Το προφίλ της εβδομάδας 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Αυτές τις μέρες θα χαρακτηρίζει  τη σκέψη και τις κινήσεις σας ένας  ρεαλισμός για το τι θέλετε και τι μπορεί να γίνει. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια τεχνικά ή κοινωνικά εμπόδια για να φέρεται σε εφαρμογή κάποια σχέδια ή σκέψεις σας. Από το Σάββατο και μέχρι τις 30|12ου η  Αφροδίτη από τον  Σκορπιό θα σας κάνει κτητικούς  στις σχέσεις, τις συνεργασίες μα και στην υλη, ενώ παράλληλα θα αυξήσει τα έσοδα σας είτε μέσω τρίτων είτε από κρυφές ή άσχετες με τη δουλειά πηγές εσόδων. Οι 4 και 6|4ου   θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το Σ|Κ γιατί θα μπορούσαν με το πείσμα τους να διαλύσουν μια σημαντική για αυτούς σχέση ή συνεργασία.  Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή θα φέρει καθυστερήσεις σε λεφτά που μπορεί να περιμένετε ενώ η αδυναμία πραγμάτωσης κάποιων  σχεδίων σας στο χώρο της δουλειάς θα προκαλέσουν αναστάτωση και συγκρούσεις που θα σας ρίξουν την ψυχολογία.  Παρ’ όλα αυτά, το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό από το Σάββατο και μέχρι τις 30|12ου θα σας κάνει ευέλικτους και συνεργάσιμους βοηθώντας  να τα βρείτε με τους γύρω σας και να  διατηρήσετε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας.  Οι 11,12|5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Συναισθηματικές χαρές  κάθε μορφής έχουν να περιμένουν οι γεννημένοι  από 15 έως 21|6ου  ενώ δραστήριοι και έτοιμοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να πετύχουν στόχους και θέλω τους θα νιώσουν οι από 1 έως 4|6ου. Οι υπόλοιποι  αντιμετωπίζουν εμπόδια και δυσκολίες με σχέσεις και συνεργασίες τους και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και σε αυτά που λένε και σε αυτά που κάνουν αν δεν θέλουν να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Οι 5|6ου  θα χρειαστεί να είναι προσεκτικοί με τους φίλους και με άτομα του κοινωνικού χώρου διότι φαίνεται πως η παρέμβαση τρίτου στα προσωπικά τους θα μπορούσε να δημιουργήσει κόντρες και αντιπαραθέσεις. Η Αφροδίτη από το Σάββατο περνά στον Σκορπιό και βελτιώνει ως τα τέλη της χρονιάς το κλίμα στον χώρο της δουλειάς. Το Σ|Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι δυσκολίες και τα εμπόδια στο χώρο της δουλειάς εξακολουθούν να υπάρχουν και να επηρεάζουν και την οικονομία σας ενώ τα προβλήματα και οι εντάσεις στο χώρο του σπιτιού αφορούν και κρατούν ανήσυχους τους 2 έως 6|7ου από τους οποίους οι 6|7ου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί απ’ όλους διότι θα μπορούσαν να έρθουν σε οριστική ρήξη με άτομο που αγαπούν και που πιθανότατα είναι της οικογενείας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο χώρο του Σκορπιού απ το Σάββατο και μέχρι τις 30|12ου θα βελτιώσει τα συναισθηματικά όλων αρχίζοντας με τους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου αυτή την εβδομάδα που έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χαρές , την πραγμάτωση κάποιων θέλω τους ή χαρές από τα παιδιά τους . Για τους νεότερους θα μπορούσε να φέρει και μια ευχάριστη γνωριμία όπως επίσης και κτητικότητα. Το Σ|Κ ευνοεί οικογενειακές συγκεντρώσεις.

 

Λέων

Λέων

Είναι μια εβδομάδα που βοηθά την πραγμάτωση κάποιων θέλω σας καθώς όπως φαίνεται θα αντιμετωπίσετε τα όποια εμπόδια πρακτικά και αποφασιστικά. Οι μεγαλύτεροι θα απορροφηθούν στις σκέψεις τους, ψάχνοντας λύση στο πρόβλημα κάποιου παιδιού. Στα τέλη της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε και τα λόγια σας αν θέλετε να αποφύγετε συγκρούσεις  όπως επίσης και τις μετακινήσεις σας προκειμένου να διασφαλίσετε την υγεία σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα ομορφύνει τη διάθεση σας στο χώρο του σπιτιού και θα σας δώσει ένα πολύ καλό διάστημα ως της 30|12ου για να βελτιώσετε ή και να αλλάξετε τελείως την αισθητική του χώρου που ζείτε. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

 

Παρθένος

Είναι μια εβδομάδα που θα νιώσετε πως κάποιο από τα άτομα που αγαπάτε δεν στηρίζει επιλογές σας. Αυτό θα σας στενοχωρήσει θα ρίξει την διάθεση σας κάποιους θα σας  προκαλέσει αναστάτωση η οποία πιθανά θα φανεί και στον χώρο του σπιτιού . Το Σ|Κ να προσέχετε οικονομικές σπατάλες που έχουν να κάνουν όχι μόνο με ανθρώπους που ενδιαφέρεστε αλλά και για προσωπική σας ικανοποίηση και διασκέδαση διότι θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Η Αφροδίτης από τον Σκορπιό που θα περάσει το Σάββατο,  θα σας δώσει ως τα τέλη της χρονιάς ένα διάστημα γεμάτο ευχάριστα μηνύματα, συναπαντήματα και γενικά ευχάριστες μετακινήσεις. Οι 31|8ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ οι 13,14|9ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή έχει να δώσει συναισθηματικές χαρές στους γεννημένους 18 έως 23|10ου ενώ για τους άλλους θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα όσων αφορά την επικοινωνία  καθώς θα δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε με άτομα του φιλικού ή του κοινωνικού σας χώρου. Προβλήματα θα υπάρχουν και στις μετακινήσεις σας καθώς και  κάποια εμπόδια. όμως από το Σάββατο και μέχρι τις 30|12ου το πέρασμα της Αφροδίτης στον δεύτερο φυσικό σας οίκο θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα πάνω στην στιγμή που το χρειάζεστε. Οι  13,14|10ου καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε προς το τέλος της εβδομάδας αν δεν θέλετε να τερματιστούν οριστικά σημαντικές σχέσεις ή και συνεργασίες σας. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από το Σάββατο και ως τα τέλη της χρονιάς περνά στο ζώδιο σας ομορφαίνοντας σας και αυξάνοντας την διάθεση σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Αυτό και μόνο φτάνει για να είστε από το ξεκίνημα της εβδομάδας πιο αισιόδοξοι. Οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες κάτι ευχάριστο έχετε να περιμένουν άμεσα. Μέχρι και την Παρασκευή όμως η οικονομική στενότητα λόγο αυξημένων  υποχρεώσεων που αντιμετωπίζετε θα σας προκαλεί άγχος και εκνευρισμό. Προσοχή τι λέτε όπως και πως κινήστε  καθώς εκνευριστικά γεγονότα  θα σας αναστατώσουν και πιθανά να την πληρώσουν άτομα που δεν σας φταίνε.

Τοξότης

Η απολυτότητα που θα χαρακτηρίζει τη σκέψη σας και η επιθετικότητα τον λόγο σας  αυτή την εβδομάδα. Κάποιοι θα τα λέτε χύμα ανεξαιρέτως κόστους και αυτό δεν είναι καλό. Όμως και οικονομικά  θα στα τέλη της εβδομάδας, θα θελήσετε να ξοδέψετε παραπάνω απ’ όσα έχετε προκειμένου να ανεβάσετε την ψυχολογία σας.  ΟΙ 29,30|11ου είστε πιεσμένοι από ευθύνες που εμποδίζουν τα θέλω σας Αντίθετα οι από 7 έως 16|12ου έχετε  να περιμένετε  μία ευχάριστη  επαγγελματική  εξέλιξη.   Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό από το Σάββατο και ως τα τέλη της χρονιάς θα σας γαληνεύσει από ανησυχίες και θα σας χαρίσει και πιο ήσυχο ύπνο και καλύτερη ψυχολογία.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με έννοιες σχετικά με οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν επηρεάζοντας και την ψυχολογία σας. Οι γεννημένοι 5|1ου προσπαθήστε να είστε χαλαροί και προσεκτικοί σε ότι κάνετε ενώ το Σ|Κ καλό θα ήταν όλοι μα πιο πολύ εσείς να αποφύγετε οικογενειακές συγκρούσεις. Οι 9,10|1ου όντας οι πιο τυχεροί του ζωδίου, έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σε οτιδήποτε τους ενδιαφέρει μες το 7ημερο.  Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από το Σάββατο και ως τα τέλη της χρονιάς θα σας βάλει σε νέες παρέες, θα διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από τον οποίο θα γνωρίσετε και ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζετε χωρίς να σημαίνει πως είναι και όλοι καλοί. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Υδροχόος

Οι 13 έως 18|2ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις μία ενδιαφέρουσα πρόσκληση ή και κάποιο κέρδος αυτή την εβδομάδα. Για τους πολλούς όμως αυτές τις μέρες θα υπάρξει κάποια δυσκολία με τις σχέσεις και παρεξηγήσεις στις συνεργασίες τους. Στα τέλη της εβδομάδας προσοχή τόσο στις μετακινήσεις σας όσο και σε λόγια και αντιδράσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το Σάββατο και μέχρι τις 30|12ου θα βοηθήσει στην επίτευξη επαγγελματικών φιλοδοξιών. Δευτέρα, η Τρίτη και η Τετάρτη προσπαθήστε να είστε μεθοδικοί και συνεργάσιμοι.

 

 

Ιχθείς

Τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας πρέπει και να κουραστείτε και να λειτουργήσετε ομαδικά προκειμένου να ολοκληρώσετε δουλείες ή να κλείσετε εκκρεμότητες. Η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι αρκετά αποδοτική αν δεν ξεφεύγετε από τους στίχους σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τα τέλη της εβδομάδας και μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι δώρο για εσάς. Η Αφροδίτη καταρχάς σε εσάς των πρώτων ημερών και μετά σε όλους τους άλλους θα σας δύσει και συναισθηματική και οικονομική ικανοποίηση. Θα σας κάνει να νιώσετε επιβεβαιωμένοι καθώς οι όποιοι κόποι σας μπορούν να αρχίσουν τώρα να αποδίδουν καρπούς.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η συμπαράσταση είναι επιλογή; της Ειρήνης Τσιροπούλου
Next Ιδέες για σπιτικό και υγιεινό κολατσιό στο σχολείο, της Ευαγγελίας Ζευκιλή