Το προφίλ της εβδομάδας 30 Μαΐου εως 5 Ιουνίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 23 έως 29 Μαΐου 2016 και οι αστρολογικές προβλέψεις του Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες είναι περίεργες καθώς και γύρω σας θα υπάρχει νευρικότητα και ασυνεννοησία. Ότι ηχεί ευχάριστα στα αφτιά σας μπορεί και να είναι ψέμα ή παγίδα. μην εμπιστεύεστε και μην ξεκινάτε κάποια συνεργασία η σχέση τις μέρες αυτές. Αυτόν τον καιρό πρέπει να είστε πολύ περισσότερο διπλωμάτες από όσο συνήθως ώστε να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ καταστάσεων ή σχέσεων που αντιμάχονται η μία την άλλη. Επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα σας μεταδίδουν ή σας προτείνουν πρέπει να είστε καθώς το εύκολο είναι να σας ξεγελάσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Άλλοι πάλι θα χρειαστεί να πείτε πειστικά ψέματα προκειμένου να διατηρήσετε ισορροπία σε μία σχέση ή συνεργασία σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Το πιο εύκολο είναι να κάνετε ακόμα και λάθη τόσο σε οικονομικές, αγοραστικές, όσο και σε αισθηματικές σας επιλογές τις μέρες αυτές. Προσέχετε τα λόγια σας, τις μετακινήσεις σας , τις συμφωνίες και τις παγίδες της εβδομάδας που είναι πολλές και μπορούν να ξεγελάσουν ακόμα και τους πιο έμπειρους. Η υπερβολή και η υπέρ αισιοδοξία μπορεί να σας χαρακτηρίζει και πιθανά να είναι υπεύθυνη για λανθασμένες κινήσεις που πολλοί θα κάνετε. Ωστόσο οι 5,8,9,10 και 11 του Μάη θα έχετε καλές στιγμές που βοηθούν τους στόχους σας ,καθώς οι εξελίξεις δικαιώνουν τις θέσεις τους ενώ τις μέρες αυτές θα δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε μαζί με τους επαγγελματικούς και τους προσωπικούς σας στόχους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εύκολα τις μέρες αυτές μπορούν να γίνουν λάθη, να βγουν έξοδα, ζημιές η και να σας ξεγελάσουν είτε συναισθηματικά είτε σε μία δοσοληψία για αυτό μεταφέρετε τα σημαντικά για τις άλλες μέρες. Ακόμα μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με λαμπερές καταστάσεις γιατί το 7ήμερο αυτό από την μία δίνει συναισθηματικές συγκινήσεις, γνωριμίες, ζέσταμα προσωπικών σχέσεων σε εσάς της 2ης εβδομάδας του ζωδίου μαζί με τύχη, προτάσεις, ανοίγματα και κάθε μορφής επιβεβαιώσεις , από την άλλη και στις περισσότερες περιπτώσεις όλα αυτά μπορεί να αποδειχθούν πολύ φευγάτα και ουτοπικά και με αρνητική κατάληξη. Άλλωστε ο Μάης στο 2ο μισό του υπόσχετε να φέρει ότι χρειάζεστε για να είστε χαρούμενοι. Το Σαββατοκύριακο βοηθά οικογενειακές υποθέσεις, οικογενειακές συγκεντρώσεις και δίνουν ώρες χαλάρωσης απαραίτητες για να γεμίσετε ενέργεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκινά μία εβδομάδα φορτωμένη με αρνητικές όψεις πρόγραμμα που για πολλούς σημαίνει μία περίοδο περίεργη που φέρνει έντονο παρασκήνιο στην ζωή σας και θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε μεθοδικά τις κινήσεις σας για να μην μπερδέψετε ακόμα περισσότερο ήδη μπερδεμένες καταστάσεις. Στις σχέσεις σας αν και δεν είναι εύκολο καλό θα είναι να μην αφήσετε να αναπτυχθούν αισθήματα ζήλιας ή ανταγωνισμού. Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι ακούτε αλλά μην γίνεστε ακραία καχύποπτοι ακόμα και αν έχετε αιτίες για να είστε. Πολλοί θα νοιώσετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας αυτόν τον καιρό.
ΛΕΩΝ
Περιτριγυρισμένοι από φίλους, γνωστούς μα και κόλακες θα νοιώσετε να είστε για πολλούς το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τις μέρες αυτές μπορείτε να ξεφεύγετε από όσα σας στεναχωρούν και να ανεβείτε ψυχολογικά. Αυτό το 7ήμερο θα φέρει πολύ κόσμο γύρω σας, κάποιους χρήσιμους μα και κάποιους που θα σας μπερδέψουν αν ακούτε και την γνώμη τους για επαγγελματικά κυρίως θέματα. Η κοινωνικότητά σας θα ανεβάζει την διάθεση σας όμως αυτό δεν είναι άλλοθι για να ανοίγετε ανεξέλεγκτα τις πόρτες της ζωής σας σε όλους χωρίς να τους περνάτε από τα απαραίτητα τεστ. Γενικά αποφύγετε τις υπερβολές μα και τις σπατάλες.

mayaangelou578763
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πιο εύκολο αυτό το 7ήμερο είναι να σας ξεγελάσουν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά για αυτό προσοχή. Οι μέρες γενούν αιτίες να έρθετε σε κόντρα με άτομα που θα νοιώσετε ότι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες σας. Υπάρχει κόσμος που σας εκτιμά και βλέπει τις δυνατότητες και την αξία σας . Όμως συχνά αυτό δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν να το δουν αυτοί που αγαπάτε και αυτό σας πονά. Όπως και να έχει τις μέρες αυτές αποφύγετε τις υπερβολές ακόμα και στις αντιδράσεις σας απέναντι σε ότι σας ενοχλεί. προσέξτε τα λόγια σας και ιδιαίτερα εσείς της 5ης και 6ης του Σεπτεμβρίου να είστε επιφυλακτικοί με όλους και όλα. Το Σ/Κ κοινωνικού ή οικογενειακού τύπου υποχρεώσεις θα καθορίσουν το πρόγραμμά σας.
ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας ξελογιάζει μα και σας ομορφαίνει.. Σας κάνει να ονειρεύεστε ταξίδια και ευχάριστες φυγές καθώς σας δίνει μία διάθεση για περιπέτεια και αλλαγές. Όμως αυτές τις μέρες ότι λάμπει σπάνια είναι χρυσός και αν φερθείτε έξυπνα μπορείτε να διασκεδάσετε, να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές ή και λόγια – υποσχέσεις όμως δεν έχετε κανένα λόγο να πιστέψετε και να πάρετε σοβαρά τίποτα από ότι μπορεί να σας γοητέψει αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχετε όμως και εσείς της 16ης , 17ης Οκτωβρίου που θα περάσετε ένα 7ήμερο γεμάτο ανατροπές κάθε μορφής για αυτό να είστε πολύ προσεχτικοί ότι και αν κάνετε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το διάστημα το κρυφό και το μυστήριο θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας ενώ όλα γύρω θα έχουν ένα περίεργο παρασκήνιο που είναι ακατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε. Αιτίες να γκρινιάξετε θα έχετε και αν δεν έχετε θα ανακαλύψετε άφθονες τις μέρες αυτές πού δεν είναι και τόσο καλές για το ζώδιό σας. Πολλοί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες αποκαλύψεις και πολλοί θα έχετε γερές κόντρες είτε με συντρόφους είτε με συνεργάτες σας. Κάθε παρατήρηση ή άποψη που θα σας εκφράζουν θα την θεωρείτε κίνηση επιθετικής χειραγώγησης σας. Διαχειριστείτε τον θυμό σας ακόμα και όταν έχετε όλα τα δίκαια μαζί σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα τετράγωνα του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα διαψεύδουν προσδοκίες σας και σας μπερδεύουν . Τι μέρες αυτές δύσκολα θα μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει να νοιώσετε ήρεμοι και πολλοί θα νοιώθετε έξω από τα νερά σας και αρκετά μπερδεμένοι. Να προσέχετε ιδιαίτερα και μην βιαστείτε να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε κάτι. Ένα γεγονός μπορεί να σας δημιουργήσει ένα οικονομικό πρόβλημα, ένα πρόσθετο έξοδο που απαιτεί πολύ προσεχτικούς χειρισμούς από εσάς για να το καλύψετε. Σε απλά θέματα πιθανά να έχετε υπερβολικές και νευρικές αντιδράσεις και γενικά οι μέρες σας ζητούν να είστε πιο ήρεμοι και να μεταφέρετε τις συζητήσεις που μπορούν να λύσουν τα θέματα που θα προκύπτουν την άλλη εβδομάδα που θα είστε πιο καλά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλά μπερδέματα, αναβολές, ασυνεννοησία και ανατροπές προγραμματισμένων φέρνουν οι δύσκολες όψεις αυτής της εβδομάδας που τελικά θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση και καλή πρόθεση που θα έχετε απέναντι στα αιτήματα των άλλων. Οι γύρω σας δεν θα είναι στις καλές τους για αυτό προσέχετε ιδιαίτερα τις συναλλαγές σας καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και μην δεχόσαστε χωρίς τσεκάρισμα ότι σας μεταδίδουν σαν πρόταση ή πληροφορία γιατί μπορεί να είναι μακριά από την αλήθεια Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση και περιμένετε την επόμενη εβδομάδα που θα είναι πιο ξεκάθαρες οι συνθήκες γενικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτήν πολλοί θα παρασυρθείτε να κάνετε άσκοπες ή λάθος αγορές Κάποιοι πιθανά να κάνετε και λάθος συναισθηματικές επιλογές καθώς η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και τους πιο έμπειρους. Μπορεί αυτό το 7ήμερο δίνει μία θετική εξέλιξη μία χαρούμενη είδηση , μία γνωριμία ή άλλες συγκινήσεις σε πολλούς Υδροχόους από την άλλη όμως οι δύσκολες όψεις είναι πολλές και καλό είναι να μην βιαστείτε να αποδεχθείτε προτάσεις και πόσο μάλλον να επενδύσετε είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά σε πολλά υποσχόμενες καταστάσεις , πρόσωπα , προτάσεις κλπ .
ΙΧΘΕΙΣ
Οι πολλές δύσκολες όψεις αυτών των ημερών μπορούν να σας κάνουν να λειτουργείτε σπασμωδικά και η υπερβολή να χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις , τις κινήσεις μα και τις αποφάσεις σας. Πιθανά θα είστε περισσότερο απαιτητικοί από τους γύρω σας ανασφαλείς σε ότι αφορά επαγγελματικές ή και συναισθηματικές εξελίξεις και γκρινιάρηδες χωρίς να υπάρχει πάντα τόσο σημαντική αιτία με όσους αγαπάτε και όσους κινούνται γύρω σας. Θα ασχοληθείτε πολύ με το σπίτι ή με οικογενειακά θέματα και πιθανά τα πολλά πήγαινε έλα μες στο σπίτι σας να σας κουράσουν. Μόνο η Δευτέρα δείχνει να είναι πολύ θετική για εσάς αυτήν την εβδομάδα.


*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev 15 εύκολες & υγιεινές επιλογές για το βραδινό σας γεύμα!, της Ευαγγελίας Ζευκιλής
Next Οι καταναλωτές ενέργειας και οι πηγές ενέργειας στην ΕΕ