Το προφίλ της εβδομάδας 22 έως 28 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 22 έως 28 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο στην αρχή της εβδομάδας δείχνει πως η ενασχόληση σας με κάποια δουλειά μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για εσάς ενώ δίνει και ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα για τους γεννημένους 5,6 και 7/4ου που θα πρέπει να είναι προσεχτικοί ώστε να αποφύγουν εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες. Η Πέμπτη η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας μιας και θα είστε ιδιαίτερα συντροφικοί ενώ την Κυριακή θα είστε ίσως άδικα καχύποπτοι με όλους και κλεισμένοι στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ θετική δείχνει να είναι η πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο και στον 5ο φυσικό σας αφού θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους ανθρώπους της καρδία σας  και να νιώσετε πως μπορείτε και να στηριχτείτε στη βοήθεια των αγαπημένων σας ώστε να πετύχετε τα ρεαλιστικά θέλω σας. Οι γεννημένοι 9 και 10/5ου διανύεται ένα διάστημα αυξημένης τύχης και ευημερίας ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους. Η  Κυριακή φαίνεται πως θα είναι μια μέρα στην οποία άνθρωποι του φιλικού ή κοινωνικού χώρου θα σας βγάλουν από το σπίτι κάνοντάς σας να περάσετε ονειρεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα οικονομικά θα στρέψετε την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα μιας και η πανσέληνος στο χώρο της παρθένου σας καλεί να τακτοποιήσετε οικογενειακές εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα του σπιτιού. Οι συζητήσεις  με άτομα της οικογενείας θα είναι πολλές μπορεί και ελαφρώς παραπλανητικές όμως όχι απαραίτητα για κακό σκοπό. Οι 27/5ου έως 3/6ου έχουν να περιμένουν  ευχάριστα μηνύματα, συναισθηματικές χαρές ή συναπαντήματα . Η Πέμπτη , η Παρασκευή και το Σάββατο είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με ανθρώπους και πράγματα που σας ανεβάζουν τη διάθεση

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει πολλές αιτίες για μετακινήσεις, συμφωνίες  σχετικά με οικονομικής φύσεως ζητήματα ενώ είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή ακόμα και να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς που για κάποιο λόγο έχετε καιρό να δείτε. Η φαντασία θα χαρακτηρίζει ιδιαίτερα τη σκέψη σας  γι’ αυτό φροντίστε να την κατευθύνεται σε σωστούς και δημιουργικούς δρόμους. Οι 8,9,10/7ου  προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας ενώ οι 16 έως 19/7ου θα νιώθετε δραστήριοι και έτοιμοι να διεκδικήσετε ότι πραγματικά σας ευχαριστεί. Η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Η  πανσέληνος στην Παρθένο θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα που θα καθησυχάσει ανησυχίες σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση όχι μόνο στα δικά σας οικονομικά αλλά και στων  συντρόφων σας. Επειδή διανύεται μια περίοδο στην οποία είσαστε έτσι και αλλιώς πιο κλειστοί στον εαυτό σας και περισσότερο καχύποπτοι με τους γύρω σας απ’ ότι συνήθως καλό θα είναι να παίρνετε και μια δεύτερη γνώμη γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς δείχνουν ή τα αντιλαμβάνεστε εσείς. Οι 16 έως 20/8ου θα έχετε κάποιες μικρό εντάσεις  στο χώρο του σπιτιού. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος γίνεται στο δικό σας το ζώδιο και αυξάνει την ανάγκη σας να βρεθείτε με φίλους οι οποίοι φαίνεται πως έχοντας την διάθεση να σας ακούσουν και να σας στηρίξουν θα λειτουργήσουν πολύ ευεργετικά στην ψυχολογία σας και θα ανεβάσουν την πεσμένη σας διάθεση. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους ενώ την Κυριακή προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι   στα αιτήματα του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Οι 11 και 12/9ου είστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε και αν κάνετε ενώ οι 7/9ου δείξτε υπομονή στις πιέσεις που δέχεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει με κλειστή διάθεση και πιο απομονωμένους από τον πολύ τον κόσμο. Η πανσέληνος σας κάνει να νοσταλγείτε  οικογενειακές στιγμές ή και φίλους με τους οποίους μπορεί να έχετε χαθεί λόγω παρεξηγήσεων ή λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων. Με εξαίρεση τους 9,10,11/10ου που θα πρέπει να χαλαρώσουν και να ρίξουν τους τόνους  αποδεχόμενοι τις ανατροπές γύρω τους, οι περισσότεροι από την Πέμπτη και μετά  θα ανοιχτείτε και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ότι σας ευχαριστεί. Οι 29/9ου έως 6/10ου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές κάθε είδους ή την εκπλήρωση κάποιας σημαντικής επιθυμίας. Την Κυριακή να είστε όλοι λίγο πιο προσεχτικοί στις λεπτομέρειες που κρύβονται σε  θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αυξημένη κοινωνικότητα ξεκινά η εβδομάδα καθώς η πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο σας ανοίγει ένα νέο κύκλο γνωριμιών μέσα από τον οποίο να μπορέσετε να αποκτήσετε κάποια ειδική γνώση που θα σας φανεί χρήσιμη στα πάντα φιλόδοξα σχέδια σας η και έναν πολύτιμο φίλο – στήριγμα. Οι 16 έως 19/11ου θα νιώθετε υπερδραστήριοι και έτοιμοι για όλα ενώ οι 1/11ου θα έχετε δημιουργική φαντασία ικανή να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιθυμία. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους ενώ την Κυριακή προσέξτε ασυνεννοησίες με ανθρώπους της καρδία σας ή της οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  πανσέληνος στον χώρο της Παρθένου σας καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά, φιλόδοξα σχέδια σας καθώς και με την σωστή διαχείριση των οικονομικών που απορρέουν από τρίτες πηγές εσόδων προκειμένου να φανείτε συνεπείς με τις κοινωνικές υποχρεώσεις που σας πιέζουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας να δείτε φίλους, να βγείτε και γενικά να διασκεδάσετε με ότι και αν κάνετε ενώ την Κυριακή θα είσαστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας και το περιβάλλον του σπιτιού  θα φαντάζει ονειρικά και ασυνήθιστα ιδανικό για εσάς, μακριά από τον πολύ τον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με έξυπνες ιδέες και λύσεις σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας και η πανσέληνος στην Παρθένο βοηθά να υλοποιηθούν εξασφαλίζοντας  σας ίσως μια καλή και ωφέλιμη συνεργασία. Οι 7,8,9/1ου φανείτε προσαρμοστικοί και ευέλικτοι στις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας ενώ οι 10 και 11/1ου έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι πολύ καλές μέρες για όλους ενώ την Κυριακή προσέξτε λίγο πιθανή ασάφεια σε κουβέντες ή κινήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ίσως και κάποιας μορφής παρεξήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο και στον 8ο φυσικό σας οίκο θα σας κάνει πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους και πιο κτητικούς και διεκδικητικούς απέναντι σε ότι σας ανήκει ή θα θέλατε να σας ανήκει. Οι 27/1ου έως 3/2ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις, νέα, μηνύματα  σε οικογενειακά θέματα  και όχι μόνο. Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους ενώ την Κυριακή προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα διάφορα περιουσιακά ώστε να μη βρεθείτε χαμένοι από ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε οποιασδήποτε μορφής σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανάγκη σας για συντρόφευση, συνύπαρξη θα είναι αυξημένη στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό θα σας κάνει και συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα του συντρόφου ή των συνεργατών. Οι 14 έως 17/3ου θα είσαστε πιο δραστήριοι και παραγωγικοί απ’ ότι συνήθως ενώ οι 5/3ου είσαστε οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι το καλύτερο διήμερο για όλους ενώ την Κυριακή θα είσαστε πιο ονειροπόλοι από το φυσιολογικό και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να προσγειωθείτε στα ρεαλιστικά, πρακτικά ζητήματα  της καθημερινότητας αφού είναι μια μέρα που τα συναισθήματα θα επικρατούν της λογικής και δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα που δεν σας ευχαριστεί.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι αδερφοί Κοέν χαιρετούν σατιρικά, του Πάνου Λιάκου
Next Όχι, δεν είναι ζήτημα μιας ποπ σταρ, της Ιωάννας Μαλούνη