Το προφίλ της εβδομάδας 8 έως 14 Αυγούστου, από τον Πέρρη Κρητικό

Με την Αφροδίτη στο χώρο της Παρθένου και με τον Ερμή και τον Δία να είναι ήδη εγκατεστημένοι στον χώρο αυτό, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα… Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα 8 έως 14 Αυγούστου για όλα τα ζώδια, αναλύει ο Πέρρης Κρητικός.

ΚΡΙΟΣ
Παρά το ότι είμαστε στην καρδία του Αυγούστου οι μέρες δείχνουν εξαιρετικά καλές για επαγγελματικά θέματα ιδιαίτερα μέχρι και την πέμπτη που πολλοί πριν ξεκινήσουν διακοπές θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει θετικές επαγγελματικές εξελίξεις για τον Σεπτέμβριο. Ακόμα οι μέρες βοηθούν να βγάλετε το οργανωτικό σας ταλέντο και να φροντίζετε ώστε όλα να πανε καλά και για εσάς και για την παρέα σας τις εορταστικές μέρες που ακολουθούν. Οι 7 έως 12/4ου θα έχετε και κάποια ειδική αιτία χαράς τις μέρες αυτές.
ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ καλές οι μέρες για τα συναισθηματικά της ζωή σας θέματα. Το καλοκαίρι αυτό σας βοηθά να πετύχετε μεγάλα θέλω σας όπως και να ζεστάνετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα ενώ οι μόνοι θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας συγκινήσει. Οι 23 με 29/4ου θα έχετε κάποια ειδική αιτία χαράς ενώ οι 14/5ου εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι μέρες αυξημένης συντροφικότητας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η οικογένειά σας έχει αποδειχτεί κερκίδα σας και στα εύκολα και στα δύσκολα και οι μέρες δείχνουν πως θα έχετε την στήριξη και την παρέα της αφού οικογενειακά φαίνεται πως κανονίζετε να περάσετε τις γιορτινές μέρες του καλοκαιριού οι περισσότεροι. Ο οικογενειακός χώρος φαίνεται να σας ευχαριστεί ιδιαίτερα αφού θα υπάρχουν αιτίες ή και άτομα μέσα σε αυτό που θα σας κάνουν να θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο σε αυτό. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διανύεται ένα διάστημα αυξημένων συζητήσεων και μετακινήσεων. Νέα, μηνύματα και ευχάριστα συναπαντήματα επιφυλάσσουν οι μέρες για τους περισσότερους, ενώ ευνοούνται και συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και επικείμενες συνεργασίες που επιδιώκεται καιρό. Οι 7 και 18/7ου δυσκολεύστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές γύρω σας αλλά θα πρέπει. Η Δευτέρα είναι καλή μέρα να την περάσετε οικογενειακά.
ΛΕΩΝ
Η οικογένεια φαίνεται να στηρίζει οικονομικό – επαγγελματικές σας κινήσεις προκειμένου να μην εκτεθείτε σε τρίτους. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, η κινητικότητα που υπάρχει στον 2ο φυσικό σας σας δίνει τις ανάσες που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού ενώ το Σ/Κ θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί με τον λόγο σας ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας άτομα. Η Παρασκευή η καλύτερη μέρα για όλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν προτεραιότητα και φαίνεται να ευνοούνται οι κινήσεις και οι συζητήσεις που κάνετε προκειμένου να τα πετύχετέ. Με τον οικογενειακό χώρο θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις το Σ/Κ αν και παρά τις διαφωνίες που μπορεί να έχετε, θα σας στηρίξει στα θέλω σας. Οι 26/8ου με 3/9ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ενώ οι1/9ου είσαστε πολύ πιεσμένοι από οικογενειακά πιθανότατα προβλήματα που χρειάζονται λύσεις. Την Παρασκευή περάστε την οικογενειακά.

williamshakespeare139153
ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακοί παράγοντες φαίνεται να κατευνάζουν άγχη και ανησυχίες σας και να φαίνονται ψυχολογικό στήριγμα για εσάς. Εν όψει καλοκαιριού και για κάποιους και διακοπών έχετε αφήσει πίσω τις έννοιες προκειμένου να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε ενέργεια. Το δύσκολο Σ/Κ προσέξτε λεκτικές εντάσεις με τον οικογενειακό χώρο ειδικά οι 8 και 19/10ου που θα πρέπει να χαλαρώσετε και να ρίξετε τους τόνους γενικά. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διανύεται ένα πολύ κοινωνικό διάστημα όπου οι φίλοι και η διασκέδαση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και λειτουργούν ανεβαστικά για την ψυχολογία σας. Αν εξαιρέσουμε μικρό παρεξηγήσεις ή και σπατάλες που μπορεί να φέρει το Σ/Κ και οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης, όλη η υπόλοιπη εβδομάδα θα σας δώσει ευχάριστες στιγμές και καλή διάθεση. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις μέρες αυτές πρέπει να συνδυάσετε περίτεχνα και τη διασκέδαση σας και την κάλυψη των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Μπορεί το Σ/Κ να αναγκαστείτε να ακολουθήσετε προγράμματα που άλλοι έχουν ετοιμάσει όμως η παρουσία της σελήνης από την Παρασκευή στο δικό σας το ζώδιο θα σας βοηθήσει να ξεγλιστρήσετε από τα στριμώγματα που θα φέρουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής και μόνο εσείς της 1ης του Δεκέμβρη ίσως δεν θα καταφέρετε να ξεφύγετε από μια παρεξήγηση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μέρες σας ευνοούν μακρινά ταξίδια που θα μπορούσαν να φέρουν κυρίως για εσάς του Δεκέμβρη ευχάριστα συναπαντήματα. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και κάποιοι γεννημένοι τη 2η εβδομάδα του Γενάρη θα έχετε την τάση να εκφράζεστε με έναν επιθετικό τρόπο που θα μπορούσε να ενοχλήσει τους γύρω σας. οι γεννημένοι 14/1ου είστε οι περισσότεροι τυχεροί αυτών των ημερών αφού μπορεί είτε να δεχτείτε μια σημαντική πρόταση είτε να έρθετε πολύ κοντά στο να αποκτήσετε κάτι που από καιρό επιθυμούσατε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συντροφικοί και με καλή διάθεση ξεκινάτε την εβδομάδα που μόνο το απόγευμα του Σάββατου και της Κυριακής θα μπορούσε να φέρει μικρό παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα κυρίως για οικονομικούς λόγους . Τις μέρες αυτές θα ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και θα βρείτε χρόνο και αιτίες που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Οι συντρόφοι σας θα δείχνουν τη διάθεση να εξυπηρετούν τις ανάγκες και να ακολουθούν τις επιθυμίες σας. Μόνο την Κυριακή θα νιώσετε κλειστή τη διάθεσή σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες βοηθούν να ζεστάνετε τις σχέσεις σας αλλά και να κάνετε μέχρι την Πέμπτη θετικές και αποδοτικές συζητήσεις με άτομα της καρδιά σας. η ανάγκη για ουσιαστική και αρμονική συνύπαρξη επικρατεί και διαλύει τα όποια σύννεφα και τις όποιες παρεξηγήσεις είχαν προκύψει κατά το παρελθόν. Η εξαιρετικά καλή σας διάθεση μέχρι και την Πέμπτη μπορεί να παρασύρει και τους άλλους στους δικούς σας ρυθμούς. Δ 2 δύσκολα απογεύματα έχει η εβδομάδα, το Σάββατο και την Κυριακή. Τότε κυρίως οι 28/2ου έως 2/3ου ίσως θα πρέπει να παραβλέψετε πράγματα για να μη χαλάσετε το καλό κλίμα των ημερών.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Σαν το παλιό γλυκό κρασί στο οινοποιείο Χατζηεμμανουήλ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου
Next Μετά τις διακοπές η ΕΕ μπροστά στις κρίσεις και στις προκλήσεις