Το προφίλ της εβδομάδας 22 έως 28 Μαΐου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Το προφίλ της εβδομάδας και αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Πέρρη Κρητικό

flust αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Μια  έντονη εβδομάδα για τους περισσότερους. Οι γεννημένοι 5 με 12/4ου  έχετε να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα αλλά την μόνη δύσκολη μέρα της εβδομάδας που είναι η Πέμπτη θα πρέπει να προσέχετε οικονομικά λάθη που μπορεί να κάνετε επάνω στον ενθουσιασμό σας. Η νέα Σελήνη που γίνετε στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί έναν κύκλο 28 ημερών που η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με τους άλλους θα είναι αυξημένη όπως και οι μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δύσκολη όψη έχει η εβδομάδα και αυτή γίνετε την Πέμπτη και αφορά επαγγελματικά άγχη ή και εντάσεις στο χώρο της δουλειάς που όπως και να έχει σας ρίχνουν ψυχολογικά αρκετά ώστε να μπορούν να επηρεάσουν και την υγεία σας. Χαλαρώστε, δείτε φίλους και ασχοληθείτε με πράγματα που αγαπάτε διότι μπορούν να αποτελέσουν εποικοδομητική διέξοδο. Η νέα σελήνη από τους Διδύμους θα σας  βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες καθώς και να  κάνετε μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από το δικό σας ζώδιο θα δώσει ένα μήνα γεμάτο διάθεση για νέα ξεκινήματα και μία αισιόδοξη διάθεση που θα σας συνοδεύει αυτόν τον καιρό κάνοντας πιο εύκολες τις επιδιώξεις σας. Όμως στα μέσα της εβδομάδας η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να γεννήσει από το πουθενά παρεξηγήσεις που πολύ έντεχνα πρέπει να αποφύγετε για να μην χαλάσει το καλό κλίμα των ημερών. Οι 4 Ιουνίου θα έχετε περισσότερη τύχη από τους άλλους όλες αυτές τις μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο ψυχολογικές μεταπτώσεις . Η διαίσθησή σας δεν θα σας βοηθά καθώς συχνά θα σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις. Θα είστε εύθικτοι μα και ευσυγκίνητοι αυτόν τον καιρό. Παράλληλα η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να αφορά κυρίως τους γεννημένους 11,12 Ιουλίου αλλά και σε πιο μικρή ένταση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ή να επιδεινώσει ένα οικογενειακό πρόβλημα. Όμως το Σ/Κ δείχνει πολύ ευνοϊκό για όλους.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο επαφές μετακινήσεις και δραστηριότητες και γνωριμίες με κάθε λογής άτομα θετικά και αρνητικά μα και θα σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε αν το επιδιώξετε κόλακες από  φίλους που σας περιστοιχίζουν. Στα μέσα της εβδομάδας η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό εμπόδιο που να αναστατώσει έντονα αλλά ευτυχώς πρόσκαιρα τα προγράμματά σας . Το τελικό αποτέλεσμα όμως για τους περισσότερους είναι καλό και αυτό φτάνει για να χαρακτηρίσουμε ευνοϊκή αυτήν την εβδομάδα για εσάς,

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τρίτη και Τετάρτη  δείχνει να είναι το πιο καλό 2ήμερο για όλους Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κυριαρχεί αυτήν την εβδομάδα και θα σας βγάλει έξοδα ή θα σας βγάλουν μία ζημιά που στοιχίζει και τουλάχιστον ως την  Τετάρτη να είστε προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές.. Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο αναγκαστικές υποχρεώσεις οικογενειακού ή κοινωνικού χαρακτήρα  που θα πρέπει να διεκπεραιώνετε υποκρινόμενοι τους χαρούμενους

ΖΥΓΟΣ

Τύχη θα έχουν τις μέρες αυτές οι 6 και 7 Οκτωβρίου σε όλους τους τομείς όπως και πιθανά μία αξιόλογη πρόταση που δεν πρέπει να αγνοήσουν. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  δείχνει  να αφορά  περισσότερο τους γεννημένους  11,12,13  Οκτωβρίου που θα πρέπει στα μέσα της εβδομάδας να κρατούν χαμηλούς τόνους για να μην ριψοκινδυνεύσουν σχέσεις ή συνεργασίες τους.  Η νέα Σελήνη από τους Διδύμους θα δώσει άλλον αέρα και περισσότερη αισιοδοξία σε εσάς του Σεπτεμβρίου που θα βλέπετε πιο καθαρά και ρεαλιστικά πια τα πάντα γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματική αναστάτωση φέρνει η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στα μέσα της εβδομάδας που κάνει πιο εύθραυστες τις ισορροπίες στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.  Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα που στην διάρκειά του θα είστε περισσότερο απαιτητικοί από τους γύρω σας κτητικοί απέναντι στα άτομα μα και στην ύλη.  Ευνοϊκό για όλους είναι το Σαββατοκύριακο και θα σας  χαρίσει αρμονικές συντροφικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί  να δημιουργήσει  μία ένταση στις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε αλλά πιθανά και εσείς από την μεριά σας θα ζητάτε δύσκολα πράγματα και να έχετε αυξημένες απαιτήσεις.  Ωστόσο με λίγη διπλωματικότητα δύσκολα ή ευκολότερα οι πολλοί θα κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Άλλωστε η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα που στην διάρκειά του θα κάνετε όταν κρίνετε αναγκαίο και  υποχωρήσεις για να στηρίξετε σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο επαγγελματικά ενδιαφέροντα και στοιχεία που θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους για την επαγγελματική σας πορεία. Η δύσκολη όμως όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αφορά και στοχεύει κυρίως τους γεννημένους 9,10 και 11  Ιανουαρίου που πρέπει γενικά να είναι προσεχτικοί στα μέσα της εβδομάδας καθώς κάθε στιγμή θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μία ανατροπή αυτόν τον καιρό ενώ για τους πολλούς οι όψεις μπορούν να φέρουν προβληματισμό σε σχέση με ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα που θα σας φέρει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε θα πάρετε χαρές και συγκινήσεις είτε από παιδιά σας είτε από συναισθηματικά σας ταίρια και θα νιώσετε πιο χαρούμενοι. Όμως στα μέσα της εβδομάδας η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει νευρικότητα και λόγια που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις η θα σας μεταφέρει μια εξέλιξη , νέο κλπ που θα σας ρίξει ψυχολογικά έστω και για λίγο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σας βγάλει  έξοδα που μπορούν να τινάξουν στον αέρα τον όποιο προϋπολογισμό σας για αυτό ως τα μέσα της εβδομάδας να είστε πολύ προσεχτικοί στην διαχείριση του χρήματος. Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα φέρει κόσμο στο σπίτι σας  και σε εσάς περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τον χώρο σας  Το Σαββατοκύριακο χαρίζει απλόχερα καλές στιγμές σε όλους.

 

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Λίγα λόγια για το ‘’Άφτερλωβ’’, του Πάνου Λιάκου
Next ‘’Η τάξη μας’’ στο Εθνικό Θέατρο, του Πάνου Λιάκου