Το προφίλ της εβδομάδας 3 έως 9 Απριλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Ανάδρομη Αφροδίτη στον υπερβολικά καλό χώρο των Ιχθύων… Αλλά και Πάσχα με ανάδρομο Ερμή!Από το δεύτερο μισό του μήνα όλα όμως αλλάζουν προς το καλύτερο!

Κριός
Μετά από μια ουδέτερη Δευτέρα και Τρίτη και με εξαίρεση την Τετάρτη και την Πέμπτη που χαρακτηρίζονται οι πιο θετικές μέρες της εβδομάδος, οι μέρες που ακολουθούν δημιουργούν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά μπλοκαρίσματα. Η στάση του Ερμή που κάνει εμφανή τα σημάδια των επιπτώσεων της ανάδρομης κίνησης σε συνδυασμό με τις δύστροπες όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου με Κρόνο και Πλούτωνα αντίστοιχα δημιουργούν αρνητικό κλίμα κυρίως το δεύτερο μισό της εβδομάδας.
Ταύρος
Ψυχολογικές πιέσεις, δυσκολίες συνεννόησης αλλά και καθυστερήσεις σε αναμενόμενα έσοδα κάνουν αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα στο 2ο μισό της, δύσκολη. Ωστόσο οι 23,24,25/4ου θα μπορέσετε τις μέρες αυτές να έχετε μια έστω και μετεμποδίων ουσιαστική συνεννόηση με ανθρώπους της καρδιά σας ενώ οι 18,19,20/5ου πιθανά να βρεθείτε ξανά με φίλους που για κάποιο λόγο είχατε χαθεί. Το σ/κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.
Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να προσπαθείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που σας προκαλούν άγχος και ανησυχία για το πως θα τα καταφέρετε αλλά παρ΄όλα αυτά οι δύσκολες μέρες είναι οι τελευταίες της εβδομάδας αφού φαίνεται πως θα σας προβληματίσουν σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν τη δύναμη και να σας ρίξουν ψυχολογικά. Παράλληλα την κακή ψυχολογία του Σ/Κ θα την συντηρούν και οικογενειακά θέματα τα οποία θα θελήσετε να ξεμπερδέψετε. Οι 8 και9/6ου έχετε την τύχη με το μέρος σας
Καρκίνος
Παρ΄όλο που η Αφροδίτη με την οπισθόδρομη πορεία της θα σας φέρει κάποιες καλές ιδέες και φίλους που θα μπορούν αν θέλουν να σας βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσετε, αυτή την εβδομάδα τίποτα δεν θα μπορεί να τρέξει αφού η ασυνεννοησία θα βασιλεύει και τα λάθος μηνύματα ή η παρανόηση των όσων λέτε αλλά και σας λένε θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών. Προς το τέλος της εβδομάδας τα έξοδα θα σας στριμώξουν και τα οικονομικά σας άγχη θα αυξηθούν. Οι 11 κ 16/7ου είσαστε οι περισσότεροι θιγμένοι αυτό τον καιρό ενώ οι21,22/7ου έχετε να περιμένετε κάτι ευχάριστο αυτές τις μέρες
Λέων
Η δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά σας βρίσκει κλεισμένους στον εαυτό σας και απομονωμένους από την πολύ βαβούρα ενώ Τετάρτη, Πέμπτη που θεωρούνται και οι καλύτερες μέρες για εσάς ανεβαίνετε αρκετά. Τα δύσκολα αφορούν τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας που οι οικονομικές απολαβές ή κάποια βοήθεια που περιμένετε, θα καθυστερήσει πιέζοντας σας. Για τους 17/8ου το ευχάριστο και το απρόσμενο καραδοκεί στη ζωή τους ενώ την Κυριακή φανείτε προσεχτικοί με τους χώρους εργασίας όσοι δουλεύετε και με θέματα υγείας.
Παρθένος
Για όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη μέσα στον 7ο σας θα κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας πολύ καλύτερες και τους γύρω σας συγκαταβατικούς στα αιτήματά σας. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα βρίσκετε σε στάση που σημαίνει πως τα φιλόδοξα σχέδια σας θα πρέπει να περιμένουν αφού τίποτα επαγγελματικό δεν είναι εύκολο να τρέξει αυτό το διάστημα. Το τέλος της εβδομάδας θα πιεστείτε τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά αφού η δυσκολία ή η αναγκαιότητα να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των αγαπημένων σας θα σας ρίξει.
Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά μ εσάς να είστε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους και το πέρασμα της Αφροδίτης με την ανάδρομη πορεία της για λίγο στους Ιχθείς θα βελτιώσει το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο και θα σας δώσει αιτίες χαράς και επιβεβαίωσης. Η στάση του Ερμή θα καθυστερήσει κάποιες οικονομικές απολαβές που περιμένετε από τρίτους και γενικά από παράπλευρους χώρους εκτός δουλειάς και αυτό θα κρατά μόνιμα ανήσυχη την σκέψη σας.το Σ/Κ κάποια μπλοκαρίσματα στον επαγγελματικό χώρο θα μπορούσαν να σας ανησυχήσουν ακόμα και αν δεν σας αφορούν. Οι 11/10ου είσαστε οι πολύ ευνοημένοι του ζωδίου σε ότι και αν κάνετε.
Σκορπιός
Την δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά θα σας προβληματίσει ο μόνιμα θιγμένος 2 χρόνια τώρα οικονομικός τομέας της ζωή σας αφού τα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε για αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας δυσκολέψουν πολύ. Το Σ/Κ αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις γιατί με έναν άτεχνο ή σκληρό λόγος από μέρους σας θα μπορούσατε να κάψετε κάτι καλό επαγγελματικά. Οι γεννημένοι 21,22,23/11ου θα είσαστε πολύ ευνοημένοι.
Τοξότης
Παρ όλο που το επταήμερο είναι δύσκολο εσείς του 2ου 10ημέρου θα έχετε αιτίες ψυχολογικής μα και συναισθηματικής ανόδου μέσα στην εβδομάδα. Όμως οι του 1ου και 3ου 10ημέρου λογικά θα επηρεαστείτε από τις αρνητικές όψεις των ημερών και την εκνευριστική στάση του Ερμή που θα ανατρέψει προγραμματισμούς σας και θα φέρει πισωγυρίσματα κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Τρίτη και Τετάρτη οι πιο καλές μέρες για όλους
Αιγόκερως
Εσείς των πρώτων ημερών θα καταφέρετε να έχετε μία καλύτερη συνεννόηση με άτομα που αγαπάτε ενώ οι 7 ως 11 /1ου θα αναγκαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να λύσετε δύσκολα θέματα τις μέρες αυτές. Οι δύστροπες όψεις των ημερών θα προβληματίσουν κυρίως στα τέλη της εβδομάδας και οι αναβολές προγραμματισμένων θα δημιουργήσουν αρκετό εκνευρισμό που μπορεί να βλάψει το καλό κλίμα που έχετε αγωνιστεί να πετύχετε.
Υδροχόος
Οικογενειακές εντάσεις φέρνουν οι μέρες στους 6ως 10/2ου και λάθη σε οικονομικές κινήσεις , αγορές κλπ η δύστροπη όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Ακόμα κάποια εξέλιξη ή νέο εύκολα μπορεί να σας προκαλέσει αναστάτωση και η στάση του Ερμή καθόλου δεν δείχνει να βοηθά την καθημερινότητά σας φέρνοντας εμπόδια ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Μόνο η Κυριακή και μόνο για εσάς του Ιανουαρίου δείχνει να είναι πιο φιλική. Κινηθείτε λοιπόν χαλαρά τις μέρες αυτές
Ιχθείς
Για όλους Δευτέρα και Τρίτη είναι οι μόνες και καλές και αποδοτικές μέρες για όλα τα θέματα.. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα δώσει καλές στιγμές και κέρδη είτε συναισθηματικά είτε υλικά στους 18,19και 20 Μάρτη που είστε και οι πιο ευνοημένοι σε μία δύστροπη για όλους τους άλλους εβδομάδα που μπερδεύει η ματαιώνει προγράμματα φέρνει ασυνεννοησία στις συναλλαγές και προκαλεί δικαιολογημένο εκνευρισμό που σας ακολουθεί και το Σ/Κ.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Χάρτης αισιοδοξίας the final week: Εναρμόνιση & εσωτερική φροντίδα, της Άννας Σαρούκου
Next Μην το επιχειρήσετε στο σπίτι: μαγικές ερωτικές συνταγές από το πρώιμο Βυζάντιο, του Γιάννη Παγουλάτου