Το προφίλ της εβδομάδας 7 έως 13 Μαρτίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 7 έως 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Η δύσκολη ολική έκλειψη Ηλίου που γίνεται την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ρίξει ψυχολογικά καθώς άνθρωποι της καρδιά σας είτε μέσα είτε και έξω από την οικογένεια φαίνεται να σας προσγειώνουν σε πραγματικότητες που δεν θέλετε αποδεχτείτε, αποτρέποντας σας έτσι από το να κάνετε αυτά που θέλετε και να βρίσκεστε εκεί που σας ευχαριστεί. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς όμως δίνει ένα καλό διάστημα να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά. Οι 6 και 7/4ου έχουν κάθε λόγο να είναι προσεχτικοί σε οτιδήποτε και αν κάνουν αυτό το διάστημα και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους το πρωινό της Παρασκευής για να αποφύγουν εντάσεις στον οικογενειακό χώρο. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά εσείς θέλετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα την χρωματίζει η αρνητική ολική έκλειψη Ηλίου που γίνεται την Τετάρτη και προκαλεί εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού ή και κοινωνικού χώρου που θα πρέπει να προσέξετε ειδικά την Παρασκευή (που δείχνει μέρα με αυξημένη νευρικότητα ) τον λόγο και τις κινήσεις σας. Επίσης καλό θα ήταν να είσαστε προσεχτικοί και στις συναλλαγές σας την ίδια μέρα διότι υπάρχει ο κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς σταδιακά θα δώσει μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο όπου η διάθεση σας να βρεθείτε με φίλους θα είναι αυξημένη. Οι 7 και 8/5ου είσαστε εσείς που έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να βρεθείτε με κόσμο και να περάσετε όμορφα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη φέρνει στους περισσότερους οικογενειακές εντάσεις και πολλοί θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά διλλήματα και πιέσεις που θα σας αγχώσουν καθώς ο χρόνος δεν είναι μαζί σας και η εξεύρεση μίας λύσης πιέζει. Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ιδιαίτερα για όσους είναι γεννημένοι 9,10/6ου που εκτός των παραπάνω θα αντιμετωπίσετε και κάποιο οικονομικό ζήτημα που θα πρέπει άμεσα να διευθετήσετε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς απ το Σάββατο θα βοηθά από την επόμενη εβδομάδα και να βρείτε λύσεις και τρόπους να κάνετε πράξη τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια καθώς και σε ότι αφορά την τακτοποίηση διαφόρων υποχρεώσεων. Όμως ως και την Παρασκευή κάτι πολύ καλό μπορούν να περιμένουν σαν εξέλιξη η και συναισθηματικό οι 17ως 21/6ου .
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η έκλειψη μπορεί να σας αποδιοργανώσει πρόσκαιρα καθώς θα φέρει εμπόδια τεχνικής φύσης ή και απρόθυμους να συνεργαστούν , να στηρίξουν και να βοηθήσουν ένα μεγαλόπνοο δικό σας σχέδιο που σκαλώνει και σας αναγκάζει να προσαρμοστείτε σε μικρά ενώ είστε έτοιμοι να επιχειρήσετε μεγάλα ανοίγματα. η ξεροκεφαλιά που θα αντιμετωπίσετε κάποιες στιγμές θα σας θυμώνει κάποιες θα σας απογοητεύει και θα σας κάνει να θέλετε να παρατήσετε μία προσπάθεια. ακόμα πιθανά ένας αστάθμητος παράγοντας μία αρνητική εξέλιξη μπορεί να σας αναγκάσει να αλλάξετε τα προγράμματά σας. Καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας ακόμα και όταν σας πνίγει το δίκαιο. Ευτυχώς από το Σάββατο περνά η Αφροδίτη στους Ιχθείς και θα ξαναφέρει την αισιοδοξία και την διάθεση στην ζωή σας.
ΛΕΩΝ
Η ολική έκλειψη Ηλίου θα φέρει ένα αναπόφευκτο έξοδο που θα σας αναγκάσει να προσαρμόσετε τα οικονομικά σας προκειμένου να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε αυτό. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς απ το Σάββατο και μετά στον ίδιο χώρο με την έκλειψη δείχνει πως σταδιακά απ την άλλη εβδομάδα θα βρίσκονται τα οικονομικά στηρίγματα που χρειάζεστε για να ξεφεύγετε από τα δύσκολα αρκεί να τα αξιοποιείτε σωστά. Οι γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου θα είσαστε γεμάτοι ενέργεια και όρεξη να κάνετε σημαντικά βήματα για να κατακτήσετε ότι στοχεύετε . Για όλους Παρασκευή και Σάββατο είναι το καλύτερο σας διήμερο για ότι και αν κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολη η έκλειψη όσων αφορά και σχέσεις και συνεργασίες. Θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις εντάσεις ιδιαίτερα εσείς που γεννημένοι 10,11,12/9ου μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε από προτάσεις για ανοίγματα που δείχνουν ευκαιρίες και που πιθανά θα βάλουν σε περιπέτεια την ζωή σας. Όλοι φροντίστε από το Σάββατο και μετά να εκμεταλλευτείτε το πέρασμα της Αφροδίτης στον 7ο φυσικό που θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας θα κάνει και τους άλλους πιο θετικούς απέναντί σας ενώ παράλληλα θα σας κάνει να νοιώσετε αυξημένη την ανάγκη συντρόφευσες και συνύπαρξης. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε οτιδήποτε προκύψει. Οι 9 /9ου έχετε να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε οτιδήποτε και αν σας απασχολεί καθώς είστε και οι πιο τυχεροί του ζωδίου τις μέρες αυτές. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για όλους.
ΖΥΓΟΣ
Λόγια και εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο θα σας πιέσουν και θα σας ρίξουν ψυχολογικά αναγκάζοντας σας να αυξήσετε τον φόρτο εργασίας σας προκειμένου να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Την αύξηση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων αλλά και την βελτίωση των οικονομικών προσδοκιών που έχετε την εγγυάται και το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς που από τα τέλη της εβδομάδας θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας για δουλειά και θα σας δώσει εποικοδομητικές και εφαρμόσιμες ιδέες για το πώς να αυξήσετε τα έσοδα σας ακόμα και εκτός δουλειάς . Οι γεννημένοι τις 5 τελευταίες μέρες του ζωδίου έχετε να περιμένετε ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις ενώ οι 10 και 11/10ου χαμηλώστε τους τόνους αποφύγετε τα λάθη και δεχθείτε τις αλλαγές που με κάποιο τρόπο εσείς προκαλέσατε και που συμβαίνουν γύρω σας. Δευτέρα και Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δύσκολη όπως θα χαρακτηρίζαμε την εβδομάδα λόγω της δύστροπης έκλειψης Ηλίου στους Ιχθείς την Τετάρτη, σας καλεί να είσαστε περισσότερο προσεχτικοί με την κρίση σας σχετικά με πληροφορίες που θα ακούτε και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ανθρώπους βασιζόμενοι σε αυτές αν δεν ελέγξετε την εγκυρότητα τους διότι υπάρχει κίνδυνος να κρίνετε με λάθος τρόπο σωστούς ανθρώπους. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς από το Σάββατο και για πολύ καιρό θα βελτιώσει τα συναισθηματικά σας φέρνοντάς σας ακόμα και κάποια καλή γνωριμία αν είστε μόνοι ενώ είναι ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά σας χαροποιεί μα και να πάρετε χαρά από ότι αγαπάτε. Δευτέρα και Τρίτη πολύ καλές μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιεσμένοι θα νιώσετε αυτό το διάστημα από το αμέριστο ενδιαφέρον του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή και τους ανθρώπους που νιώθετε οικογένεια κυρίως οι γεννημένοι 10,11/12ου και αυτό θα σας δημιουργήσει μιας μορφής ένταση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη νευριάζετε με τις καλές τους προθέσεις . Η Αφροδίτη στους Ιχθείς και στον 4ο φυσικό σας οίκο από το Σάββατο και για το διάστημα που ακολουθεί θα ομορφύνει το χώρο του σπιτιού είτε με την παρουσία κάποιου ατόμου μέσα σε αυτό είτε με αιτίες που θα σας κάνουν να θέλετε να βρίσκεστε σε αυτό. Παράλληλα θα σας φέρει πιο κοντά στην οικογένεια και θα νιώσετε αυξημένη την ανάγκη να ασχοληθείτε ακόμα και με την αισθητική του σπιτιού. Οι 8/11ου είστε οι πιο πιεσμένοι ενώ τους 23,24/11ου θα σας διακρίνει μια δυναμική, αποφασιστικότητα, ανταγωνιστικότητα απέναντι σε οτιδήποτε θέλετε. Παρασκευή και Σάββατο το καλύτερο διήμερο για όλους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλλαγή σχεδίων η προγραμμάτων θα φέρει στους περισσότερους η έκλειψη του ήλιου χωρίς όμως να αποκλείει και μία κόντρα που μπορεί να ξεκινήσει από κάτι αστείο και να δημιουργήσει ρήγμα σε μία σχέση σας με ένα δικό σας άτομο. Η υπερβολή με την οποία θα υπερασπίζετε τις απόψεις σας μπορεί να ξεσηκώσουν την αντίδραση των γύρω σας και να φέρει αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Κρατήστε χαλαρούς τους τόνους προσέχετε μετακινήσεις και γενικά αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις και τις υπερβολές. Όλα θα είναι καλύτερα και το έδαφος πιο γόνιμο για να πείσετε από το Σάββατο και μετά που φιλική η Αφροδίτη θα περάσει στον χώρο των Ιχθύων. Η Κυριακή θα είναι η πιο καλή μέρα για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγχωμένοι θα είσαστε με τα οικονομικά σας καθώς όπως φαίνεται η έκλειψη Ηλίου θα δώσει αιτίες για αυτή την πίεση που θα νιώσετε. η έκλειψη μπορεί να φέρει ένα απρόσμενο έξοδο ή μία απειλή για τα οικονομικά σας δεδομένα. Από την άλλη ο συνωστισμός των πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων σε συνδυασμό με το ευνοϊκό πέρασμα του από το Σάββατο κάνει η Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό δείχνει πως θα σας έρχονται από τα τέλη τις εβδομάδας και για αρκετό καιρό στηρίγματα από εκεί που δεν τα περιμένετε που θα σας βοηθούν να ξεπερνάτε τις δυσκολίες. Η Αφροδίτη θα σας δώσει την πολυπόθητη οικονομική ανάσα ενώ θα σας κάνει και ιδιαίτερα κτητικούς όχι μόνο με τις υλικές αλλά και με τις συναισθηματικές σας κτήσεις. Εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή περίοδο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη. Οι γεννημένοι τις 5 τελευταίες μέρες του ζωδίου έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα ή κάποια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικογενειακό η συναισθηματικό θέμα ως την Παρασκευή. Δευτέρα, Τρίτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.
ΙΧΘΕΙΣ
Όταν η λογική παλεύει με το συναίσθημα και το συμφέρων με αυτά που αγαπάμε είναι λογικό να ξεσπά μέσα μας ένας πόλεμος και να βρισκόμαστε απέναντι σε δύσκολα σταυροδρόμια και δύσκολες πιεστικές καταστάσεις που απαιτούν ωστόσο λύση χωρίς να αφήνουν χρόνο. Η ολική έκλειψη Ηλίου που γίνεται την Τετάρτη στο δικό σας ζώδιο θα σας κάνει να νοιώσετε αρκετά καταπιεσμένοι και εν μέσω πυρών προσπαθώντας να διατηρήσετε δύσκολες ισορροπίες κάτι που δείχνει να είναι εξαιρετικά δύσκολο ιδιαίτερα για τους γεννημένους 8,9/3ου Αποφύγετε κόντρες και αντιπαραθέσεις προσπαθήστε να μετατοπίσετε το πρόβλημα στην άλλη εβδομάδα και εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη που περνά από το Σάββατο και για πολύ καιρό στο δικό σας ζώδιο για να κάνει πιο εύκολα τα δύσκολα για να ομορφύνει την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Οι γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες θα έχετε τα πρώτα ευχάριστα μηνύματα και συναπαντήματα στα τέλη της εβδομάδας. Η Πέμπτη δείχνει καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Οι προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για τον Μάρτιο σε όλα τα ζώδια:

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Στην Αντζέντα: Τα δεινά των γυναικών προσφύγων, Ασθένειες των ζώων, Λαθρεμπόριο καπνού
Next Η Σμύρνη της Μιμής Ντενίση, του Πάνου Λιάκου