Το προφίλ της εβδομάδας 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτ 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Το προφίλ της εβδομάδας 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτ 2016 και οι αστρολογικές προβλέψεις, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ο Άρης που από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερο δυναμώνει τις φιλοδοξίες σας αλλά και τον ανταγωνισμό, σας φέρνει απέναντι και σε κόντρα με ισχυρά άτομα. Από την θέση αυτή όμως μπορεί να ισχυροποιήσει την θέση σας και να δώσει την δυνατότητα ( σε όσους διαθέτουν) να δείξουν τα ηγετικά τους προσόντα. Η νέα Σελήνη από τον Ζυγό βοηθά τις συνεργασίες – σχέσεις σας και τις από κοινού με τους συντρόφους σας προσπάθειες και φέρνει ένα καλύτερο κλίμα στους χώρους αυτούς.

Ταύρος
Ο Άρης απ τον Αιγόκερο θα σας χαρίζει για καιρό ευεξία και αποφασιστικότητα ώστε να κάνετε τις σκέψεις και τα λόγια σας πράξη. Η δυναμική που σας δίνει σαν κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς και ως τις 9/11ου που θα βρίσκετε στον χώρο αυτόν σας επιτρέπει να τολμάτε δύσκολους στόχους. Η νέα Σελήνη από τον Ζυγό με την σειρά της, βοηθά να κάνετε μία νέα προσπάθεια ώστε στον επαγγελματικό σας χώρο να αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες αλλά και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που θα κάνει πιο καλή την φυσική σας κατάσταση.

Δίδυμοι
Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σας ωθεί να χρησιμοποιείτε όλα τα μέσα ( θεμιτά και αθέμιτα) προκειμένου να πάρετε αυτά που επιθυμείτε. Η νέα Σελήνη από τον Ζυγό βοηθά τις προσωπικές σας σχέσεις και δίνει κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία καλή σχέση η συνεργασία η να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στις μόνιμες σχέσεις σας καθώς θα μπορεί να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος και συνεννόηση. Οι μέρες θα δώσουν και μία σημαντική πρόταση, ένα κέρδος , μία συναισθηματική χαρά ή και γνωριμία σε εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου.

Καρκίνος
Ο Άρης από τον Αιγόκερο θα δημιουργεί κάποιες κόντρες σε μόνιμες σχέσεις αλλά αυτό αφορά προς το παρών μόνο εσάς των 3 πρώτων ημερών του ζωδίου. Ακόμα αυτό το διάστημα τόσο οι συνεργάτες όσο και οι σύντροφοι θα απαιτούν περισσότερα από εσάς. Τις μέρες αυτές εσείς του 1ου 10ημέρου θα έχετε κάποια καλή συναισθηματικά εξέλιξη ή μία αιτία χαράς – κέρδους Η νέα Σελήνη από τον Ζυγό ανοίγει από τα τέλη της εβδομάδας ένα κύκλο που βοηθά να υπάρχει περισσότερη αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις και να κάνετε πιο λειτουργικούς τους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε.

Λέων
Το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω ως τις 9 του Νοέμβρη θα δημιουργήσει τις αιτίες για να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες και να βάλετε μπρος ένα φιλόδοξο σας σχέδιο. Η ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να είστε μέσα στις εξελίξεις είναι για πολλούς κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες, τώρα επιτακτική. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό από το Σάββατο ξεκινά ένα 28ήμερο κύκλο με πολλές επαφές, προσκλήσεις, μετακινήσεις και επικοινωνίες  που σε κάποιους θα δώσουν τελικά μια συμφωνία σε άλλους θα δώσουν ιδέες και σε όλους κόσμο που μπορεί να σας κατανοήσει και να συνεννοηθεί ουσιαστικά μαζί σας. Αυξημένη θα είναι και η διαπραγματευτική σας ικανότητα σε όλους τους τομείς αυτόν τον καιρό.

paulcezanne370191

Παρθένος
Ο Άρης από τον Αιγόκερω ως τις αρχές του Νοέμβρη θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς και μαχητικούς στις διεκδικήσεις σας. Στο πέρασμά του σε πολλούς θα φέρει λόγους ικανούς να ταράζουν ευχάριστα τα λιμνάζοντα ύδατα την ερωτική τους ζωή. Κάποιοι μεγαλύτεροι θα απασχοληθείτε αρκετά με κινήσεις των παιδιών σας. Η νέα Σελήνη από τον Ζυγό σας προτρέπει να κάνετε προσαρμοστικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και μέσα από αυτό σας υπόσχεται να είστε από αυτούς που θα ξεπεράσετε πρώτοι την οικονομική κρίση.

Ζυγός
Ο Άρης από τον Αιγόκερω και ως τα αρχές του Νοέμβρη θα φέρει μία νευρικότητα στους οικογενειακούς σας χώρους. Κάτι έντονο τις μέρες αυτές σε εσάς των πρώτων 3 ημερών και κατόπιν στους άλλους. Αυτή θα μπορούσε να προσέλθει ή από την εριστική διάθεση ενός ατόμου του χώρου σας ή από μία επίσκεψη που να αναστατώσει τον χώρο είτε και από μία ζημιά που να στοιχίζει για να διορθωθεί. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να νοιώθετε περισσότερο την ανάγκη για ουσιαστική συντροφευση αλλά και για ασφάλεια που απορρέει μέσα από ισχυρές σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση και κάποιοι θα νοιώσουν περισσότερο την ανάγκη να ενταχτούν σε ένα ισχυρό σύστημα από το να διανύουν μοναχική πορεία.

Σκορπιός
Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο μαχητικό τον λόγο σας αλλά και περισσότερο επιθετικές τις αντιδράσεις σας όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε είτε όταν κάποιος σας προκαλεί, για ένα διάστημα 45 περίπου ημερών. Ωστόσο οι μέρες αυτές δίνουν επιβεβαίωση συναισθηματική μα και ένα κέρδος σε πολλούς από εσάς του 1ου 10ημέρου. Η νέα Σελήνη γίνεται στον Ζυγό και από τα τέλη της εβδομάδας θα καταφέρει να ηρεμήσει κάποιες εσωτερικές σας ανησυχίες και σε κάποιους θα δώσει μία κρυφή διέξοδο μέσα από την οποία θα ανανεώνεστε ψυχολογικά.

Τοξότης
Αυξημένη κτητικότητα ή και ζήλια σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να σας χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα. Σε αυτό συνηγορεί και το πέρασμα που από την Τρίτη κάνει ο Άρης στον Αιγόκερω και θα σας χαρακτηρίζει ως τις 11 του Νοέμβρη. Ακόμα αυτόν τον καιρό θα ψάχνετε να ανακαλύψετε μέσα από λεπτομέρειες άγνωστες πτυχές ή θαμπά παρασκηνιακά σημεία σε σχέσεις μα και γενικότερα στο περιβάλλον που κινήστε. Η νέα Σελήνη στα τέλη της εβδομάδας και για 28 μέρες θα σας βοηθήσουν να κρίνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και να διαχωρίσετε τους γνωστούς από τους φίλους.

Αιγόκερως
Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο θα σας κάνει πιο επιθετικούς και νευρικούς και την ενέργεια που σας δίνει το μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη πέρασμά του, θα πρέπει να την ελέγξετε – τιθασεύσετε για να γίνει δημιουργική, γιατί αν την αφήσετε να βγει ανεξέλεγκτα θα μπορούσε να κάνει δύσκολες τις σχέσεις σας ή να δημιουργήσει τριγμούς στον συνεργασιακό μα και στον οικογενειακό σας χώρο. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε αυταρχικά απόψεις σε κανέναν και για κανένα λόγο προσπαθήστε και κρατήστε με κάθε τρόπο χαμηλούς τόνους. Η νέα Σελήνη από τα τέλη της εβδομάδας θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά σας θέματα και πιθανά να βρει μία λύση σε όσους ψάχνουν κάτι νέο.

Υδροχόος
Το 7ήμερο δίνει ανοίγματα, τύχη και προτάσεις σε εσάς της 23,24και 25 Ιανουαρίου σε όλους τους τομείς. Ο Άρης από τον Αιγόκερω μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη θα δίνει αιτίες εσωτερικής ανησυχίας και αναστάτωσης και θα σας δημιουργεί την ανάγκη νε ψάχνετε να ανακαλύψετε τις αιτίες και τους λόγους για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Εξαιρετική η νέα Σελήνη από τον Ζυγό που ξεκινά το Σάββατο έναν 28ήμερο κύκλο καλών επαγγελματικών εξελίξεων. Εξελίξεων που κατ αρχάς θα μπορούσαν να σας εκνευρίσουν γιατί θα σας ξεβολέψουν αλλά τελικά θα σας αποδώσουν αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ιχθείς
Οι μέρες αυτές δίνουν συναισθηματικές χαρές σε εσάς του 1ου 10ημέρου και ευκαιρίες. Ο Άρης από τον Αιγόκερω ως τις αρχές του Νοέμβρη θα κάνει περισσότερο παρεμβατικούς τους ανθρώπους του φιλικού σας χώρου στα προσωπικά σας. Η νέα Σελήνη από το Σάββατο και για 28 μέρες θα σας δώσει τον τρόπο να κινηθείτε έξυπνα ώστε να διεκδικήσετε και να πάρετε κάτι που σας αναλογεί είτε αυτό είναι χρήμα είτε στήριξη. Κάποιοι πιθανά να συζητήσετε και τελικά να κλείσετε μία αόρατη συμφωνία – μία άτυπη συνεργασία που ωστόσο αν τηρηθεί θα σας διευκολύνει άμεσα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Anassa Organics: Ένα πρότυπο επιχείρησης στον αγροδιατροφικό τομέα, συνέντευξη για το πρόγραμμα Επινήσια Ηώς
Next Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα