Το προφίλ της εβδομάδας 22 έως 28 Αυγούστου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τι Φέρνει το Πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο και οι Προβλέψεις της Εβδομάδας 22 ως 28/8ου για τα 12 Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από την Παρθένο σηματοδοτεί την αρχή ενός διαστήματος κατάλληλου να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να τα βάλετε σε τάξη όπως επίσης είναι πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας όσοι νιώθετε την ανάγκη. Οι 29/3ου έως 1/4ου  θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και ορεξάτοι για ταξίδια  και όσοι δεν τα καταφέρεται στην πράξη δεν θα δυσκολευτείτε να τα κάνετε πνευματικά. Οι 4 και 13/4ου προσοχή σε οτιδήποτε και αν κάνετε διότι οι ανατροπές καραδοκούν. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με  το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο  από την Δευτέρα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας όσοι έχετε ή με τα θέλω σας και γενικά με πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι τις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου έχετε να περιμένετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη στον οικογενειακό σας χώρο ενώ οι γεννημένοι το 2ο 10ήμερο του Μάη έχετε να περιμένετε κάποια ειδική αιτία συναισθηματικής χαράς. Οι 16 και 17/5ου εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο  από την Δευτέρα  θα αυξήσει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια και θα σας δώσει αιτίες να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο χώρο σας. οι 30 και 31/5ου είστε πιεσμένοι από σχέσεις και συνεργασίες που έχουν κάποιες απαιτήσεις από εσάς ενώ και οι 1 και 2/6ου μην βλέπετε επιθετικά τους πάντες γύρω σας ώστε να αποφύγετε εντάσεις. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο και στον  3ο σας φυσικό δίνοντας ένα διάστημα με πολλές συζητήσεις, νέα, μετακινήσεις και προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείτε. Έχετε βάλει επί  τάπητος τα οικονομικό –επαγγελματικές συζητήσεις για να δείτε τι θα κάνετε μετά τις διακοπές αφού είναι και η βασική σας ανησυχία. Οι αργά 6, 7 και 16/7ου προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα των καιρών και μην αντιδράτε σπασμωδικά ενώ οι 2/7ου εκμεταλλευτείτε τη δημιουργική φαντασία του διαστήματος αυτού.  Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

ΛΕΩΝ

 Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο σας δείχνει πως πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα οικονομικά διότι είναι ο τομέας της ζωή σας που αν ασχοληθείτε μπορεί να σας αποδώσει αυτά που προσδοκάτε και είναι και ο τομέας που χρειάζεται την μεγαλύτερη προσοχή. Αφήστε τα περιττά έξοδα και προνοήστε κάνοντας  σωστή διαχείριση. Οι 1 έως 4/8ου έχετε τη δυναμική που χρειάζεστε για να προασπιστείτε σημαντικά σας θέλω. Η Δευτέρα η καλύτερη μέρα για όλους.

aldoushuxley386509

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο θα ομορφύνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους αφού η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στα θέλω σας αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων, θα είναι αυξημένη. Οι 12 έως 21/9ου έχετε να περιμένετε κάποια συναισθηματική χαρά ή κάποιο κέρδος αυτές τις μέρες ενώ οι 18 και 19/9ου έχετε ιδιαίτερη τύχη σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε. Το Σ/Κ είναι για όλους πολύ καλό.

ΖΥΓΟΣ  

ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και αρχίζει μια περίοδος ενδοσκόπησης και απολογισμού των πεπραγμένων σας ώστε να επαναπροσδιορίσετε στόχους. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τον πολύ κόσμο στον οποίο είχατε ανοιχτεί όλο το προηγούμενο διάστημα και να τα βρείτε λίγο με τον εαυτό σας πριν ξεκινήσει η νέα αστρολογική χρονιά που αρχίζει πάντα με τον μήνα των γενεθλίων σας. οι 8 και 17/10ου ρίξτε τους τόνους και χαλαρώστε αντί να πηγαίνετε κόντρα  στο ρεύμα της εποχής το οποίο σας καλεί να προσαρμοστείτε στις αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος από την Παρθένο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα ταιριάξετε με ανθρώπους ίδιων ιδεολογιών με εσάς. Επιδιώξτε την παρέα ή και τις διακοπές για όσους πηγαίνετε τώρα με φίλους διότι θα λειτουργήσουν ανεβαστικά για την ψυχολογία σας. οι 3/11ου εκμεταλλευτείτε τις καλές σας ιδέες και την φαντασία που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ο Ήλιος από τον χώρο της Παρθένου και στην κορυφή του χάρτη σας , σηματοδοτεί ένα διάστημα πολύ καλό όσων αφορά τα φιλόδοξα της ζωή σας σχέδια. Είναι το  καταλληλότερο διάστημα όχι μόνο για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας αλλά και για να φανείτε όσοι επιδιώκετε κάτι τέτοιο. Οι από 30/11ου αργά το βράδυ έως και 3/12ου ξεχειλίζετε από ενέργεια και όρεξη για να πετύχετε θέλω σας και γενικά να κάνετε αυτά που αγαπάτε με ανθρώπους που αγαπάτε με εξαίρεση εσάς στην 1/12ου που έχετε να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος από την Παρθένο και σε συνδυασμό και με τους άλλους πλανήτες που βρίσκονται ήδη εκεί θα κάνει ευέλικτη την σκέψη σας και θα σας δώσει ευστροφία και την ικανότητα να μπορείτε να βλέπετε πολύπλευρα τις καταστάσεις που θα παρουσιάζονται. Οι του 2ου 10ημέρου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς αυτές τις  μέρες και από αυτούς οι 16 και 17/1ου είστε οι πιο τυχεροί όλων σε οτιδήποτε και αν κάνετε. Οι 5 και οι 14/1ου βιώνετε κάποιες μοιραίες αλλαγές με τις οποίες θα πρέπει να συμμορφωθείτε. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος μέσα στον 8ο φυσικό σας θα ρίξει φώς στις αιτίες που εδώ και καιρό σας είχαν κάνει  ιδιαίτερα καχύποπτους με πρόσωπα και καταστάσεις. Η κτητικότητα θα συνεχίζει να σας χαρακτηρίζει όμως θα σας φέρει και κάποια θετικά καθώς με την εκεί παρουσία του  θα βελτιώσει την οικονομία σας είτε από πηγές εσόδων εκτός δουλειάς είτε μέσω τρίτων η συντρόφων που δεν θα αρνηθούν να στηρίξουν οικονομικές σας ανάγκες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή που είναι και οι πιο καλές σας ημέρες ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος από την Παρθένο την Δευτέρα και για όσο θα βρίσκετε εκεί θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματά των ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεστε και θα έχετε αυξημένη την ανάγκη συντρόφευσης. Ακόμα θα μπορούσε να δέσει καταστάσεις , σχέσεις ή συνεργασίες που εδώ και καιρό ήταν στο στάδιο της προσέγγισης. Οι 27/2ου έως2/3ου προσέξτε τις απερίσκεπτες σπατάλες και ειδικά εσεις στις 27/2ου που είσαστε γενικά πιεσμένοι αυτό το διάστημα. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev ‘’Ξημερώνει’’ σημαντική επανέκδοση, του Πάνου Λιάκου
Next TEDxRhodes: Η έμπνευση και οι εμπνευστές