Το προφίλ της εβδομάδας 29 Μαΐου ως 4 Ιουνίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Μια εβδομάδα γεμάτη όψεις… με τον θεωρητικό Άρη στον χώρο των Διδύμων να διανύει τις τελευταίες μοίρες ενώ στις 4 Ιουνίου θα φύγει από τον χώρο του θεωρητικού χώρου των Διδύμων και θα μεταφερθεί στον χώρο του Καρκίνου….

ΚΡΙΟΣ

Πολλές μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις έχει αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα για εσάς του 2ου 10ημέρου. Οι μέρες δίνουν κέρδη είτε συναισθηματικά είτε υλικά στους 12ως 16 Απριλίου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ως το μεσημέρι της Τετάρτης τα συναισθηματικά έχουν τον πρώτο λόγο. Πέμπτη και Παρασκευή δώστε το βάρος των προσπαθειών σας σε επαγγελματικά θέματα και τακτοποιήστε τυχών εκκρεμότητες. Σαββάτο και Κυριακή είναι συντροφικές μέρες που ευνοούν όλες τις ομαδικές ή συντροφικές προσπάθειες. Το σ/κ θα έχετε κλειστή διάθεση και κάποιοι πιθανά να νιώσετε ανασφαλείς κτητικοί και καχύποπτοι απέναντι στους γύρω σας. Όλην την εβδομάδα πιέσεις θα έχουν οι 29,30/3ου και 13/4ου .

ΤΑΥΡΟΣ

Με έξοδα και οικονομικό άγχος ξεκινά η εβδομάδα. Όμως από  το απόγευμα της Τετάρτης θα έχετε χρόνο αλλά και την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ότι αγαπάτε. Τελικά και παρά τα άγχη σας τόσο τα οικονομικά όσο και τα επαγγελματικά της θέματα θα κινηθούν ικανοποιητικά τις μέρες αυτές . Μάλιστα οι 6ως και 16 του Μαίου θα μπορούσατε να πετύχετε και κάτι σπουδαίο τις μέρες αυτές μα και να κάνετε και μικρές διορθωτικές κινήσεις. Πολύ τύχη και ανάπτυξη που μπορεί να έρθει και μέσα από μία πρόταση θα έχουν οι γεννημένοι το β 15’ημερο του ζωδίου. Αυτό αφορά και την προσωπική τους  ζωή  Το Σ/Κ είναι συντροφικό και ανέμελο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες στα μέτρα των γεννημένων 4 Ιουνίου  και οι πλανητικές θέσεις ευνοούν τις κινήσεις σας ώστε να προωθήσετε με ιδανικό τρόπο τα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας συμφέροντα. Μα και εσείς του 3ου 10ημέρου που θα βρείτε συμμάχους από το πουθενά ενώ θα μπορέσετε να βασιστείτε και στην θετική διαμεσολάβηση φιλικών σας ατόμων που μπορούν να κάνουν μικρά θαύματα για λογαριασμό σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας θέματα.  Το Σ/Κ  είναι ιδανικό για διασκέδαση αλλά και για συναισθηματικά θέματα για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσωστρέφεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας καθώς λίγο πολύ όλοι θα έχετε αιτίες που θα σας σπρώχνουν να κάνετε ουσιαστικούς απολογισμούς και αναθεωρήσεις σε πολλές από τις κινήσεις τις αποφάσεις τα πιστεύω σας. Οι γεννημένοι 12 Ιουλίου θα είστε πιο πιεσμένοι από πολλές αιτίες ενώ αντίθετα οι 13 ως και 19 Ιουλίου  θα έχετε στήριξη και συμπαράσταση από ισχυρά άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Πέμπτη και Παρασκευή αν σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία μικρή μετακίνηση – ταξίδι θα βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία σας. Αυτό το Σ/Κ ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες των ατόμων του οικογενειακού σας χώρου.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πιο έντονα από την Τετάρτη  και μετά καθώς η αυξημένη σας κοινωνικότητα και γενικά οι υποχρεώσεις σας θα σα δημιουργούν έξοδα.  Ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή και προτάσεις πιθανά θα δεχθούν οι γεννημένοι το 3ο 10ήμρο του ζωδίου που είστε και οι πιο ευνοημένοι αυτών των ημερών. Οι ίδιοι μπορείτε να  τα ξαναβρείτε με άτομα που είχατε για κάποιο λόγο χαθεί ή παρεξηγηθεί. Φορτωμένο αλλά ενδιαφέρον δείχνει το πρόγραμμα σας ως Παρασκευή. Το Σ/Κ θα περάσετε πιο καλά αν μετακινηθείτε για αυτό πείτε ναι σε προτάσεις και κοντινά ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες προωθούν με τον καλύτερο τρόπο επαγγελματικά σας θέματα και βοηθούν τα οικονομικά σας. Κάποιοι θα πάρετε τις μέρες αυτές μία μεγάλη οικονομική ανάσα. Μέχρι την Παρασκευή τα δεδομένα θα είναι ενθαρρυντικά και θα σας επιτρέψουν να κάνετε σχεδιασμούς και να έχετε αισιοδοξία για το αύριο. Ακόμα οι μέρες δείχνουν ιδανικές για να κάνετε προϋπολογισμούς εσόδων – εξόδων ενώ το Σ/Κ οι περισσότεροι κάνετε ευχάριστες διαπιστώσεις σε σχέση με τα αποτελέσματα των κινήσεών σας και τα κέρδη που αποκομίσατε από αυτές τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Μία ακόμα καλή εβδομάδα κυρίως για τους Ζυγούς του 2ου 10ημέρου καθώς μπορούν και να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και να κάνουν σημαντικές γνωριμίες με δυνατά  άτομα είτε λόγο οικονομικής θέσης είτε λόγω ειδικών γνώσεων και γενικά άτομα με ισχυρές θέσεις. Πολύ πιο τυχεροί από όλους 7 Οκτωβρίου που θα έχουν είτε μία σημαντική πρόταση είτε την δυνατότητα  να αναπροσαρμόσουν προς το συμφέρον τους σχέσεις , συνεργασίες ή και να έχουν μία επαναπροσέγγιση ενός ατόμου του πρόσφατου η μακρινότερου παρελθόντος τους. Πιεσμένοι και τις μέρες αυτές από διάφορες αιτίες θα είναι οι 20 Οκτωβρίου. Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά το πιο καλό διάστημα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες βοηθούν να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις και να διεκδικήσετε χρωστούμενα. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας αναγκάζει να καλύψετε υποχρεώσεις επαγγελματικές μα και κοινωνικές και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δύσκολα θα βρείτε χρόνο για εσάς. Πέμπτη και  Παρασκευή δείχνουν πιο ανάλαφρες μέρες όσον αφορά τις υποχρεώσεις αλλά παράλληλα θα μπορούσατε μέσα από μία σοβαρή συζήτηση να τα βρείτε επί της ουσίας με κάποιο άτομο ή και να κλείσετε τελικά μία συμφωνία που επιδιώκετε. Το Σ/Κ σας προτείνει να περάσετε το Σαββατοκύριακο μακριά από πολυκοσμία και σε χώρους που μπορούν να σας ηρεμίσουν και να  σας ξεκουράσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστο θα είναι το πρόγραμμά σας αλλά και αποδοτικό σε όλους τους τομείς από Δευτέρα μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης. Θέματα φίλων θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας και πιθανά να κληθείτε να μεσολαβήσετε καταλυτικά για θέματα τρίτων  αυτήν την εβδομάδα. Πιο θετικές οι επαφές των γεννημένων το 2ο 10ημερο που θα έχουν και μία προσωπική συναισθηματική η και επαγγελματική επιβεβαίωση. Οι ίδιοι τις μέρες αυτές θα μπορέσετε να εξομαλύνετε σχέσεις και σημαντικές σας συνεργασίες καθώς και οι απέναντί από εσάς θα έχουν καλή διάθεση συνεννόησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλές οι μέρες αυτές για τους περισσότερους αφού ευχάριστα μηνύματα και γεγονότα που σας ικανοποιούν θα εξελιχθούν για τους περισσότερους από εσάς. Κάποιοι θα λύσετε ένα σημαντικό σας πρόβλημα ή θα έχετε την βοήθεια κάποιου που θα το λύσει για δικό σας λογαριασμό. Πολύ τυχεροί θα είστε οι γεννημένοι από  το 2ο 15ήμερο του ζωδίου που θα έχετε και τις πιο καλές επαγγελματικές εξελίξεις. Πέμπτη ή Παρασκευή  θα έχετε προτάσεις που αν τις αποδεχθείτε θα περάσετε όμορφα κοντά σε φίλους. Οι μέρες δίνουν επαγγελματική άνοδο σε όσους εδώ και καιρό προσπαθούν πραγματικά να ξεχωρίσουν.  Το Σαββατοκύριακο ανταποκριθείτε στις κοινωνικές ή οικογενειακές σας υποχρεώσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τα πιο ευνοημένα ζώδια το δικό σας όλον αυτόν τον καιρό είστε μπροστά σε ακόμα μία δυναμική και αποδοτική εβδομάδα. Ευέλικτοι με καλή διάθεση και ιδέες που μπορούν να δώσουν λύσεις και σε δικά σας και σε προβλήματα άλλων θα είστε με το ξεκίνημα της εβδομάδας και ως το απόγευμα της Τετάρτης ασυνήθιστα συντροφικοί και ομαδικοί. Πιο τυχεροί όλων οι γεννημένοι 2 Φεβρουαρίου που είναι μπροστά σε ένα μεγάλο άνοιγμα.. Το πέρασμα της Σελήνης από το πρωί του Σαββάτου στον Ζυγό σας ανεβάζει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά με αιτία και σας χαρίζει ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι μέρες έχουν πολλές οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις και συζητήσεις για κοινά με τους κοντινούς σας συγγενείς θέματα. Μόνο οι γεννημένοι στα τέλη του ζωδίου θα έχουν κόντρες με άτομα του Οικογενειακού τους χώρου.  Οι μέρες δίνουν στηρίγματα στους Ιχθείς αλλά και δείχνει αδύνατον να αποφύγετε έξοδα που τελικά δεν σας επιτρέπουν να κάνετε οικονομικούς σχεδιασμούς διαρκείας. Εσείς του 2ου 15ημέρου αν έχετε κάτι να ξεκαθαρίσετε , αν χρωστάτε μία εξήγηση ή αν πρέπει να κλείσετε μία συμφωνία με κάποιο άτομο το 7ήμερο και ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά είναι πολύ κατάλληλο για κάτι τέτοιο.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ο Τζόνι Ντεπ πειρατής για πέμπτη φορά, του Πάνου Λιάκου
Next Παράξενα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς από το παρελθόν, του Γιάννη Παγουλάτου