Το προφίλ της εβδομάδας 6 ως 12 Φεβρουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινώντας από την Δευτέρα όπου ο Διας σταματάει την ορθόδρομή του κίνηση και γυρίζει ανάδρομος. Μια ανάδρομη κίνηση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Ο Πέρρης Κρητικός αναλύει όλες τις αστρολογικές προβλέψεις για αυτη την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες ομορφαίνουν την ζωή των γεννημένων ως τις 26 του Μάρτη τους δίνουν επιβεβαίωση και αιτίες συναισθηματικής χαράς. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο θα επιτρέψει σε όλους να βασιστείτε στην βοήθεια που μπορεί να σας δώσει ένα φιλικό άτομο στο οποίο και εμπιστεύεστε κάποιο πολύ προσωπικό σας θέμα. Η έκλειψη και Πανσέληνος από τον Λέοντα θα φέρει αποφασιστικές και ρεαλιστικές λύσεις σε συναισθηματικά διλήμματα στην ζωή σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Αποδοτική σε σχέση με τα επαγγελματικά σας η είσοδος και του Ερμή στην κορυφή του ωροσκοπίου σας ως τα τέλη του μήνα καθώς θα σας δώσει ένα αρκετά παραγωγικό και αποδοτικό το ξεκίνημα που θα μπορούσε να ευνοήσει κα τα οικονομικά σας. Η πανσέληνος με την έκλειψη από τον Λέοντα δείχνει σκληρή κυρίως επειδή σας φέρνει απέναντι σε ρεαλιστικές πραγματικότητες που σας αναγκάζουν να κάνετε επιλογές και να βάλετε σε δεύτερη ίσως προτεραιότητα υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει απέναντι σε ένα δικό σας πρόσωπο για να εξυπηρετήσετε φιλόδοξους στόχους σας που απαιτούν περισσότερο χρόνο από εσάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο θα κάνει πιο μαχητικό και επιθετικό τον λόγο σας κάτι που μπορεί σίγουρα να σας εκτονώνει αλλά δεν σας βοηθά τελικά καθώς σας στερεί την διπλωματικότητα που είναι βασικό χαρακτηριστικό και ατού σας. Η έκλειψη και πανσέληνος από τον Λέοντα θα φέρει επαγγελματικά ευτυχώς πρόσκαιρα προβλήματα, ασυνεννοησία και σε κάποιους, τόση ένταση που θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμα και την υγεία τους. Οι γύρω δεν δείχνουν διάθεση να ακολουθήσουν τις απόψεις σας και αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε αρκετά μόνοι κάποιες στιγμές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εποχή γενικά θα υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις ιδιαίτερα μετά από το πέρασμα και του Ερμή στον Υδροχόο καθώς θα προσπαθείτε να προετοιμάζετε το επόμενο βήμα σας καθώς πολλοί βλέπετε να υπάρχει αδιέξοδο σε μία ισχυρή μέχρι πρότινος συνεργασία σας. Η έκλειψη και πανσέληνος από τον Λέοντα δημιουργεί έξοδα αλλά και ανησυχίες σε σχέση με την οικονομική πορεία ενός εγχειρήματος σας. Ακόμα η ανασφάλεια μπορεί τις μέρες αυτές να δημιουργήσει ρίξεις με άτομα της καρδιάς σας.
ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τα τέλη του μήνα κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να λυθούν συσσωρευμένες παρεξηγήσεις και να κατασιγάσετε κάποιες ανασφάλειές σας σε σχέση με το μέλλον μίας σχέσης ή συνεργασίας σας. Η έκλειψη και πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο δείχνει αρκετά πιεστική καθώς τις μέρες αυτές οι συνθήκες δεν θα σας επιτρέπουν να εκφράσετε η να πράξετε αυτά που από καρδιάς επιθυμείτε. Περισσότερο πιεσμένοι θα είστε εσείς του 3ου 10ημέρου που θα έχετε κακή διάθεση ευαίσθητη υγεία και εκτός άλλων και επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα να επιλύσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα η αλλαγές που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν το ενδιαφέρον για την δουλεία φέρνει με την είσοδο του στον χώρο του Υδροχόου ο Ερμής μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου. Η έκλειψη και πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα κάνουν δύσκολη την συνεννόηση όπως και τις μετακινήσεις σας στο τέλος της εβδομάδας ενώ δεν αποκλείετε να έρθετε σε διαφωνία και με ένα συγγενικό σας άτομο. Όλες αυτές τις μέρες πιεσμένοι από πολλές κατευθύνσεις θα είστε οι γεννημένοι 18 Σεπτεμβρίου.
ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο και στον 5ο φυσικό σας οίκο θα κρατήσει ως τα τέλη του μήνα και μπορεί να γεννήσει κάτι σημαντικό που να δώσει χρώμα στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας και πιο καλή συνεννόηση με τα αγαπημένα σας άτομα. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε σε μία γόνιμη περίοδο που μπορεί πραγματικά να σας ανεβάσει ψυχικά και να σας κάνει όλους να νοιώθετε ότι υπάρχει δίπλα σας στήριγμα και ότι δεν είστε μόνοι. Η έκλειψη και πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα κάνουν πολύ δαπάνες τις επιλογές σας ή θα φέρουν τεχνικά ή οικονομικά προβλήματα που θα σας εμποδίζουν να κάνετε εύκολα αυτό που επιθυμείτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερμής από τον Υδροχόο θα φέρει ως τα τέλη του μήνα ευχάριστες παρουσίες στο χώρο σας ενώ κάποιοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό και μία δεύτερη απασχόληση στον χώρο του σπιτιού τους ή να μεταφέρουν εκεί μέρος της εργασίας τους. Η έκλειψη και πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα σας αφορά άμεσα και δίνει αν όχι σε όλους κυρίως στους γεννημένους το 3ο 10ήμερο του ζωδίου διαφωνίες με κοντινά τους άτομα και ευθύνες που πρέπει να επωμιστούν χωρίς στην πραγματικότητα να τους αναλογούν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές μετακινήσεις , προσκλήσεις και συναντήσεις – συζητήσεις τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά θέματα θα φέρει μέχρι τα τέλη του μήνα το πέρασμα που κάνει στον Υδροχόο ο Ερμής. Όλα δείχνουν ότι πολλοί είστε κοντά σε μία απόφαση που θα ξεκλειδώσει κάποια επεκτατικά σας σχέδια. Παρ όλο που θα σας χαρακτηρίζει καλή διάθεση όπως θα διαπιστώσετε τις μέρες αυτές η έκλειψη – πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα σας βάζει λογής – λογής προβλήματα και τελικά θα καταφέρει να σας ρίξει ψυχολογικά στα τέλη της εβδομάδας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να δώσει καλές εξελίξεις γύρω από θετικές προοπτικές για οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα. Κάποιο μπορείτε αυτόν τον καιρό να σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο και τις προϋποθέσεις μίας αγοράς ενώ όλοι θα πάρετε μία έστω μικρή οικονομική ανάσα. Παρ όλα αυτά για πολλούς η έκλειψη – πανσέληνος από τον Λέοντα στα τέλη της εβδομάδας θα σας προβληματίσει και θα μπορούσε πάλι εξ αιτίας οικονομικών θεμάτων να ψυχράνει τις σχέσεις σας με ένα άτομο του κοντινού σας χώρου που δεν βοηθά τα σχέδιά σας και δείχνει να αδιαφορεί για τις όποιες ανησυχίες σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σας δίνει κατ αρχάς σε εσάς του πρώτου 10ημέρου και καλές συναισθηματικές μα και επαγγελματικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και σε όλους ένα διάστημα μέχρι τα τέλη του μήνα που θα κάνει άριστες και ουσιαστικές τις επικοινωνίες σας με άτομα της καρδιάς σας. Ο Φεβρουάριος από τώρα και μετά βοηθά και τα επαγγελματικά σας. Τις αιτίες όμως που κάνουν δύσκολο έως απαγορευτικό ένα φιλόδοξο σχέδιό σας έρχονται να τονίσει η έκλειψη και πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα.
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής που περνά στον Υδροχόο μέχρι και τα τέλη του μήνα θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφούς. Η ανάγκη σας να μείνετε ώρες μόνοι με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας ώστε να βάλετε σε μία σειρά αιτήματα φιλοδοξίας και προτεραιότητες θα είναι έντονη αυτό το διάστημα. Η έκλειψη – πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα σας δώσει αντιθέσεις που μόνο αν τις αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και με υπομονή δεν θα καταλήξουν σε ρίξεις με άτομα που είτε συνεργάζεστε είτε συντροφεύεστε.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev ΜακΚόναχι διψασμένος για χρυσό, του Πάνου Λιάκου
Next Θετικός χάρτης αισιοδοξίας: New happy project, της Άννας Σαρούκου