Το προφίλ της εβδομάδας 25 έως 31 Ιανουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 25 έως 31 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα είναι πολύ καλή για εσάς του 2ου 15ημέρου σε όλους τους τομείς. Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να βρίσκεται σε στάση για να ξαναβρεί την ορθόδρομη πορεία του και να ξεμπλοκάρει θέματα επικοινωνιακού χαρακτήρα και  θέματα δουλειάς που δεν έτρεχαν καιρό τώρα από Τετάρτη και μετά που γενικά θα αρχίσει η εβδομάδα να είναι αποδοτική και ενδιαφέρουσα. Αυξημένη κοινωνικότητα θα έχετε εσείς του 1ου 10ημέρου.  Το Σάββατο μόνο τις πρωινές του ώρες είναι δύσκολα για όλους μα περισσότερο για τους 4,5,6/4ου  που θα πρέπει να είναι προσεχτικοί  στα λόγια  τις αντιδράσεις τους σε θέματα  που μπορεί να προκύψουν στον οικογενειακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

12,13/5ου που είναι οι πιο τυχεροί σε οτιδήποτε επιχειρούν τις μέρες αυτές. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή θα ξεμπλοκάρει απ την Τετάρτη και μετά  καθυστερήσεις στα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να τα βάλετε σε τάξη και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις όπως επίσης και να προγραμματίσετε σχέδια για πράγματα που σας ευχαριστούν. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.  Το Σάββατο τις πρωινές του ώρες θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως κινείστε   καθώς και να αποφύγετε  κόντρες που μπορούν να σας  ρίξουν ψυχολογικά .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από αυτή τη βδομάδα θα επανέλθει ο εποικοδομητικός διάλογος βοηθώντας έτσι την επίλυση άλυτων ζητημάτων που είχαν προκύψει και σας αφορούσαν άμεσα και μόνο το Σάββατο τις πρωινές του ώρες θα πρέπει να προσέξετε το λόγο σας καθώς  μπορεί να ξαναβγούν μπροστά σας εκ νέου κάποιες  διαφωνίες. Τις μέρες αυτές πολλοί ίσως να ξοδευτείτε για να καλύψετε ανάγκες ανθρώπων που αγαπάτε και κάποιοι άλλοι  να επιτρέψετε στον εαυτό σας μικρές σπατάλες προκειμένου να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανεβάζουν τη διάθεση. Οι 3/6ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ οι 26/6ου έως 2/7ου έχουν να περιμένουν κάποιο ευχάριστο μήνυμα, συνάντηση  ή γενικά μετακίνηση για ευχάριστο λόγο αυτή την εβδομάδα. Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές ενεργειών σας που λάμβαναν χώρα τον προηγούμενο μήνα και σας προκαλούσαν ανησυχίες και ανασφάλεια, σταματούν να υπάρχουν αφού ο Ερμής γυρνώντας σε ορθή πορεία επαναφέρει τον ομαλό διάλογο με σχέσεις και συνεργασίες  και αποκαθιστά την ψυχική σας ηρεμία. Οι 2 έως 6/7ου είσαστε υπερδραστήριοι και έτοιμοι να κάνετε δυναμικές κινήσεις προκειμένου να πετύχετε στόχους και φιλόδοξα σχέδια. Το Σάββατο τις πρωινές του ώρες είναι το μόνο δύσκολο διάστημα της εβδομάδας που μπορεί να βγάλει κάθε λογής ένταση . Ειδικά οι7,8/7ου που θα πρέπει να είσαστε λίγο πιο προσεχτικοί από τους περισσότερους σε ότι και αν κάνετε. Παρασκευή και η Κυριακή είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

ΛΕΩΝ

Η Δευτέρα που είναι και η καλύτερη μέρα για εσάς ,σας βοηθά να ξεκινήσετε γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση αυτήν την εβδομάδα.  Το μπλοκάρισμα που είχατε όλες τις προηγούμενες μέρες σε επαγγελματικό –οικονομικά σας ζητήματα παύει να υπάρχει καθώς ο ορθόδρομος  πια Ερμής επαναφέρει την  τάξη στα επαγγελματικά και σας βοηθάει να  τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες .  Μια ιδιαίτερη προσοχή  σαν μέρα θέλει το Σάββατο τις πρωινές του ώρες καθώς η ψυχολογία σας δεν θα είναι και στα καλύτερα της και  ο λόγος σας θα μπορούσε να γίνει σκληρός. Επίσης καλό θα ήταν να είσαστε λίγο πιο προσεχτικοί με τις μετακινήσεις σας τις ώρες αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καθυστερήσεις με τις οποίες έρχεστε αντιμέτωποι τόσο καιρό σχετικά με κάποια εξελικτικά για εσάς βήματα  παύουν να υπάρχουν και η ορθή κίνηση του Ερμή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να πετύχετε πολυπόθητους στόχους. Οι 14,15/9ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε και αν κάνουν ενώ οι 5/9ου είναι οι πιο πιεσμένοι . Η Τρίτη και η Τετάρτη οι καλύτερες μέρες  για όλους. Το Σάββατο τις πρωινές του ώρες προσέξτε τη συμπεριφορά σας με άτομα που αγαπάτε και μην αφήνετε τρίτους να μπαίνουν στα προσωπικά σας αν δεν θέλετε να βγείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά. Συμβόλαια συμφωνίες και συνεργασίες που αναβάλλονταν και σας αναστάτωναν   θα αρχίσουν να τρέχουν όπως τα θέλετε αποκαθιστώντας την ηρεμία σας. Οι 28/9ου έως 3/10ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις κάθε μορφής ακόμα και μια ιδιαίτερη και εκκεντρική γνωριμία που θα έχει τη δύναμη να σας ενθουσιάσει εσάς τους ελεύθερους. Η Δευτέρα και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας. Όλοι μα περισσότερο οι 8,9/10ου  θα πρέπει να προσέχουν το Σάββατο τις πρωινές του ώρες γιατί βγάζει  κόντρες κυρίως στον οικογενειακό χώρο. Πολύ πιθανό μεγαλύτεροι άνθρωποι της οικογενείας να μη συμφωνούν με ιδέες σας και αυτό να ανεβάσει λίγο τους τόνους. Προσπαθείστε να τους κρατήσετε χαμηλά για να μη χάσετε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο  Ερμής σταματά την  ανάδρομη κίνηση του επαναφέροντας τον υγιή διάλογο με φίλους που για κάποιο λόγο είχατε είτε χαθεί είτε παρεξηγηθεί ενώ ξεμπλοκάρει και οικονομικής φύσεως θέματα που σας άγχωναν. Τετάρτη και Πέμπτη είναι δύο καλές μέρες για όλους ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα είστε πιο κλεισμένοι στον εαυτό σας  και στις σκέψεις σας.  Προσοχή στις μετακινήσεις και στα λόγια  σας το δύσκολο πρωινό του Σαββάτου Είναι μια μέρα  που κάποια μετακίνηση ή άνοιγμα που θα θελήσετε να κάνετε,  πιθανά  δεν θα σας βγει όπως το θέλετε, και θα σας ρίξει παροδικά την διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για τους περισσότερους και η Σελήνη από τον Λέοντα σας χαρίζει ένα αισιόδοξο και γεμάτο σχέδια και ενέργεια ξεκίνημα της εβδομάδας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζατε με σχέσεις και συνεργασίες σας και η ασυνεννοησία που χαρακτήριζε το ως τώρα διάστημα φτάνει στο τέλος της μαζί με το ξεκίνημα της ορθόδρομης πορείας του Ερμή που σηματοδοτεί μια πιο ευνοϊκή περίοδο, το τέλος αυτών των εμποδίων και  βοηθά  να κάνετε  μια πιο σωστή διαχείριση των οικονομικών σας. Λίγο  προσοχή να δείξετε το Σάββατο τις πρωινές ώρες που από το τίποτα μπορεί να γεννηθεί πρόβλημα καθώς  μια λάθος κίνηση  ή λέξη σας θα μπορούσε να σας στοιχίσει, όχι απαραίτητα υλικά αλλά και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δεύτερα σας βρίσκει ιδιαίτερα καχύποπτους και για κάποιον λόγο παρεξηγημένους  με τους γύρω σας όμως από  την  Τρίτη όλα δείχνουν πιο αισιόδοξα.   Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.  Εσείς του Δεκεμβρίου θα πάρετε μία μεγάλη χαρά τις μέρες αυτές και οι  13/1ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε. Ότι εμπόδια και καθυστερήσεις και αν αντιμετωπίζατε το τελευταίο διάστημα στον επαγγελματικό χώρο με συμβόλαια, συμφωνίες σταματούν εδώ καθώς ο Ερμής γυρνά σε ορθή φορά και βοηθά να πετύχετε τα επαγγελματικά σας θέλω όπως επίσης και να ευοδώσουν ιδέες που θα σας αναδείξουν. Το Σάββατο τις πρωινές ώρες  οι 6,7/1ου  να  αποφύγετε κάθε ένταση.

Η ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι 25 έως 31/1ου θα έχετε ευχάριστες στιγμές με άτομα που σχετίζεστε με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Ερμής γυρίζοντας σε ορθή φορά ξεμπλοκάρει και δίνει πιο ομαλή ροή σε συναισθηματικά ζητήματα και βοηθά τα οικονομικά σας, είτε τα δικά σας είτε του συντρόφου σας, καθησυχάζοντας ανησυχίες σας. Το βράδυ της Πέμπτης και η Παρασκευή είναι οι πιο καλές μέρες τις εβδομάδας για εσάς. Μόνο το Σάββατο τις πρωινές ώρες θα χρειαστεί να είσαστε πιο προσεχτικοί στη συμπεριφορά σας και να ελέγξετε την κτητικότητα και καχυποψία ώστε να αποφύγετε  τριβές ικανές να σας  χαλάσουν τη διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Σιγά σιγά  όσο θα προχωρά η εβδομάδα, ο Ερμής θα βρίσκει τους ρυθμούς του σε ορθή πορεία και θα αποκαθιστά την επικοινωνία σας με άτομα που σχετίζεστε με κάθε μορφής σχέση . Οι 1έως 4/3ου θα  έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική στον τρόπο σκέψης και δράσης που θα  τους επιτρέπει να βγαίνουν κερδισμένοι από τις συναλλαγές τους και να κατακτούν κάτι που στοχεύουν. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, οι καλύτερες μέρες σας καθώς θα είστε συντροφικοί και καλοί συνεργάτες με  όλους.  Το Σάββατο μόνο τις πρωινές ώρες αποφύγετε εντάσεις, μην  δώσετε συνέχεια σε πιθανές διαφωνίες και αποφύγετε να στεναχωρήσετε αγαπημένους σας. Η Κυριακή χαρίζει όμορφες στιγμές σε εσάς του Φεβρουαρίου.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev LIGHT LIFE: Απώλεια βάρους και Crossfit, του Γεώργιου Κουρλιά
Next Τα social media αλλάζουν τις τραπεζικές υπηρεσίες