Το προφίλ της εβδομάδας 24 έως 30 Απριλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Οι αναλυτικές προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για την εβδομάδα 24 έως 30 Απριλίου

flust αστρολογικές προβλέψεις

 

Κριός

Ο νέος κύκλος του φεγγαριού υπόσχεται καλυτέρευση στα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η Αφροδίτη που ξανάρχεται στο ζώδιο σας θα ομορφύνει τόσο την καθημερινότητα  όσο και εσάς τους ίδιους. Οι  γεννημένοι την πρώτη μέρα για αρχή και στο κατόπιν και οι υπόλοιποι έχετε να περιμένετε κάτι ευχάριστο είτε στα συναισθηματικά είτε στα οικονομικά Την Παρασκευή  αποφύγετε νευρικές συζητήσεις και σπασμωδικές κινήσεις ή αντιδράσεις στο άκουσμα πραγμάτων που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.

Ταύρος

Η νέα σελήνη γίνεται στο δικό σας ζώδιο που σημαίνει πως είναι ένα διάστημα που προτεραιότητα για εσάς θα έχει ο εαυτός σας. Θα σας χαρακτηρίζει ο λόγος σας και οι μετακινήσεις θα είναι αρκετές. Η Αφροδίτη περνώντας ξανά στον 12ο σας οίκο θα σας κάνει λίγο πιο κλειστούς με τον εαυτό σας και θα βρίσκετε συχνά πυκνά χρόνο για ενδοσκόπηση και περισυλλογή με σκοπό να γαληνεύετε ψυχικά. Αποφύγετε περιττά έξοδα την Παρασκευή.

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό θα φέρει άτομα κοντά σας που θα  θέλετε να τους ανοίξετε την καρδιά σας και να τους εκμυστηρευτείτε εσώψυχα σας και αυτά με τη σειρά τους θα σας βοηθούν ή θα σας δίνουν τρόπους να νιώθετε ομορφότερα κάνοντας τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Η νέα σελήνη βοηθά και αυτή με τη σειρά της την ψυχολογία σας ενώ θα μπορούσε να σας φέρει και κάποιο έσοδο που ίσως θελήσετε να το κρατήσετε κρυφό. Την Παρασκευή αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις. Οι 5 και 6/6ου βαδίζετε ανενόχλητοι προς την πραγμάτωση των όποιων σχεδίων σας.

Καρκίνος

Φίλοι με κάποιου είδους δύναμη ή αξίωμα φαίνεται πως θα μεσολαβήσουν προκειμένου να πετύχετε τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ και εσείς φαίνεστε ικανοί να κινηθείτε ακόμα και υπογείως προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας.η νέα σελήνη στον Ταύρο σας βάζει σε νέους κοινωνικούς κύκλους ενώ αυξάνει και την κοινωνικότητα σας. Την Παρασκευή αποφύγετε συζητήσεις που θα σας ταράξουν ψυχολογικά.  Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες έχετε να περιμένετε ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα

Λέων

Η νέα σελήνη στο χώρο του Ταύρου σας προσανατολίζει ψυχή τε και σώματι στην πραγματοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας και σε αυτό βοηθά και το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό χώρο του Κριού αφού θα δώσει στους γεννημένους την πρώτη μέρα αρχικά και στη συνέχεια σε όλους την ευστροφία και τις καλές ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξή τους. Την Παρασκευή θα μπορούσαν να προκύψουν αναγκαία έξοδα προκειμένου να καλύψετε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν θα σας αρέσουν αφού φαίνεται να σας βγάζουν εκτός προγράμματος

Παρθένος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό θα σας κάνει πιο κρυψίνους με τα οικονομικά σας ενώ θα υπάρχουν και σκέψεις που δεν θα εξωτερικεύεται η νέα σελήνη στον 9ο φυσικό σας θα δώσει οξύτητα στο μυαλό σας ενώ θα είναι αυξημένη η ανάγκη σας να κάνετε παρέα με ανθρώπους που έχετε να μάθετε από αυτούς ή που έχουν κάποια ειδική γνώση η οποία σας ενδιαφέρει. Την Παρασκευή αποφύγετε συζητήσεις επαγγελματικό-οικονομικού χαρακτήρα καθώς και περί κληρονομικών  διότι δεν ευνοούνται

Ζυγός

Το πέρασμα της Αφροδίτης που είναι και κυβερνήτης σας στον χώρο του Κριού θα ομορφύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ θα σας κάνει πιο συντροφικούς και πιο ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας. Οι 8 και 9/10ου εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε σε οτιδήποτε επιθυμείτε. Οι επαγγελματικές ανησυχίες σας κλείνουν λίγο στον εαυτό σας ενώ την Παρασκευή αποφύγετε εντάσεις με σύντροφο ή συνεργάτες ειδικά οι 18/10ου γιατί δεν συγχωρούνται λάθη και η ρήξη θα είναι μη αναστρέψιμη.

Σκορπιός

Η νέα σελήνη που γίνεται στον Ταύρο θα μπορούσε να σας φέρει μια καινούρια συνεργασία που επιδιώκεται καιρό τώρα ενώ παράλληλα θα κάνει τους γύρω σας δεκτικούς στα αιτήματα σας. Η Αφροδίτη από τον Κριό επιδοτεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ ενισχύει την όποια ήδη υπάρχουσα δουλειά έχετε. Την Παρασκευή να είστε προσεχτικοί με τις επαγγελματικές συναναστροφές και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Οι 7 και 8/11ου  έχετε να περιμένετε κάποιο όφελος αυτές τις μέρες είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μέσα από τον 5ο φυσικό σας μόνο χαρές μπορεί να δίνει για αυτή την εβδομάδα στους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες και σιγά σιγά σε όλους. Ευνοούνται τα θέλω σας, οι στόχοι σας ενώ χαρές και από τα απιδιά σας έχετε να περιμένετε οι μεγαλύτεροι. Η νέα σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στα επαγγελματικά σας ενώ ευνοεί και καινούρια ξεκινήματα. Την Παρασκευή αποφύγετε τσακωμούς με σύντροφο ή συνεργάτες γιατί μπορούν να φέρουν σοβαρές ρήξεις.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε για να νιώθετε χαρούμενοι και δυνατοί για να διεκδικείτε τα θέλω σας. Θα έχετε αρκετές όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας ενώ θα καταπιάνεστε μόνο με ενδιαφέροντα και ανθρώπους που μιλούν στην καρδιά σας. Η Αφροδίτη μπαίνοντας ξανά στον Κριό θα σας χαρίζει όμορφες οικογενειακές στιγμές και αιτίες να απολαμβάνετε το χώρο του σπιτιού. Την Παρασκευή αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους και όχι μόνο γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται .

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον Κριό θα κάνετε πολλές ευχάριστες μετακινήσεις αυτό το διάστημα ενώ οι συζητήσεις, τα νέα, τα μηνύματα και οι προσκλήσεις θα είναι πολλές/λα και το μυαλό σας θα είναι στο έξω. Η νέα σελήνη στον Ταύρο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά και σπιτιού γενικότερα ενώ θα σας δώσει όμορφες στιγμές με την οικογένεια και ένα ευχάριστο κλίμα στο σπίτι. Την Παρασκευή αποφύγετε να τσακωθείτε με αγαπημένα άτομα γιατι η διασπαστικές τάσεις της ημέρας δεν θα αφήσουν περιθώρια επανασύνδεσης. Οι 4 και 5/2ου έχετε όση τύχη χρειάζεστε για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Ιχθείς

Καλυτέρευση θα υπάρξει στα οικονομικά σας στα σίγουρα με την Αφροδίτη μέσα στον 2ο,αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει πως θα μειώσει τα έξοδα ή θα αποτρέψει κάποιες καθυστερήσεις. Θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την οποιαδήποτε οικονομική ευκαιρία σας παρουσιαστεί. Αυξημένες θα είναι οι μετακινήσεις σας αυτό το μήνα καθώς και οι συζητήσεις με αγαπημένους σας. Την Παρασκευή αποφύγετε εντάσεις με σύντροφο ή συνεργάτες γιατί η ρήξη που μπορεί να επέλθει θα είναι οριστική. Οι 19 και 20/3ου έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα και συναπαντήματα.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Yoga is your time out, Αγκαλιάζοντας την καρδιά του Απρίλη, της Άννας Σαρούκου
Next Επιστρέφοντας πίσω στη βάση: Back to (my) lovely normality, της Άννας Σαρούκου