Το προφίλ της εβδομάδας 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής από την Πέμπτη και μέχρι τις 22/5ου θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση και θα δημιουργεί προβλήματα επικοινωνιακού χαρακτήρα καθώς και κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις στις αυξημένες λόγω Πάσχα μετακινήσεις. Από το Σάββατο που η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα καθώς και την αίσθηση ασφάλειας σχετικά με κάποια σχέση η συνεργασία. Η μέρα του Πάσχα φαίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και κοινωνική για τους περισσότερους αφού φαίνεται να την περνούν με οικογενειακούς φίλους και μόνο οι 6 και 11/4ου θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε ότι και αν κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη πέρνα στο δικό σας το ζώδιο ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικές απολαβές που πιθανά περιμένετε και αυτό ίσως πάει λίγο πίσω κάποια θέλω σας ή και κινήσεις που θα ευχαριστούσαν αγαπημένους σας. Οι 8/5ου δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα αφού τα πάντα είναι με το μέρος σας ενώ οι μέρες του Πάσχα σας καλούν να φανείτε συνεπείς στις κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες έχετε να περιμένετε κάτι πολύ ευχάριστο το Σ/Κ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του από την Πέμπτη δημιουργώντας σας μια αναβλητικότητα σε σχέση με οικογενειακά ζητήματα που χρειάζονται λύση και σας αφορούν άμεσα ενώ η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και δίνει ένα καλό διάστημα να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά ενώ παράλληλα θα μπορούσε να φέρει και κρυφές αιτίες συναισθηματικής χαράς. Το Σ/Κ του Πάσχα με εξαίρεση τους 5/6ου που είναι οι πιο πιεσμένοι, οι περισσότεροι θα έχετε ταξιδιάρικη διάθεση και όλο και κάπου θα πάτε αφού φαίνονται ευχάριστες οι μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα προγράμματα δεν ωφελούν αυτό το Πάσχα τους περισσότερους αφού ο ανάδρομος Ερμής από την Πέμπτη φαίνεται πως θα ανατρέψει σχέδια και μετακινήσεις που έχετε προγραμματίσει. Προσεχτικοί σε ότι κάνετε και υπομονετικοί με τα όσα ανατρεπτικά συμβαίνουν γύρω σας πρέπει να είστε οι 9 και 13/7ου ενώ τους περισσότερους το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα τους βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών και θα αυξήσει την κοινωνικότητα τους. Το Σ/Κ του Πάσχα θα είστε λίγο πιο κλειστοί στον εαυτό σας και πιο καχύποπτοι με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ
Οι γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα, νέα και συναπαντήματα ενώ θα ευνοηθείτε όλοι με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο καθώς θα βοηθήσει να πετύχετε τα όποια φιλόδοξα σχέδια σας για τα οποία έχετε πασχίσει αρκετά. Ο Ερμής γυρνώντας ανάδρομος θα φέρει κάποια οικονομικά μπλοκαρίσματα που θα σας πάνε πίσω. Φίλοι θα είναι δίπλα σας για να τα συζητάτε και να σας στηρίζουν με τον τρόπο τους. Οι μέρες του Πάσχα δείχνουν ιδιαίτερα συντροφικές αφού η ανάγκη σας για αρμονική συνύπαρξη θα σας κάνει όσο ευέλικτους και συνεργάσιμους χρειάζεται για να το πετύχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας γι’ αυτό και η οποιαδήποτε αναβολή, ματαίωση ή και καθυστέρηση θα προκύπτει κατά την παραμονή του Ερμή σε ανάδρομη τροχιά θα μπλοκάρει τις κινήσεις προς την επίτευξη των στόχων σας. Το καλό είναι πως το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και τον 9ο φυσικό σας θα σας βοηθήσει να δείτε πολύπλευρα τα προβλήματα που προκύπτουν και να δώσετε άμεσα λύσεις σε αυτά καθώς επίσης θα σας δώσει και πολύ καλές ιδέες ώστε να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας. Τις ημέρες του Πάσχα θα τις περάσετε οργανώνοντας αυτά που απαιτούν οι ημέρες ώστε να περάσετε όμορφα με την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνά στον καλό χώρο του Ταύρου και σας δίνει οικονομικά στηρίγματα από τρίτους σε μια χρονική στιγμή που τα χρειάζεστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά αφού ο ανάδρομος Ερμής λειτουργεί ανασταλτικά ως προς το κλείσιμο συμβολαίων ή και την εδραίωση κάποιων ιδεών σας, άρα και των οικονομικών απολαβών που περιμένετε μέσα από αυτά, προκαλώντας σας άγχος. Οι ημέρες του Πάσχα φαίνονται πραγματικά πολύ καλές για τους περισσότερους αφού φαίνεται να βρίσκεστε εκεί που θέλετε, με τους ανθρώπους που θέλετε κάνοντας ότι σας ευχαριστεί. Οι 10 και 14/10ου ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε στις αλλαγές γύρω σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο κάνοντας σας συνεργάσιμους, ευέλικτους και με αυξημένη την ανάγκη συντρόφευσης σε μια περίοδο που το χρειάζεστε πραγματικά αφού ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και σας κάνει καχύποπτους με τους γύρω σας. Προσέχετε σε ποια άτομα του φιλικού ή κοινωνικού χώρου δίνετε δικαίωμα να παρεμβαίνουν στο συνεργασιακό κομμάτι μιας και δεν είναι καλό το διάστημα για να ευοδώσουν παρεμβάσεις τρίτων. Οικογενειακά φαίνεται πως θα περάσετε τις ημέρες του Πάσχα με μεγάλη όρεξη για μετακινήσεις είτε μικρού είτε μεγάλου χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα, νέα και συναπαντήματα μέχρι και την Παρασκευή που με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορεί να μην δίνει πλέον συναισθηματική εύνοια όμως βοηθά την φυσική σας κατάσταση και βελτιώνει τα πρακτικά θέματα της ζωής σας. Ο ανάδρομος από την Πέμπτη Ερμής θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν και θα αλλάξει αναγκαστικά τους ρυθμούς σας . Το Πάσχα θα βρει τους περισσότερους σε φιλικούς χώρους και αρκετά χαρούμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δυναμικά και δημιουργικά ξεκινά η εβδομάδα για εσάς του Δεκέμβρη που θα έχετε ιδιαίτερες αιτίες χαράς καθώς τόσο ο Ήλιος από τον Ταύρο όσο και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα καλύψει συναισθηματικές σας ανάγκες και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ακόμα και η ανάδρομη πορεία που ξεκινά ο Ερμής από την Πέμπτη θετική θα είναι για εσάς καθώς κυρίως του 2ου 10ημέρου μα κατ αρχάς εσείς της 13ης /1ου θα ανοίξετε εκ νέου έναν κύκλο επαφών με κάποιο ή κάποια άτομα του πρόσφατου η πιο μακρινού χθες και θα είναι στην δική σας θέληση αν θα αναγεννήσετε ή όχι μία σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες που ακολουθούν δίνουν ευχάριστες συναντήσεις , προσκλήσεις μα και μετακινήσεις σε εσάς του 3ου 10ημέρου. Η Αφροδίτη περνώντας στον Ταύρο ζεσταίνει τις σχέσεις σας με τα δικά σας άτομα και ομορφαίνει τους χώρους σας μέσα στον Μάη είτε λόγω μικρών βελτιωτικών αλλαγών είτε λόγο της θετικής παρουσίας ενός ατόμου στον χώρο σας. Πάσχα για τους πολλούς δεν έχει κάτι ιδιαίτερο θετικό ή αρνητικό και για τους περισσότερους δείχνει σαν μία συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια διαδικασία. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας σας εξασφαλίζει πάντως καλή διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι περισσότεροι θα μετακινηθείτε τις μέρες αυτές έστω και μετ εμποδίων καθώς η στάση μα και η ανάδρομη από την Πέμπτη και μετά πορεία του Ερμή επηρεάζει τις μετακινήσεις σας και τελικά σας κουράζει, αντί να σας χαλαρώσει, η προσπάθεια σαν αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την ρουτίνα λόγω των ημερών. Η Αφροδίτη περάν από το Σάββατο και μέχρι τα τέλη του Μάη στον Ταύρο και βοηθά να βελτιώσετε την λειτουργικότητα των επαγγελματικών σας μα και την συνεννόηση με συντρόφους και συνεργάτες.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι διαστημικές δυνατότητες θα φέρουν την οικονομική σωτηρία
Next Στην παλιά και στη νέα πόλη της Δρέσδης, της Χριστίνας Καλογεροπούλου