Το προφίλ της εβδομάδας 28 Δεκεμβρίου 2015 έως 3 Ιανουαρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το 2015 μας αποχαιρετά με μία ήρεμη από πλευράς όψεων εβδομάδα. Η Αφροδίτη περνά στον Κριό και δίνει χαρές τις μέρες αυτές σε εσάς του Μαρτίου που είστε οι πιο τυχεροί Κριοί του 7ημέρου σε όλους τους τομείς. Ήρεμη η Παραμονή και η Πρωτοχρονιά σας που οι περισσότεροι θα νοιώσετε ζεστασιά κοντά σε άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται μόνο εσείς των 3ων τελευταίων ημερών του ζωδίου και οι 6/4ου θα έχετε νευρικότητα και αιτίες να σας χαλούν την διάθεση.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες βοηθούν στις επιδιώξεις των 27/4ου ως και 3/5ου όπως και στις μετακινήσεις που κάποιοι από εσάς σχεδιάζετε τις μέρες αυτές. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα βοηθά οικονομικά σας θέματα ως τις 23 Ιανουαρίου και κυρίως αυτά που αφορούν έσοδα από πηγές που δεν έχουν να κάνουν με την δική σας εργασία. Πιο τυχεροί όλων στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς οι 14/5ου που πιθανά έχουν λόγο να είναι πολύ χαρούμενοι για όσα φέρνει το 2016 στην ζωή τους. Η Παραμονή και η Πρωτοχρονιά είναι καλές μέρες για όλους και καλύπτουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα βοηθά τις σχέσεις και θα εξομαλύνει τις συνεργασίες σας ως τις 23 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς. Ακόμα θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς και βολικούς απέναντι στα αιτήματα των συντρόφων σας. Η παραμονή θα είναι για τους περισσότερους οικογενειακή υπόθεση όμως μόλις γυρίσει η χρονιά η Σελήνη από τον Ζυγό υπόσχετε συγκινήσεις σε όσους το ρίξουν έξω τις πρώτες ώρες του νέου χρόνου.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Σε σπίτια φίλων, συγγενών ακόμα και αν κάνετε μία μικρή μετακίνηση για αυτό θα αλλάξετε χρόνο οι περισσότεροι. Οι μέρες αυτές δημιουργούν ένταση μόνο στους  7,8,9, 20,21,22 /7ου αλλά για τους πολλούς είναι ήρεμες και ευχάριστες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, ως τις 23 Ιανουαρίου,  θα βοηθά τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους σε ότι αφορά τις προοπτικές ανόδου που διαφαίνονται για εσάς την νέα χρονιά.

 

Λέων

Λέων

Δώρο σας κάνει η τελευταία εβδομάδα του 2015 με το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό σας Τοξότη που απ αυτήν την θέση και ως τις 23 Ιανουαρίου θα καταφέρει  να βελτιώσει τις σχέσεις σας να φέρει κοντά σας αγαπημένα άτομα , να σας επιβεβαιώσει μα και να δώσει την δυνατότητα στους μόνους να δώσουν μέσα από μία γνωριμία τέλος στην μοναξιά τους με την νέα χρονιά.  Οι μέρες γενικά θα κυλήσουν ομαλά για εσάς και όλα θα είναι όπως τα προγραμματίζατε. Πιο τυχεροί θα είστε σε όλους τους τομείς οι 27,28και 29/7ου.

Παρθένος

Ευχάριστα μηνύματα φέρνουν οι μέρες και κινήσεις ατόμων τις καρδιάς σας που σας εκπλήσσουν και σας ανεβάζουν την διάθεση. Μπορεί πιο τυχεροί όλων να είστε εσείς της 16ης του Σεπτέμβρη όμως και όλοι οι άλλοι θα περάσετε όμορφα καθώς το βράδυ της παραμονής η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σας κάνει τα χατίρια και σας ανεβάζει ψυχολογικά.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον  Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με τους δικούς σας θα ομορφύνει το σπίτι σας μα και πιθανά θα φέρει μία οικογενειακή χαρά.

Ζυγός

Περισσότερες ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις πιθανά κάποιες προτάσεις μα και καλύτερες διαπραγματευτικές ικανότητες  σας δίνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό σας Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου. Οι μέρες τις παραμονής θα σας ξυπνήσουν νοσταλγικές αναμνήσεις,  πιθανά θα υπάρχουν λόγοι να αναπολήσετε παλαιότερες πρωτοχρονιές. Αντίθετα οι πρώτες μέρες της χρονιάς σας ανεβάζουν ψυχολογικά και σας κάνουν να νοιώθετε έτοιμοι για  να κάνετε μία διαφορετική και πιο αποδοτική πορεία το 2016.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ως την Τρίτη εσείς των 3ων τελευταίων ημερών του ζωδίου θα έχετε ένα συναισθηματικό κέρδος η ακόμα και μία γνωριμία αν είστε μόνοι. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον  Τοξότη από την Τετάρτη  και ως τις 23 Ιανουαρίου θα βελτιώσει την εικόνα των οικονομικών σας και θα σας επιτρέψει να πάρετε μία ανάσα και να καλύψετε κάποια κενά. Τις παραμονές της χρονιάς οι φίλοι θα είναι κοντά σας και οι περισσότεροι θα επιλέξετε να καλωσορίσετε μαζί τους τον νέο χρόνο.  Οι πρώτες μέρες του 2016 είναι ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Αισιόδοξα ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του χρόνου που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιου καθώς  απ αυτήν την θέση και ως τις 23 Ιανουαρίου θα σας δώσει χαρά και αιτίες να νοιώσετε ότι κάτι πάει καλύτερα στην ζωή σας και αυτήν την χρονιά που έρχεται οι πιο πολλοί έχετε κάτι καλό να περιμένετε. Την παραμονή θα πρέπει να είστε εκεί που απαιτούν οι οικογενειακές ή κοινωνικές σας υποχρεώσεις, όμως τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου αφιερώστε τους σε φίλους και διασκεδάστε.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Δευτέρα και Τρίτη θα είστε αρκετά κλειστοί στον εαυτό σας , στις σκέψεις και τα άγχη σας όμως από την Τετάρτη θα νοιώσετε πολλοί πιο καλά. τις μέρες αυτές θα μιλήσετε με άτομα που είτε είναι μακριά είτε έχετε να μιλήσετε καιρό μαζί τους. Κάποιοι που μπορείτε θα κάνετε ταξίδι τις μέρες αυτές και όσοι δεν μπορείτε θα ταξιδέψετε νοερά..  Την πρώτη του νέου χρόνου και γενικά στο ξεκίνημα του 2016 θα έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε. Η Αφροδίτη απ τον  Τοξότη  ως τις 23 Ιανουαρίου θα σας ηρεμήσει ψυχολογικά και σε κάποιους θα δώσει μία κρυφή αιτία χαράς.

Υδροχόος

Για τους περισσότερους οι μέρες αυτές θα είναι μία από τα ίδια των περασμένων ετών και εσείς με την αντισυμβατική σας φύση θα περιμένετε να γυρίσει ο χρόνος για να περάσετε όμορφα.. Όχι τυχαία λοιπόν οι πρώτες μέρες της νέας χρονιάς σας βρίσκουν χαρούμενους μακριά από υποχρεώσεις και με καλή παρέα και διάθεση. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό σας Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου θα ξαναζωντανέψει μία φιλία σας ή και θα σας φέρει σε νέους κύκλους με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

 

 

Ιχθείς

Οι άλλοι θα κανονίζουν και εσείς θα δείξετε το συντροφικό σας πρόσωπο τις μέρες αυτές ακολουθώντας ουσιαστικά τις επιλογές των συντρόφων ή και των φίλων σας. Οι μέρες είναι ήρεμες και αυτό θα βοηθήσει να ξεγλιστρήσετε από τα άγχη που σας συνόδευαν  αυτήν την δύσκολη χρονιά που φεύγει. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου θα αναπτερώσει τις φιλοδοξίες σας και θα βοηθήσει  να θέσετε ψηλούς στόχους για το 2016. Τις πρώτε όμως3 μέρες του χρόνου δύσκολα θα σας ικανοποιούν πρόσωπα και καταστάσεις και θα έχετε έντονες τάσεις φυγής..

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Τι μπορεί να κάνει η Ευρώπη για να βελτιώσει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως;
Next Μια άρτια ‘’Σιωπηλή δολοφόνος’’, του Πάνου Λιάκου