Το προφίλ της εβδομάδας 3 έως 9 Οκτώβρη 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Πώς θα κυλήσει αστρολογικά η εβδομάδα 3 έως 9 Οκτώβρη 2016 με αναλυτικές προβλέψεις και το προφίλ της εβδομάδας, από τον Πέρρη Κρητικό

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό έως και τις 24/10 επαναφέρει τον υγιή διάλογο με σύντροφο και συνεργάτες ενώ φαίνεται πως ευνοούνται σχέδια και συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Την Παρασκευή όλοι μα περισσότερο οι 4/4ου προσέχετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας άτομα διότι θα μπορούσαν να προκληθούν εντάσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα ενώ οι 12/4ου ζείτε μεγάλες ανατροπές στη ζωή σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Παρασκευή περνά ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού και μαζί με τον Ήλιο που είναι ήδη εκεί προσανατολίζουν τη σκέψη σας στη βελτίωση των επαγγελματικών σας αυξάνοντας τις πιθανότητες καλών αποτελεσμάτων που θα μπορούσαν να αναπτερώσουν το ηθικό σας και το πορτοφόλι σας. Την Παρασκευή αποφύγετε τσακωμούς με άτομα της οικογενείας. ενώ οι 14 έως 20/5ου εκμεταλλευτείτε συζητήσεις είτε με ανθρώπους που αγαπάτε είτε με ευχάριστες νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να έχουν κοινούς στόχους και επιδιώξεις με εσάς. Δευτέρα και Τρίτη είναι το καλύτερο διήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής από τον Ζυγό δημιουργεί τις προδιαγραφές για να αρχίσει να βελτιώνεται ο συναισθηματικός σας τομέας. Δημιουργεί διαύλους ουσιαστικής επικοινωνίας με ανθρώπους της καρδία σας όπως και με άτομα της οικογενείας. Την Παρασκευή προσέξτε τα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας αν θέλετε να αποφύγετε τσακωμούς με αγαπημένους σας. Οι 26 και 27/5ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν επιχειρείτε ενώ οι 21 έως 25/5ου θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με άτομα της οικογενείας. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό θα σας ωθήσει να δώσετε έμφαση σε οικογενειακά θέματα που χρειάζονται άμεσα τακτοποίηση ενώ θα αυξήσει τις συζητήσεις ,άλλες φανερές και άλλες κρυφές με άτομα της οικογενείας . Την Παρασκευή οι ανάγκες του σπιτιού ή και του συντρόφου θα σας βάλουν σε έξοδα που θα σας αγχώσουν. Οι 6/7ου προσοχή σε οτιδήποτε και αν κάνετε ενώ οι 14/7ου προσαρμοστείτε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Οι 3 έως 11/7ου έχετε να περιμένετε οικογενειακές χαρές ή και ευχάριστες επισκέψεις φίλων στο σπίτι σας. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

ΛΕΩΝ
Πολλές οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα με το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό όπως και τα μηνύματα και τα νέα που θα ακούσετε για θέματα που αγαπάτε . Επίσης το πέρασμα αυτό κάνει πιο μεθοδικές τις κινήσεις και σας φέρνει κοντά σε μια σημαντική για τα οικονομικά σας πρόταση. Την Παρασκευή προσοχή στο τρόπο που εκφράζεστε ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με κάποιο άτομο της οικογενείας. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής από το Ζυγό σε συνδυασμό με τον ήδη υπάρχοντα Ήλιο εκεί διευκολύνει τις συναλλαγές σας με τον κόσμο κάνοντας αποδοτικές τις επαγγελματικές σας κινήσεις ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Την Παρασκευή φαίνεται πως προκειμένου να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας θα παραμερίσετε την δική σας ψυχολογία. Προσπαθήστε να μην ξοδευτείτε παραπάνω απ’ όσο αντέχετε διότι θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι 26 έως 31/8ου θα είσαστε ιδιαίτερα δυναμικοί ως προς την επίτευξη των στόχων σας. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

ΖΥΓΟΣ
Περνώντας ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας κάνει πιο δραστήριους, θα θελήσετε να αποκτήσετε γνώσεις για πράγματα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα μελλοντικά ενώ η ενδοσκόπηση που κάνατε όλο τον προηγούμενο μήνα έφτασε στο τέλος της και θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις κατόπιν ώριμης σκέψεως. Οι 7 και 16/10ου προσαρμοστείτε στις μοιραίες αλλαγές και ρίξτε τους τόνους. Αποφύγετε την δύσκολη Παρασκευή να ανακατέψετε φίλους ή γνωστούς σε οικογενειακά ζητήματα. Οι αργά γεννημένοι στις 4 και οι 5/10ου έχετε θετικά αποτελέσματα σε οτιδήποτε επιδιώκεται. Το Σ/Κ είναι ένα καλό 2ήμερο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής από τον Ζυγό και σε συνδυασμό με τον Ήλιο εκεί θα σας δώσει χρόνο να ρίξετε τους τόνους και να μπείτε σε μια κατάσταση απολογισμού των πεπραγμένων σας, να αξιολογήσετε καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσετε στόχους. Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα και φαίνεται πως επαγγελματικά ζητήματα θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Οι 4 έως 11/11ου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές οποιασδήποτε μορφής ακόμα και μια καλή εξέλιξη σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλευτείτε τους νέους κύκλους γνωριμιών που θα ανοίξουν μπροστά σας με το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό διότι κάποιες από τις καινούριες σας γνωριμίες έχουν κάποιο ειδικό αξίωμα και τη διάθεση να το μοιραστούν με εσάς βοηθώντας σας με τα φιλόδοξα σχέδια σας και τις επιδιώξεις σας. Την Παρασκευή οι ιδέες σας δεν θα βρίσκουν σύμφωνους φίλους ή άτομα του κοινωνικού χώρου ενώ θα μπορούσατε προκειμένου να εντυπωσιάσετε κάποιους να ξοδευτείτε παραπάνω απ’ όσο μπορείτε. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό και σε συνδυασμό και με τον Ήλιο από την ίδια θέση θα σας ωθήσει να βάλετε σε τάξη επαγγελματικά σας θέματα και να σκεφτείτε τρόπους να έρθετε ακόμα πιο κοντά στα φιλόδοξα σχέδια σας. Την δύσκολη για όλους Παρασκευή οι γεννημένοι 5 και 13/1ου θα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεχτικοί από τους περισσότερους καθώς οι αλλαγές που ζείτε είναι μοιραίες και μη αναστρέψιμες. Οι 24 έως 29/12ου είσαστε υπερδραστήριοι και γεμάτοι ενέργεια να λύσετε τυχόν οικογενειακά μπερδέματα και γενικά να αναλάβετε υποχρεώσεις του σπιτιού. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό δίνει άνοιγμα στο μυαλό σας και σε συνδυασμό και με τον Ήλιο εκεί σας βοηθούν να μπορείτε να βλέπετε πολυεπίπεδα ένα θέμα και να το αντιμετωπίζετε εύστοχα και άμεσα ώστε να πετυχαίνετε τα θέλω σας εύκολα. .η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα και θα πρέπει να προσέξετε αντιπαραθέσεις με σύντροφο ή συνεργάτες αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε οριστική ρήξη με κάποιας μορφής σχέση σας. Οι 25 αργά και 26 εκμεταλλευτείτε την τόσο μεγάλη τύχη που έχετε αυτό το διάστημα. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής περνά στον 8ο φυσικό σας κάνοντας σας πιο κλειστούς και καχύποπτους ενώ παράλληλα και σε συνδυασμό με τον Ήλιο εκεί ως τα τέλη του μήνα σας οδηγά να ανακαλύψετε τρόπους ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας ακόμα και από πηγές που δεν αφορούν το χώρο της δουλειάς. Οι 2 έως 9/3ου έχετε να περιμένετε μες την εβδομάδα ευχάριστα νέα, μηνύματα και συναπαντήματα από ανθρώπους που μένουν μακριά ή έχετε να δείτε πολύ καιρό Την Παρασκευή η κόντρα Ήλιου Πλούτωνα θα φέρει σε πολλούς μία οικονομική πίεση ή μία διαφωνία για ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να πάρει διαστάσεις.. Δευτέρα και Τρίτη πολύ καλές μέρες για όλους.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Αέλια-Επινήσια Ηώς: Ο συνεταιρισμός Θες Γάλα αλλάζει τα δεδομένα και εμπνέει
Next Στην ατζέντα του ΕΚ, σχέσεις με Ρωσία, εμπόριο και μεταναστευτικό