Το προφίλ της εβδομάδας 7 έως 13 Δεκ 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 7 έως 13 Δεκ 2015

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα βοηθήσει επαγγελματικά , θα σας δώσει περισσότερες ευθύνες στην δουλειά χωρίς όμως να αυξάνει ανάλογα και το εισόδημά σας. Σε θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, ταξίδια αλλά και σημαντικές επαφές δίνει εύνοια το καινούριο φεγγάρι από τον  Τοξότη και μεταφέρει χαρά και αισιοδοξία στην ζωή των Κριών του 2ου 15ημέρου  που θα έχουν έναν δημιουργικό κύκλο 28 ημερών στην διάρκεια του οποίου θα ολοκληρώσουν προσπάθειες και θα πάρουν ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των μεθοδικών τους κινήσεων .  Όμως οι όψεις τις εβδομάδας δίνουν μεγάλες εντάσεις κυρίως στην ζωή των γεννημένων 4,5,6 και 7 Απριλίου που θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς υπάρχει μία παρατεταμένη δυσκολία σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας αυτόν τον καιρό.  Ο Άρης από τον Ζυγό εξακολουθεί να δίνει μία νευρικότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρος

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω , ως το τέλος της χρονιάς, θα σας κάνει περισσότερο επιθετικούς στον λόγο και στον τρόπο που θα προασπίζεστε τις θέσεις και τα συμφέροντα σας. Το νέο φεγγάρι από τον  Τοξότη ανοίγει ένα 28 ήμερο κύκλο κτητικότητας και διεκδικήσεων. Ο κύκλος αυτός βοηθά να ξεκαθαρίσετε κληρονομικά  θέματα, να ζητήσετε και να πάρετε στήριξη από τον οικογενειακό σας χώρο. Οι μέρες δίνουν μία μεγάλη τύχη είτε  επαγγελματική, είτε αισθηματική στους 12,13/5ου που θα νοιώσουν αυτές τις μέρες πιο εύκολο να κατακτήσουν ένα σημαντικό τους στόχο.  Ο Άρης εξακολουθεί από τον  Ζυγό να σας σπρώχνει να αναλάβετε  πρωτοβουλίες και ρόλους που δεν επιθυμείτε στο επαγγελματικό σας χώρο. Το Σ/Κ δείχνει το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας δώσει αιτίες για να κινηθείτε παρασκηνιακά σε έναν ή περισσότερους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αυτόν τον καιρό θα οργανώνετε μυστικά σχέδια δράσης και θα ασχολείστε πολύ με τις λεπτομέρειες μέσα από τις οποίες θα προσπαθήσετε να βρείτε στοιχεία για να στηρίξετε μία σας απαίτηση.  Ο Άρης απ τον Ζυγό εξακολουθεί να κινεί θετικά την ερωτική σας ζωή. Το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη ανοίγει ένα κύκλο που επιτρέπει να δέσετε σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες οι οποίες μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα και σημαντικά οφέλη.  Αυτό τον καιρό οι 29,30/9ου θα  νιώσετε περισσότερο πιεσμένοι ενώ δείχνει αναγκαίο  μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα βελτιώσετε το κλίμα στις μόνιμες σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα ξαναφέρει τον υγιή διάλογο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα σας επιτρέψει ευέλικτα και πειστικά να φέρετε ισορροπία και καλό κλίμα σε αυτές. Το νέο φεγγάρι απ τον Τοξότη δηλώνει σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα και ανοίγει προϋποθέσεις οικονομικών απολαβών. Ακόμα αυτό το διάστημα βοηθά να κάνετε καλύτερη τη φυσική σας κατάσταση και να λύσετε προβλήματα υγείας. Τις μέρες αυτές η τύχη χαρίζει δώρα κάθε μορφής στους γεννημένους  24/6ου ‘ως και 2/7ου που θα  έχετε ευχάριστα μηνύματα και προσεγγίσεις. Όμως οι 6 ως 9/7ου  θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το 7 ήμερο και ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση κάποιον καταστάσεων που θα προκύψουν. Δευτέρα ως και Τετάρτη οι πιο καλές σας ημέρες.

 

Λέων

Λέων

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα  σας επιτρέψει να κλείσετε λίγο πριν το τέλος του χρόνου πολλές εκκρεμότητες τόσο στην δουλειά όσο και γενικά.  Το καινούριο φεγγάρι φέρνει δώρα συναισθηματικής κυρίως φύσης και αισιόδοξα μηνύματα στη ζωή σας. Ο καιρός είναι κατάλληλος για να έρθετε περισσότερο κοντά σε ότι αγαπάτε,  να αναβαθμίσετε την  σχέση σας η και να δημιουργήσετε σχέσεις αν είστε μόνοι-μόνες. Ευνοημένοι αυτό το 7 ήμερο εσείς του 2ου 15ημέρου που θα έχετε μία ειδική αιτία χαράς μέχρι την Κυριακή και θα νοιώσετε δικαιωμένοι από τις εξελίξεις. 10ημέρου. Οι κόντρες του Άρη τις μέρες αυτές μπορεί να φέρει μία κόντρα –  διαμάχη ακόμα και νομικής φύσεως με ένα άτομο του ευρύτερου συγγενικού σας χώρου.

 

Παρθένος

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα ζωντανέψει τον διάλογο στην ερωτική σας ζωή και φέρνει μία γόνιμη και συναρπαστική περίοδο σε όλους ως τις αρχές του Ιανουαρίου. Ευχάριστες συναντήσεις και δελεαστικές προσκλήσεις χαρακτηρίζουν το διάστημα. Τύχη στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας θέματα θα έχετε τις μέρες αυτές οι 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Το νέο φεγγάρι απ τον Τοξότη θα δώσει ευχάριστες αλλαγές στο χώρο που ζείτε, θα κάνει πιο ζεστές τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας ενώ σε πολλούς θα φέρει ένα νέο άτομο στο χώρο τους. Ο Άρης στο Ζυγό με τις όψεις των ημερών δίνει απρόβλεπτα έξοδα η και λάθη στην οικονομική σας διαχείριση. Οι 1,2/9ου έχετε κάθε λόγο να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι καινούριο σας προσεγγίζει όπως και απέναντι στις όποιες προτάσεις σας γίνονται. Οι ίδιοι θα έχετε αρκετά μεγάλες δυσκολίες σε σημαντικούς τομείς αυτές τις μέρες.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα δώσει αιτίες για να ασχολείστε κυρίως με οικογενειακά θέματα  – προβλήματα όλο αυτό το διάστημα και σε πολλές περιπτώσεις εξ αιτίας αυτών  θα πρέπει να παραμελήσετε άλλα ενδιαφέροντα η και να αλλάξετε τα προγράμματά σας.  Πιθανά θα φέρει και κόσμο σπίτι σας μαζί όμως με ένταση.   Για τους 7,8,9,10/10ου  οι μέρες απαιτούν προσοχή καθώς ανατρεπτικές δυνάμεις μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας αυτό τον καιρό. Οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη αν σας παρασύρουν σε σπασμωδικές-επιθετικές και παρορμητικές  ενέργειες θα δημιουργήσουν μεγάλες ρίξεις τόσο σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας. Το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη βοηθά  τις σημαντικές σας συμφωνίες, φέρνει  προτάσεις,  αιτίες ευχάριστων συναντήσεων και μετακινήσεων.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω  θα βοηθήσει  τόσο τις επικοινωνίες όσο και τις συμφωνίες σας. Σε πολλούς  θα δώσει αιτίες για πολλές μετακινήσεις. Θ α οργανωθείτε περισσότερο αυτόν τον καιρό. σας βγάλει στους δρόμους . Δώρο που χρειαζόταν  στην οικονομία σας είναι το καινούριο φεγγάρι στον Τοξότη. Πιθανά κάτι θα πάει πιο καλά εκεί και αυτό θα σας διώξει μεγάλο μέρος από τα άγχη που σας συντροφεύουν. Σε κάποιους ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα και αν όχι τις μέρες αυτές μεγάλη τύχη σε όλα τα θέματα θα έχουν οι 26/10ου ως και 2/11ου  μαζί με προτάσεις κάθε μορφής, ενώ ενδιαφέρουσες θα είναι οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις σας. Όμως οι κακές όψεις του Άρη από τον χώρο του  Ζυγού  θα φέρει και αιτίες ψυχικής αναστάτωσης στα τέλη της εβδομάδας. Δευτέρα ως και Τετάρτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας  κάνει καλύτερους εμπόρους και προασπιστές των συμφερόντων σας  και θα καταφέρει έστω παροδικά ( ως το τέλος της χρονιάς) να αυξήσει τα έσοδά σας  Το καινούριο φεγγάρι στο ζώδιο σας δίνει το σύνθημα για νέα ξεκινήματα και σας επιτρέπει να ορίσετε και να κατακτήσετε καινούριους στόχους επεκτείνοντας τα όσα έως σήμερα έχετε πετύχει σε όλους τους τομείς. Γεννά ένα διάστημα υψηλής γονιμότητας που βοηθά τα επεκτατικά προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας σχέδια. Οι δύσκολες όψεις τις εβδομάδας  όμως θα δώσουν αιτίες παρεξηγήσεων καθώς αυξάνουν την τάση ατόμων του φιλικού-κοινωνικού σας χώρου να εμπλέκονται με αρνητικό τρόπο σε προσωπικά σας θέματα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας θα σας δώσει αιτίες και ευκαιρίες για να δείξετε την δυναμική και τα ταλέντα σας . Κάποιοι ίσως αναλάβετε  μία υπόθεση ή μία  θέση ευθύνης αλλά και αναγνώρισης. Σε αυτό συνηγορεί και ο Άρης από τον Ζυγό που σας επιτρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δείξετε τα προσόντα σας. Συναισθηματική τύχη αλλά και επαγγελματική επιβεβαίωση μπορούν αν περιμένουν τις μέρες αυτές οι 12,13/1ου  Αντίθετα το 7ήμερο είναι σκληρό σε εξελίξεις για εσάς τις 5,6,7/1ου  που πρέπει να είστε γενικά προσεκτικοί. Το νέο φεγγάρι στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά για τον ψυχισμό σας και θα σας βοηθήσει στο επόμενο διάστημα να έχετε εσωτερική ισορροπία και να ιεραρχήσετε προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω σας ζητά μέχρι  το τέλος της χρονιάς , να μην ανακοινώνετε σχέδιά σας πριν ολοκληρωθούν , να κινηθείτε χαλαρά, μεθοδικά και από τα μέσα του άλλου μήνα και να κλέψετε χρόνο για ξεκούραση. Το καινούριο φεγγάρι από τον Τοξότη θα δημιουργήσει ισχυρές φιλίες που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν συμφέροντά σας αλλά και να λειτουργήσουν μεσολαβητικά  θετικά για να υποστηρίξουν μια σημαντική σας σχέση και συνεργασία. Αυτόν τον καιρό κερδίζετε εύκολα συμπάθειες και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Τις μέρες αυτές οι 2 ως και 10/2ου  θα αντιμετωπίσετε και θα λύσετε με ρεαλισμό

 

 

Ιχθείς

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω στις θα βοηθήσει ίσως και με την θετική μεσολάβηση κάποιου τρίτους, φίλου κλπ να λήξει μία παρεξήγηση. Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη και σε συναισθηματικά θέματα και γενικά στους από 21/2ου ως και 2/3ου που μέχρι την Κυριακή θα έχουν έναν ειδικό λόγο χαράς.  Το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη σας δίνει την δυνατότητα να φανείτε μέσα από μια εργασία σας να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε περισσότερη σιγουριά για το αύριο. Αυτόν τον καιρό μπορείτε να κερδίσετε χαμένο έδαφος στα επαγγελματικά σας να αυξήσετε τα έσοδά σας και να καλύψετε κάποια από τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην οικονομία σας. ωστόσο τα τέλη της εβδομάδας γεννούν έξοδα και πρέπει να είστε προσεχτικοί. Από Δευτέρα ως και Τετάρτη οι πιο καλές σας ημέρες.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Αγοράζουμε, χρησιμοποιούμε, πετάμε: σπάμε τον κύκλο
Next Το time επέλεξε καλύτερο φωτογράφο της χρονιάς τον Άγγελο Τζωρτζίνη