Το προφίλ της εβδομάδας 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Μια τρομερά έντονη εβδομάδα η οποία ξεκινά με την πρώτη δύστροπη όψη την μετά έκλειψη όψη που είναι η Σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό… Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός

Η στάση της Αφροδίτης  λογικά θα καθυστερεί τις μέρες αυτές τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές εξελίξεις. Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού με Άρη και Δία δίνουν μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα με πολλές αντιπαλότητες εντάσεις στους συνεργασιακούς αλλά και συντροφικούς σας χώρους. Παράλληλα Ήλιος και Ερμής από τους Ιχθείς αναγκάζουν πολλούς από τους Κριούς είτε να κινηθούν παρασκηνιακά είτε να κρύψουν σκέψεις και συναισθήματα από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.

Ταύρος

Οι δύσκολες όψεις που θα κάνουν προς τον Ουρανό ο Άρης και ο Δίας θα δημιουργήσουν αιτίες αναστάτωσης όπως και θα εντείνουν την ανασφάλεια πολλών Ταύρων τις μέρες αυτές. Αυξημένη κοινωνικότητα φέρνει η εβδομάδα κυρίως στους γεννημένους το 2ο 15νθήμερο του Μαΐου όμως οι όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να κάνουν προσεκτικές τις συναλλαγές σας με άτομα του φιλικού σας χώρου και να αποφύγετε να δανείσετε τις μέρες αυτές για να μη βρεθείτε χαμένοι

Δίδυμοι

Η αυξημένη κοινωνικότητα αλλά και οι συχνές παρεμβάσεις που μπορεί να έχουν άτομα του φιλικού σας χώρου στα προσωπικά σας ζητήματα μπορούν να δημιουργήσουν από απλές παρεξηγήσεις μέχρι ακραίες ρήξεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Ακόμα τις μέρες αυτές να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι σας προτείνουν και ό,τι σας υπόσχονται κυρίως εσείς των πρώτων ημερών του Ιουνίου, καλύτερες μέρες της εβδομάδας για εσάς είναι το Σ/Κ.

Καρκίνος

Τις μέρες αυτές είτε οικογενειακές εντάσεις θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά είτε επαγγελματικές τα οικογενειακά. Όπως και να έχει είναι δύσκολο μέσα σε αυτή την εβδομάδα να έχετε πολλές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Μπορεί εσείς της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου να έχετε μια ειδική έμπνευση τις μέρες αυτές ωστόσο η εποχή δεν βοηθά γενικότερα σε ξεκινήματα. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

Λέων

Μαχητικοί και ετοιμοπόλεμοι θα είστε τις μέρες αυτές και τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν να επιβεβαιώνουν θέσεις που ήδη έχετε εκφράσει και πιθανόν κάποιοι κοντινοί σας  αμφισβήτησαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.  Τώρα δικαιωμένοι από τις εξελίξεις έχετε την ανάγκη να κάνετε επιθετικές κινήσεις διεκδικώντας την τόσο σημαντική για εσάς επιβεβαίωση. Θεαματικές θα είναι και οι κινήσεις σας και κάποια οικονομικά λάθη που πιθανόν να κάνετε προς χάριν εντυπωσιασμού.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή και έξοδα μπορεί να σας βγάλει και επαγγελματικά προβλήματα καθώς οι ισορροπίες τώρα είναι αρκετά εύθραυστες και θα πρέπει να κινηθείτε εξαιρετικά διπλωματικά για να τις διατηρήσετε. Ακόμα έχετε κάθε λόγο να είσαστε επιφυλακτικοί σε όμορφα λόγια και υποσχετικές που κάποιοι θα πάρετε. Η Παρασκευή δείχνει πιο καλή μέρα για εσάς.

Ζυγός

Θετική κινητικότητα παρουσιάζει ο επαγγελματικός της ζωής σας τομέας, ωστόσο η εβδομάδα είναι περίεργη και λογικά θα πρέπει να σας κάνει επιφυλακτικούς και καχύποπτους απέναντι στα όποια ανοίγματα και προσφορές δεχόσαστε αυτές τις μέρες. Πολλοί θα νιώσετε την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να σας επιβληθούν και οι γεννημένοι 14,15/10 θα νιώσετε πολύ δύσκολο το να διατηρήσετε τις μέρες αυτές φθαρμένες από τον χρόνο σχέσεις ή συνεργασίες. Το Σ/Κ δείχνει το καλύτερο 2ήμερο για όλους.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Ερμής μέσα από τον 5ο σας οίκο σας δείνει τους τρόπους, τους ανθρώπους , τα λόγια, τις αλήθειες ή και τα ψέμματα που χρειάζεστε για να νιώθετε καλά τις μέρες αυτές. Όμως ο επαγγελματικός χώρος θα έχει εντάσεις, ανταγωνισμούς και κάποια ξεκαθαρίσματα που δεν γίνονται πάντα με κομψό τρόπο. Ακόμα και έτσι ο Μάρτιος δείχνει θετικός για εσάς γι΄αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε πολύ για τίποτα.

Τοξότης

Τα οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά έντονα τις μέρες αυτές και κάποιοι θα χρειαστεί να κάνετε διεκρινιστικές συζητήσεις προκειμένου  να καλύψετε κενά ή να δικαιολογήσετε συμπεριφορές σας που κάποια άτομα του χώρου σας δεν μπορούν να εξηγήσουν. Εσείς του τρίτου 10ημέρου θα είστε όσο μαχητικοί χρειάζετε για να πετ΄υχετε αυτά που στοχεύετε ακόμα και αν χρειαστεί να έρθετε σε κόντρα με δικούε σας ανθρώπους.

Αιγόκερως

Πολλές μετακινήσεις, πολλά μηνύματα αλλά και πολλές οι εστίες έντασης που φέρνουν οι μέρες αυτές. Το πιο πιθανό είναι είτε οι άλλοι να διογκώνουν την πραγματικότητα κάνοντας να δείχνουν  σημαντικά πράγματα που δεν είναι, είτε εσείς να υπερβάλετε προσπαθώντας να δικαιολογήσετε καταστάσεις  ή και να καλύψετε κάτι… Όμως οι μέρες γενικά δεν είναι εύκολες και καλό θα είναι να κάνετε τα απολύτως απαραίτητα και μόνο, τις μέρες αυτές.

Υδροχόος

Η πολυαστρία που υπάρχει στον 2ο φυσικό σας δείχνει μια καλύτερη κινητικότητα στα οικονομικά σας. Δύσκολα ή εύκολα θα έχετε ότι και όσα χρειάζεστε για να νιώθετε καλά και να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας ενώ είναι ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό για να κάνετε σωστή διαχείριση των οικονομικών σας. Τις μέρες αυτές οι ιδέες που θα έχετε δεν θα είναι δεκτές από όλους και ίσως αν τσιτώσετε τα σχοινιά με κάποιον ανώτερο, να σπάσουν.

Ιχθείς

Είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς, ασχολείστε με τον εαυτό σας, κάνετε αυτά που θέλετε και προτεραιότητα έχετε εσείς και τα θέλω σας, όλοι οι άλλοι σε δεύτερη μοίρα. Η πιθανή καθυστέρηση σε κάποιο έσοδο που περιμένετε είτε από κρυφές ή αδήλωτες πηγές εσόδων είτε από σύντροφο ή γενικά τρίτο άτομο  θα είναι  η κύρια αιτία της πεσμένης ψυχολογίας αλλά και της ανησυχίας που θα νιώθετε όλη την εβδομάδα. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Αφανείς ηρωίδες, του Πάνου Λιάκου
Next Χάρτης αισιοδοξίας Week #4: Letting go... σταθερότητα & γαλήνη, της Άννας Σαρούκου