Το προφίλ της εβδομάδας 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Ποιες είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο αλλά και για την εβδομάδα 5 έως 11 Σεπτεμβρίου από τον Πέρρη Κρητικό

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας περνά στο Ζυγό από την Παρασκευή και είναι πολλοί οι Κριοί που θα νιώσουν έντονα την ανάγκη συντρόφευσης, συμπόρευσης. Οι συνάψεις σοβαρών σχέσεων ή και συνεργασιών θα ευνοηθούν πολύ για ένα χρόνο ενώ σχέσεις με βάσεις θα μπορούσαν να πάρουν πιο επίσημη μορφή. Το δύσκολο Σ/Κ προσέχετε όλοι μα περισσότερο οι 4 και 13/4ου οικονομικές συναλλαγές ενώ καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών συντρόφων ή συνεργατών που θα σας αγχόσουν και θα σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας. οι 7 έως 10/4ου διαθέτετε ιδιαίτερη δυναμική ως προς την επίτευξη στόχων σας ενώ η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα την χαρακτηρίζει το καλό πέρασμα του Δία στο Ζυγό που υπόσχεται στους περισσότερους πολύ καλές εξελίξεις και προοπτικές στα επαγγελματικά τους. Ακόμα και αν κάτι αρνητικό γίνετε στον επαγγελματικό σας χώρο οι καταστάσεις στο τέλος θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Το Σ/Κ προσέχετε τις λεπτομέρειες σε οικονομικές συναλλαγές με ανθρώπους του φιλικού ή κοινωνικού χώρου διότι θα μπορούσατε είτε να εξαπατηθείτε από κάποιον είτε να απογοητευτείτε από την έκβαση κάποιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίας μέσα στον 5ο φυσικό σας μόνο ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να δώσει στα συναισθηματικά σας. θα είναι ένας πολύ παραγωγικός και γόνιμος με τη στενή ή την ευρεία έννοια της λέξης χρόνος της ζωή σας. ευκαιρία να προωθήσετε σημαντικά σας θέλω. Οι 29/5ου ως 6/6ου θα έχετε αιτίες να είσαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι ενώ οι 1/6ου είσαστε ιδιαίτερα πιεσμένοι και μπερδεμένοι από καταστάσεις που απαιτούν την προσοχή σας. το Σ/Κ αποφύγετε παρεξηγήσεις με άτομα της καρδιά σας γιατί θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Η Δευτέρα η καλύτερη μέρα για όλους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας από την Παρασκευή περνά στον χώρο του Ζυγού δίνοντάς σας ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που θα κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον που ζείτε. Κάποιοι θα κάνετε μία ανακαίνιση του χώρου σας , κάποιοι θα αλλάξετε σπίτι και κάποιοι θα ξεκινήσετε μία επαγγελματική δραστηριότητα μες το σπίτι σας μιας και ο Κρόνος έχει δυσκολέψει αρκετά τα επαγγελματικά σας. το Σ/Κ προσέχετε οικογενειακές εντάσεις ή με κάποιον συνεργάτη σας. οι 7 και 17/7ου δείξτε προσοχή σε οτιδήποτε και αν κάνετε.
ΛΕΩΝ
Ο Δίας από τον Ζυγό θα σας δώσει μια ενδιαφέρουσα χρονιά από άποψη μηνυμάτων και νέων που θα ακούτε ανά καιρούς. Θα βελτιώσει την επικοινωνία σας γενικά όπως και τις σχέσεις σας με άτομα β βαθμού συγγένειας και θα σας δώσει πολλές μετακινήσεις προκειμένου να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε. Το δύσκολο Σ/Κ προσέχετε τα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας για οικονομικό- επαγγελματικά θέματα. Οι 30/7ου ως 8/8ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ενώ οι από 9 ως 13/8ου θα νιώθετε ιδιαίτερα δυναμικοί για την κατάκτηση των στόχων σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας από την Παρασκευή και για ένα χρόνο μέσα στον 2ο φυσικό σας θα σας δώσει την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε για να ισχυροποιηθείτε. Η οικογένεια φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική σας ενίσχυση ενώ κάποιοι θα μπορέσετε να αποκτήσετε δικό σας σπίτι ή κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Το Σ/Κ θα μπορούσατε να ξοδευτείτε ή και να χάσετε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαστε προσεχτικοί και με αυτά που λέτε αλλά και με αυτά που κάνετε. Οι 3/9ου είστε οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ οι από 15 ως 20/9ου θα δείτε τις δουλειές σας να τρέχουν όπως τις έχετε προγραμματίσει. Πέμπτη και Παρασκευή ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.
ΖΥΓΟΣ
Από την Παρασκευή καλωσορίστε τον Δία στο δικό σας το ζώδιο μιας και το πέρασμα του εκεί θα σας φέρει την όποια ανάπτυξη επιδιώκεται. Είναι μια χρονιά που θα ισχυροποιήσετε τον λόγο σας και την επικοινωνιακή σας δεινότητα και θα καταφέρεται να φανείτε στον κόσμο που θέλετε. Οι 30/9ου ως 7/10ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ενώ οι 9/10ου προσοχή σε ότι κάνετε .Οι αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας χρειάζονται υπομονή και προσαρμοστικότητα από μέρους σας και όχι αντιδραστικότητα. Το Σ/Κ αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις για οικονομικής φύσεως θέματα. Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για όλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας περνώντας στον Ζυγό θα σας εξασφαλίσει τελικά μία αιτία εσωτερικής ηρεμίας που θα μπορούσε να αφορά σε όλων των μορφών τις ανησυχίες σας όπως πχ τις οικονομικές σας ανησυχίες ή και τις συναισθηματικές σας. θα σας φέρει πιο κοντά με την καλή πλευρά του εαυτού σας κάνοντας σας να δείχνετε το καλό σας πρόσωπο. Το δύσκολο Σ/Κ προσέχετε τα λόγια σας και την συμπεριφορά σας αν θέλετε να αποφύγετε ρίξεις που θα σας χαλάσουν την ψυχολογία με σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι το καλύτερο 2ήμερο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας από την Παρασκευή θα περάσει στον Ζυγό και είναι λογικό να αυξήσει τον κύκλο των κοινωνικών σας γνωριμιών και να κάνει πολλούς να απολαμβάνουν την αίσθηση ότι θα μπορούσαν να είναι επίκεντρο ενδιαφέροντος στους κύκλους που θα κινούνται. Το Σ/Κ αποφύγετε επαγγελματικά λάθη και αχρείαστα οικονομικά ξοδέματα προκειμένου να εντυπωσιάσετε φίλους διότι θα τα βρείτε μπροστά σας. οι 2 και3 /12ου είστε πιεσμένοι από ευθύνες που έχετε οικειοθελώς αναλάβει ενώ οι 8 ως 11/12ου είσαστε γεμάτοι όρεξη και ενέργεια να κυνηγήσετε σημαντικά σας θέλω. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει ένα πολύ δημιουργικό 12μηνο στην ζωή σας. Στην διάρκειά του κάποιοι θα ανεβείτε κοινωνικά – επαγγελματικά και αυτό θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σας ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να ωριμάσετε πρώτα είτε με εύκολο είτε με δύσκολο τρόπο. Το Σ/Κ θα πρέπει να προσέχετε όλοι μα ειδικότερα οι 5,6 και 14/1ου εντάσεις με κάποιο άτομο της οικογενείας που δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα θέλω ή κάποια επιλογή σας. Οι 7 έως 9/1ου φαίνεται να σας έρχεται κάποια οικονομική ενίσχυση είτε από μακριά είτε από κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία ή σε αξίωμα άτομο. Τρίτη και Τετάρτη είναι το καλύτερο 2ήμερο να δείτε φίλους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ισχυρός ο Δίας από το Ζυγό θα σας κάνει να βλέπετε πιο πλατιά πιο ρεαλιστικά και πιο φιλοσοφημένα τα πάντα γύρω σας . Αυτό το χρόνο θα σας βοηθά να ταξιδέψετε, να μάθετε, δίνει προτάσεις ουσίας που αξίζει να ασχοληθείτε μαζί τους και σας φέρνει σε επαφή με ποιοτικά άτομα ειδικών γνώσεων που μπορούν και να σας στηρίξουν και να σας συμβουλέψουν. Το Σ/Κ αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις με κάποιο αγαπημένο άτομα που διαφωνεί με τις ιδέες σας και τον τρόπο που σκέφτεστε και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχολογία σας ψηλά. Οι 27/1ου ως 4/2ου θα έχουν ειδικές αιτίες χαράς αυτές τις μέρες. Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για όλους.
ΙΧΘΕΙΣ
Περνώντας ο Δίας στο Ζυγό και για τους επόμενους 12 μήνες θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό θέμα ή μια εκκρεμότητα που αφορά κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Εκμεταλλευτείτε το πολύ καλό διάστημα για τέτοια θέματα καθώς και άτομα κύρους τα οποία θα μπορέσουν να σας στηρίξουν οικονομικά όταν θα το χρειαστείτε. Το δύσκολο Σ/Κ προσέξτε με ποιους μιλάτε και τι λέτε για οικονομικά σας συμφέροντα. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev TEDxRhodes 2016, στον κόσμο των ιδεών αλλά και των αξιών
Next Επιχειρήσεις-Πρότυπα που ενέπνευσαν στο πρόγραμμα ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς