Το προφίλ της εβδομάδας 29/2ου έως 6/3ου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή την χαρακτηρίζουν δύο περάσματα, του Ερμή στους Ιχθείς το Σάββατο, που για εσάς σημαίνει την αρχή ενός απολογισμού των πεπραγμένων σας και επαναπροσδιορισμού στόχων και του Άρη στον δυναμικό Τοξότη την Κυριακή που θα αφυπνίσει τη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να βλέπετε πολύπλευρα το κάθε θέμα που προκύπτει και θα σας κάνει πιο επιθετικούς στη γνώση. Επίσης θα ευνοήσει ταξίδια καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με συμβόλαια, συνεργασίες, συμφωνίες. Οι 5,6,7/4ου θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί αυτό τον καιρό. Τρίτη και Τετάρτη, οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής περνά στους Ιχθείς και θα ανοίξει ένα καινούριο κύκλο γνωριμιών μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να γνωρίσετε και ανθρώπους που θα μπουν αμέσως στην καρδιά σας και από τους οποίους θα μπορέσετε να βγείτε ωφελημένοι. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη από την Κυριακή, θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι σε ότι θεωρείται δικό σας , πιο καχύποπτους και λιγότερο εκφραστικούς με τα συναισθήματά σας. Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για όλους αφού θα είσαστε πιο συνεργάσιμοι και με έντονη την ανάγκη συντρόφευσης. Οι 9/5ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα φέρει τον υγιή διάλογο στον χώρο της οικογένειας ώστε να μπορέσετε να περάσετε τις γραμμές που εσείς θέλετε. Από την Κυριακή που ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη, θα σας κάνει πιο ευέλικτους με τους γύρω σας και πιο δεκτικούς στα αιτήματά τους ενώ θα μπορούσε να σας δώσει και μια καλή συνεργασία με άνθρωπο του φιλικού ή κοινωνικού σας χώρου. Οι γεννημένοι το δεύτερο 10ήμερο έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα και συναισθηματικές εξελίξεις και μόνο οι 6/6ου είστε αρκετά πιεσμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολος ο χώρος του 9ου φυσικού σας για τον Ερμή που από το Σάββατο και μετά θα δώσει στον λόγο σας άμετρη δυναμική και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει στόχο για πολλούς. Ο λόγος σας θα τσακίζει κόκαλα αυτό το διάστημα γι’ αυτό καλό θα ήταν να τον προσέξετε. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σας δραστηριοποιήσει στον χώρο της δουλειάς κάνοντάς σας ικανούς να ασχολείστε και με την παραμικρή λεπτομέρεια που θα σας ξεχωρίσει επαγγελματικά . Οι 8 και 10/7ου έχετε κάθε λόγο να είσαστε προσεχτικοί αυτό το διάστημα. Η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο σας επιφυλάσσουν υποχρεώσεις μεν, ευχάριστες δε.

ΛΕΩΝ
Το πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής στους Ιχθείς θα σας κάνει λίγο πιο κλειστούς, κτητικούς και καχύποπτους σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και κυρίως με κληρονομικά θέματα ή λεφτά που προέρχονται από πηγές που δεν έχουν σχέση με το επάγγελμα σας. Από την Κυριακή ο Άρης περνά στον 5ο φυσικό σας και σας δίνει επιθετική παρόρμηση να κατακτήσετε έναν πολυπόθητο στόχο σας. Ακόμα θα μπορούσε να φέρει στη ζωή σας κάποιον επιθετικό ερωτικά σύντροφο που θα σας αναστατώσει. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής με το πέρασμα που θα κάνει στους Ιχθείς θα επαναφέρει τον υγιή διάλογο με σύντροφο ή συνεργάτες και θα αυξήσει την ανάγκη σας να συνυπάρχετε με τους άλλους κάνοντάς σας πιο δεκτικούς στα αιτήματά τους και χαρίζοντας ευελιξία στον λόγο σας. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη ίσως φέρει κάποιας μορφής παροδική ένταση η διαφωνία με κάποιο νεαρότερο η πιο ανώριμο μέλος της οικογενείας στους γεννημένους την πρώτη, πρώτη μέρα του ζωδίου για αυτή την εβδομάδα και στο κατόπιν και στους υπολοίπους. Οι 11/9ου είστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε επιδιώκεται ενώ οι 8/9ου έχετε πιέσεις να αντιμετωπίσετε. Τρίτη, Τετάρτη ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Το Σάββατο ο Ερμής περνά στους Ιχθείς και θα σας ενεργοποιήσει επαγγελματικά. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε πιο λεπτομερώς με ότι αφορά τη δουλειά και αυτό θα σας κάνει πιο αποδοτικούς βοηθώντας έτσι και την ψυχολογία σας η οποία εξαρτάται άμεσα από την δουλειά αυτό το διάστημα. Από την Κυριακή που ο Άρης περνά στον Τοξότη, θα κάνει πιο επιθετικό το λόγο σας και ίσως πιο σπασμωδικές τις κινήσεις ενώ θα μπορούσε να σημαίνει και τον λάθος τρόπο προσέγγισης κάποιου πιο μακρινού συγγενή προς εσάς. Οι γεννημένοι το δεύτερο 10ήμερο έχουν να περιμένουν κάτι ευχάριστο μέσα στην εβδομάδα ενώ οι 9 και 11/10ου ας είναι πιο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνουν. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής από τους Ιχθείς που περνά το Σάββατο θα σας κάνει πιο εκδηλωτικούς με τους ανθρώπους της καρδιά σας και θα δημιουργήσει ουσιαστικούς διαύλους επικοινωνίας μαζί τους ενώ ο Άρης από τον Τοξότη που περνά την Κυριακή θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι και στην ύλη και στους ανθρώπους και διεκδικητικούς σε ότι θεωρείται πως σας ανήκει. Oi 1/11 είσαστε σε μια άκρως δημιουργική περίοδο ενώ οι γεννημένοι τις 3 τελευταίες μέρες νιώθετε υπερδραστήριοι και έτοιμοι να παράγεται έργο κάθε μορφής. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής από το Σάββατο στους Ιχθείς θα φέρει τον υγιή και εποικοδομητικό διάλογο με τα άτομα της οικογενείας σας ενώ θα ασχοληθείτε και με την ταχτοποίηση των αναγκών του σπιτιού. Ο Άρης τώρα που από την Κυριακή θα περάσει στο δικό σας το ζώδιο και θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και διεκδικητικούς ως προς τα μεγάλα θέλω σας ενώ είναι και ένα διάστημα που θα χρησιμοποιείται τη γοητεία σας προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε και σας ευχαριστούν. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από το Σάββατο που ο Ερμής περνά στους Ιχθείς ξεκινά μια περίοδο γεμάτη συζητήσεις, μετακινήσεις, μηνύματα, νέα ακόμα και συναντήσεις με μακρινούς συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε. Ο Άρης από την Κυριακή μπαίνει στον 12ο φυσικό σας και κάνει πιο υπόγεια τη δράση σας και σας απομονώνει στον προσωπικό σας χώρο μακριά απ’ όλους ακόμα και από άτομα της οικογένειας. Οι 10/1ου έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ενώ οι 7 και 9/1ου χρειάζεται να είστε πιο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε και πιο προσαρμόσιμοι στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Παρασκευή και Σάββατο είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς θα φέρει μια τακτοποίηση στα οικονομικά σας ενώ φαίνεται πως άνθρωποι της καρδία σας θα έχουν την πρόθεση να σας βοηθήσουν σε κάποια ανάγκη σας. Παράλληλα το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη θα κάνει πιο νευρικές τις συζητήσεις με φίλους ενώ θα μπορούσε να κάνει και επιθετική την προσπάθεια προσέγγισης κάποιου φιλικού ή συγγενικού προσώπου προς εσάς. Οι του δευτέρου 10ημέρου έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα και οικογενειακές στιγμές αυτή την εβδομάδα. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από το Σάββατο και μέχρι τις 22/3ου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας καθώς και με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Όλο αυτό το διάστημα θα νιώθετε επιβεβαίωση μέσα από τον λόγο σας και από την προσφορά σας στους άλλους ενώ ο Άρης από την Κυριακή περνώντας στον Τοξότη θα βοηθήσει στην επίτευξη επαγγελματικών και οικονομικών σας φιλοδοξιών. Οι 6/3ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ οι 28/2ου έχουν δημιουργική και εποικοδομητική φαντασία . Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ένα θέαμα για το Φασισμό από το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ
Next Ο πολύτιμος ρόλος του αυθεντικού ευρωπαϊκού κινηματογράφου