετάρτη δίνει μεγάλη τύχη στους γεννημένους 11και 12 Μαίου. Λίγη ένταση έχει το μεσημέρι της η Παρασκευή για αυτό αναβάλετε ή αποφύγετε τις ώρες αυτές δύσκολες συζητήσεις, συναντήσεις κλπ. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ χαρούμενο για όλους.

Δίδυμοι
Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σας βοηθά να βλέπετε πιο πλατιά και να υιοθετείτε πιο σύγχρονες θεωρίες , κάτι που βοηθά να είστε περισσότερο δυνατοί και υπολογίσιμοι κυρίως στους χώρους της δουλείας. Ακόμα δίνει έξυπνες ιδέες και λύσεις που θα σας κάνουν πολύ ευέλικτους ώστε να ξεφεύγετε από τις δυσκολίες τις εποχής. Κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια σας και ανοίγει πόρτες επικοινωνίας με άτομα από μακριά. τις μέρες αυτές μπορείτε να περιμένετε και κάτι καλό στα οικονομικά σας. Λίγη ένταση έχει το μεσημέρι της Παρασκευής που θα μπορούσε να σας φέρει σε ρήξη με ένα φιλικό – κοντινό άτομο.

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σας κάνει ίσως δικαιολογημένα καχύποπτους απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις την περίοδο αυτή καθώς αντιλαμβάνεστε πως γύρω σας υπάρχει ένα παρασκήνιο και κάποιο άτομο που είναι ανταγωνιστικό ασχολείται αρνητικά μαζί σας. Σε αυτόν τον νέο κύκλο του φεγγαριού η αλήθεια είναι ότι θα σας απασχολήσουν και δυσάρεστα περισσότερο τους 8,9/7ου που πρέπει να είναι προσεχτικοί γενικά να αποφεύγουν ανοίγματα και να είναι επιφυλακτικοί ακόμα και στις πιο εντυπωσιακές προτάσεις . Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο καλές σας για όλα τα θέματα . Το δύσκολο μεσημέρι της παρασκευής αποφύγετε κόντρες και αφιερώστε χρόνο στους φίλους το Σαββατοκύριακο.

Λέων
Καλό το νέο φεγγάρι από τον Υδροχόο καθώς βοηθά να γίνουν πιο ομαλές τις επόμενες 28 μέρες και οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας. Ακόμα θα είστε πιο συγκαταβατικοί και συνεργάσιμοι αυτόν τον καιρό. Αυτόν τον καιρό θα ξεμπλοκάρουν και τα επαγγελματικά σας και οι μέρες αυτές θα σας δώσουν αποδώσεις που θα σας κάνουν να γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι . Μόνο οι 11,12/8ου θα έχετε κάποια ένταση ή πρόβλημα στον χορό του σπιτιού τις μέρες αυτές . Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ένα μικροπρόβλημα συνεννόησης μπορεί να σας νευριάσει πρόσκαιρα όμως ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ Της παρασκευής και Το Σάββατο δείχνουν να εξελίσσονται όμορφα για εσάς.

Παρθένος
Οι 12 ως και 20 του Σεπτέμβρη θα είστε τυχεροί και στον έρωτα και στο χρήμα τις μέρες αυτές και θα μπορούσατε να έρθετε πολύ κοντά σε κάτι που επιθυμείτε. αντίθετα οι 7/9ου θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα που και θα σας προβληματίσουν οι εξελίξεις της και θα σας ρίξουν ψυχολογικά είτε συναισθηματικά είτε οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει μία στήριξη στον επαγγελματικό σας χώρο, ανοίγει μία καλύτερη προοπτική στις 28 μέρες που ακολουθούν ή και μία ευχάριστη εξέλιξη πάλι στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε τα έξοδα μα και γενικά τις οικονομικές σας κινήσεις το μεσημέρι της Παρασκευής και απολαύστε ένα υπέροχο για όλους Σαββατοκύριακο που υπόσχετε σε άλλους καλές στιγμές και σε άλλους δυνατές συγκινήσεις.


Ζυγός
Θαυμάσιο το ξεκίνημα της εβδομάδας για εσάς που αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες μπορείτε να βάλετε σε καλή σειρά πολλά και σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θαυμάσια και ή νέα Σελήνη κάνει πιο όμορφα τα ερωτικά σας, δημιουργεί νέες ευκαιρίες στους μόνους – μόνες αλλά και ζεστάνει τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας ( παιδιά, συντρόφους ) κλπ . Οι μέρες μεταφέρουν ευχάριστα μηνύματα και δίνουν καλές εξελίξεις και σε εσάς του τρίτου 10ημέρου. Μονό το δύσκολο μεσημέρι της Παρασκευής μπορεί να σας φέρει σε κόντρα με δικούς σας όλους μα περισσότερο εσάς της 9,10/10ου που έχετε λόγους να προσέχετε πολύ και τα πάντα αυτόν τον καιρό.

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει έμφαση και μία ευχάριστη αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο και βοηθά να κάνετε μικρές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Οι μέρες δίνουν ευχάριστα μηνύματα , προσκλήσεις και καλές συναντήσεις – προτάσεις στους Σκορπιούς του 3ου 10ημέρου. Τρίτη , Τετάρτη και Πέμπτη ως το μεσημέρι είναι το πιο καλό διάστημα της εβδομάδας για όλους . το δύσκολο μεσημέρι της Παρασκευής αποφύγετε να λογομαχήσετε και προσέξτε τα νεύρα και τις μετακινήσεις σας. Συντροφικό και ήρεμο θα είναι το Σαββατοκύριακο σας .

Τοξότης
Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο ανοίγει ένα 28’ημερο κύκλο θετικών επαφών ευχάριστων μηνυμάτων, προσκλήσεων συναντήσεων και μετακινήσεων κυρίως για εσάς του 3ου 10ημέρου αλλά βοηθά και στο να έρθετε πιο κοντά σε μία συμφωνία που επιδιώκουν κάποιοι από εσάς . Ακόμα οι μέρες φέρνουν ένα κέρδος – ανάσα στα οικονομικά σας που θα σας κάνει να νοιώσετε πιο καλά . Μόνο το Μεσημέρι της Παρασκευής μπορεί να κοντράρετε ή να σας δυσαρεστήσει με την συμπεριφορά του ένα κοντινό σας άτομο. Το βράδυ όμως της Παρασκευής όπως και το Σάββατο σας αποζημιώνουν και σας χαρίζουν καλές στιγμές. Την Κυριακή ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει.

Αιγόκερως
Οι μέρες δίνουν συναισθηματική τύχη ,κέρδη, επιβεβαίωση και γενικά εύνοια στους από 8ως και 17 Ιανουαρίου. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σας και σας επιτρέπει να κάνετε έναν διαφορετικό από ότι μέχρι σήμερα οικονομικό προγραμματισμό. τις 28 μέρες που ακολουθούν θα έχετε καλές επαγγελματικές και οικονομικές αποδόσεις. Μια κακή στιγμή έχει η εβδομάδα αργά το μεσημέρι της Παρασκευής που μπορεί από σοβαρή μα και από αστεία αιτία ( ένα αρνητικός σχόλιο ) κλπ να πέσετε πολύ ψυχολογικά. Μόνο οι 6,7/1ου έχουν πραγματικά αιτίες να είναι δύσκολα αυτόν τον καιρό και να δέχονται μεγάλες πιέσεις από πολλές μεριές. Σαββατοκύριακο το καλύτερο 2ήμερο για όλους.

Υδροχόος
Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα για εσάς με την Σελήνη από το ζώδιο σας να σας δίνει λόγους που μπορούν και σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους μετά από καιρό. Ακόμα η δική σας νέα Σελήνη από τον Υδροχόο ,ιδανική σας δείχνει ότι μπορείτε να σχεδιάζετε και να επιχειρείτε νέα ανοίγματα τόσο σε προσωπικά όσο και σε θέματα καριέρας. Πιο ευνοημένοι εσείς του 3ου 10ημέρου ωστόσο γενικά για όλους οι μέρες αυτές θα κυλίσουν όμορφα. Μόνο το Μεσημέρι της Παρασκευής θα έχετε αυξημένη ευαισθησία , νευρικότητα και γενικά κακή διάθεση για αυτό αποφύγετε τα όποια δύσκολα εκείνες τις ώρες.

Ιχθείς
Βουτηγμένοι σε σκέψεις και απολογητική διάθεση σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας και η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα καθαρό και ειλικρινή απολογισμό που θα βοηθήσει αν θέλετε πραγματικά να εντοπίσετε λάθη παραλήψεις και αδυναμίες και να τις διορθώσετε. Τρίτη και Τετάρτη είναι αποδοτικές μέρες σε όλους τους τομείς . το δύσκολο μεσημέρι της Παρασκευής προσέξτε τα οικονομικά σας και μην αφήσετε κτητικά συναισθήματα να κάνουν ζημιά σε σχέσεις σας μικρές ευχάριστες μετακινήσεις έχεις το Σαββατοκύριακο που θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Το νομικό ναρκοπέδιο των μη συναινετικών υιοθεσιών της Ευρώπης
Next Η σημασία της ευτυχίας για την επαγγελματική μας ζωή