Το προφίλ της εβδομάδας 6 έως 12 Ιουνίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 6 έως 12 Ιουνίου 2016

Κριός
Ευχάριστα μηνύματα και συναντήσεις φέρνουν οι μέρες για τους από 6 ως και 12 Απριλίου που μπορούν και να προγραμματίσουν τώρα ή και να πραγματοποιήσουν κάποιο μικρό ευχάριστο ταξίδι. Οι εντάσεις και τα μπερδέματα εξακολουθούν να αναστατώνουν και αυτές στις ημέρες τους 13/4ου Για όλους η Τρίτη είναι η μέρα που μπορεί να βγάλει τις περισσότερες εντάσεις κυρίως σε οικογενειακούς χώρους. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο ευνοϊκές ημέρες για όλους ωστόσο κυρίως την Πέμπτη προσέξτε τα έξοδά σας καθώς έχετε την τάση να κάνετε υπερβολές και λάθη στα οικονομικά σας.
Ταύρος
Οι μέρες βοηθούν επαγγελματικά κυρίως εσάς του 3ου 10ημέρου που θα μπορούσατε να έχετε και μία βοήθεια είτε ηθική είτε υλική και από τον οικογενειακό σας χώρο. Λίγο πολύ όλοι οι Ταύροι θα έχετε ένα μικρό ή πιο σημαντικό έσοδο τις μέρες αυτές που αν δεν μπορεί να σας διώξει όλο το άγχος θα σας ελαφρύνει αρκετά. Τύχη που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σας και να σας ανοίξει μεγάλες προοπτικές άμεσα θα έχετε οι γεννημένοι 5 Μαίου. Την Τρίτη μην μπείτε σε δύσκολες συζητήσεις και γενικά κινηθείτε μόνο όταν και όπου είναι αναγκαίο. Οι άλλες μέρες είναι θετικές για όλους μα πιο πολύ το Σαββατοκύριακο που θα σας κάνει με αιτίες πολύ χαρούμενους.
Δίδυμοι
Όλα όμορφα τις μέρες αυτές για τους από 7 ως 14 Ιουνίου που θα έχετε ένα συναισθηματικό ή υλικό κέρδος μα και μία επιβεβαίωση που θα σας κάνει να βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία το αύριο. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και κυρίως την Τρίτη θα σας βγουν έξοδα και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πολύ. Οι υπόλοιπες όμως μέρες βοηθούν εσάς και τις επιδιώξεις σας. Ίσως εσείς της 3ης Ιουνίου θα νοιώσετε περισσότερο πιεσμένοι καθώς θα έχετε εκ νέου ένα δίλλημα η μία δυσκολία σε μία σχέση ή συνεργασία σας. Το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό κυρίως για όσους το περάσουν κοντά σε άτομα του κοντινού συγγενικού χώρου.
Καρκίνος
Η όμορφη σύνοδος που κάνει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα λειτουργήσει θεραπευτικά για την πεσμένη αυτόν τον καιρό ψυχολογία σας. Ένα ανέλπιστο κέρδος, είτε συναισθηματικό είτε υλικό θα είναι η αιτία για το ψυχολογικό σας ανέβασμα. Για αυτό και το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι πιο αισιόδοξο για όλους. Εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε μία πρόσκληση που δεν πρέπει να αγνοήσετε Τετάρτη και Πέμπτη ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων και το Σαββατοκύριακο αποδράστε έστω για λίγο σε ένα κοντινό προορισμό και ξεκουραστείτε από τις σκέψεις που κρατούν αυτόν τον καιρό σε απραξία τους περισσότερους.
Λέων
Μία ακόμα εβδομάδα γεμάτη κοινωνικές ευχάριστες επαφές που προωθούν τα σχέδια σας και σας δίνουν φίλους και υποστηριχτές καθώς αυτόν τον καιρό μπορείτε πιο εύκολα να κερδίζετε τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των άλλων περισσότερο εσείς του 2ου 15ημέρου του Ζωδίου. Όμως οι 20, 21/8ου θα έχετε οικογενειακές κόντρες ή ένα θέμα στο σπίτι που είτε θα σας αναστατώσει είτε θα σας εκνευρίσει. Την Τρίτη μικρές λεπτομέρειες μία λάθος κουβέντα ή κίνηση μπορεί να σας ρίξει πρόσκαιρα. Όμως Τετάρτη ως και Παρασκευή είναι το πιο καλό και αποδοτικό σε όλους τους τομείς διάστημα για όλους.


Παρθένος
Επαγγελματικά και οικονομικά οι μέρες μπορούν να φέρουν αρκετά ευχάριστα νέα, αποτελέσματα ή εξελίξεις. Την δυνατότητα να κάνουν κάποιο άνοιγμα θα έχουν τις μέρες αυτές οι 7 /9ου που πιθανά να δεχτούν μία πρόταση. Ωστόσο θα πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα των συμφωνιών τους . Μία δύσκολη εβδομάδα που επαναφέρει προβλήματα (είτε οικογενειακά, είτε συναισθηματικά) του πρόσφατου παρελθόντος τους θα έχουν οι 5/9ου. Όλοι εσείς του 3ου 10ημέρου προσέξτε την σκληρότητα που θα διακρίνει τον λόγο σας γιατί μόνο σε νίκες δεν θα σας οδηγήσει. Για όλους το Σαββατοκύριακο είναι το καλύτερο 2ήμερο των ημερών σε όλους τους τομείς.
Ζυγός
Οι μέρες που ακολουθούν δίνουν ανοίγματα, σημαντικές επαφές, μία θετική εξέλιξη σε μία σας προσπάθεια ή ακόμα και μία σημαντική γνωριμία που θα μπορούσε να έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στην ζωή των από 9 ως και 17/10ου Ζυγών. Οι ίδιοι ευνοήστε σε θέματα ταξιδιών και σπουδών. Όμως και για τους περισσότερους ζυγούς οι μέρες θα κυλήσουν ομαλά . αν μάλιστα προσέξετε λίγο στα οικονομικά σας την Πέμπτη μπορείτε να έχετε όλοι μία αποδοτική εβδομάδα που θα κατασιγάσει κάποια ανησυχία ή ανασφάλεια πολλών από εσάς. Αυξημένη νευρικότητα και ένταση λόγω προσωπικών σας επιλογών θα έχετε τις μέρες αυτές εσείς της 17ης /10ου.
Σκορπιός
Η θετική σύνοδος που κάνει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα βοηθήσει τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας θέματα τις μέρες αυτές. Το ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι την Τετάρτη βοηθά να ξεφεύγετε σχετικά εύκολα από τα όποια δύσκολα ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα έχετε πολλές υποχρεώσεις μα είναι αποδοτικές για τα επαγγελματικά σας θέματα ημέρες. Οι 18,19/11 μην είστε ακραία επιθετικοί όταν διεκδικείτε κάτι και την Πέμπτη αποφύγετε δύσκολες συναντήσεις. Πολύ καλό το Σαββατοκύριακο σας χαρίζει όμορφες στιγμές με φίλους.
Τοξότης
Όλα θα κυλούν ομαλά τις μέρες αυτές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και η θετική σύνοδος του ήλιου με την Αφροδίτη θα κάνει πιο ζεστή την ατμόσφαιρα στις μόνιμές σχέσεις σας. Μικρά άγχη θα έχετε την Δευτέρα όμως από το Μεσημέρι της Τετάρτης θα έχετε λόγους να είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις που θα καθορίζουν το πρόγραμμά σας με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που εσείς θα θέλατε. Ωστόσο ακόμα και αν κάποιες υποχρεώσεις τις θεωρείτε βαρετές μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι μέσα από αυτές. Προσεχτικοί απέναντι σε ότι σας προτείνουν να είστε εαυτόν τον καιρό οι γεννημένοι 4 Δεκεμβρίου.
Αιγόκερως
Ο επαγγελματικός σας χώρος μπορεί να σας δώσει μία ικανοποίηση τις μέρες αυτές ή και να δείτε να ανοίγεται μία προοπτική καλής εξέλιξης για εσάς άμεσα, με θετικό αντίκτυπο και στον οικονομικό σας τομέα. Το πρωινό της Τρίτης οι 7/1ου αποφύγετε κάθε ένταση και κόντρα. Οι μέρες φέρνουν θετικές εξελίξεις και για εσάς του 3ου 10ημέρου καθώς ένα μήνυμα μία συνάντηση ή μία απάντηση που περιμένατε σας γεμίζει χαρά και σας ανανεώνει την διάθεση να ξεκινήσετε πράγματα. Εξαιρετικό και το Σαββατοκύριακο για τους περισσότερους θα βοηθήσει να έχετε καθαρή σκέψη και κρίση και να λύσετε μέσα σας κάποια θέματα που σας απασχολούν.
Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή μόνο καλά έχει να φέρει στους περισσότερους Υδροχόους καθώς Ήλιος και Αφροδίτη από τους Διδύμους ταράζουν ευχάριστα την ζωή σας χαρίζοντάς σας συγκινήσεις μετά από καιρό . Ειδικότερα οι από 5ως και 13 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή θα έχετε μία ειδική αιτία χαράς που θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε όμως ικανό να σας ανεβάσει την διάθεση στα ύψη. Ακόμα και ευκαιρίες για καλές γνωριμίες στους μόνους αυτού του διαστήματος δίνει η εβδομάδα αυτή. Λίγη ένταση θα έχει η Τρίτη ως τις 12 το μεσημέρι που μπορεί να σας ρίξει πρόσκαιρα, όμως η συνέχεια της εβδομάδας θα είναι εξαιρετική για τους πιο πολλούς.
Ιχθείς
Μετακινήσεις, προσκλήσεις και συζητήσεις που μπορούν να βάλουν σε εξέλιξη μία συνεργασία θα έχουν τις μέρες αυτές οι Ιχθείς του 3ου 10ημέρου. Όλοι στο πρώτο 3ήμερο της εβδομάδας θα ασχοληθείτε πολύ με αγαπημένα σας άτομα με τα προβλήματά τους και συναισθηματικά θέματα. Αποδοτικές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η Πέμπτη και η Παρασκευή και συντροφικό δείχνει το Σαββατοκύριακο σας. Αρκετά μπερδεμένη θα είναι η κρίση των γεννημένων 2 Μαρτίου της μέρες αυτές που γενικά θα πρέπει να είναι προσεχτικοί και να μην βγάζουν εύκολα συμπεράσματα.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Tο σκάνδαλο των Panama Papers και το επενδυτικό σχέδιο του Jean-Claude Juncker
Next Διαμορφώνοντας το μέλλον των πολυτελών ταξιδιών