Το προφίλ της εβδομάδας 21 έως 27 Δεκεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 21 έως 27 Δεκεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οικογενειακά και ζεστά  θα περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων οι περισσότεροι Κριοί καθώς η νέα Σελήνη σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και σας δίνει την ανάλογη διάθεση. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα θέλω της ζωή σας και να φτιάσετε τους όποιους υψηλούς, ρεαλιστικούς στόχους έχετε θέσει. Οι 3 και οι 5/4ου έχετε κάθε λόγο να είσαστε περισσότερο προσεχτικοί σε ότι κάνετε.

Ταύρος

Ταύρος

Μικρές ή μεγάλες σίγουρα είναι πολλές οι μετακινήσεις που θα έχετε τις ημέρες των γιορτών καθώς και τα μηνύματα και τα συναπαντήματα με άτομα πιο μακρινής συγγένειας. Το  πέρασμα του Ηλίου στον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους και θα σας βοηθήσει να βλέπετε πολυεπίπεδα το οποιοδήποτε θέμα προκύπτει ενώ η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Οι 12,13/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε οτιδήποτε και αν κάνουν.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Κοντά  σε οτιδήποτε θεωρείται δικό σας και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς θα βρεθείτε οι περισσότεροι Δίδυμοι αυτά τα Χριστούγεννα. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο καχύποπτους και κτητικούς και γενικά δεν θα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια τον λογο και τις κινήσεις σας. Οι 31/5ου είστε οι πιο πιεσμένοι απ’ ολους από σχέσεις και συνεργασίες ενώ οι 13-17/6ου νιώθετε δραστήριοι και γεμάτοι ενέργεια να κατακτήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Την Δευτέρα και την Τρίτη θα έχετε την ανάγκη να μην είσαστε με πολύ κόσμο ενώ από Τετάρτη η διάθεση σας ανεβαίνει.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι οι καλύτερες καθώς θα σας βρουν εκεί που θέλετε εσείς να σας βρουν και κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν εσάς στο καταρχάς και σε δεύτερη μοίρα τους άλλους. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο συντροφικούς με αυξημένη την ανάγκη συνύπαρξης και βελτίωσης ίσως κάποιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας σας.  Οι 14-18/7ου  προσπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούνται στο σπίτι ώστε να  αποφύγετε τσακωμούς και εκμεταλλευτείτε το ευχάριστο που θα φέρει η Αφροδίτη. Οι 6/7ου να είστε πιο προσεχτικοί και να προσαρμόζεστε στις αλλαγές γύρω σας.

 

Λέων

Λέων

Νοσταλγικές θα είναι για εσάς οι μέρες των εορτών καθώς γλυκές αναμνήσεις του χθες θα σας συντροφεύουν κάνοντας σας να νιώθετε ευάλωτοι. Το πέρασμα του Ηλιού στον Αιγόκερω δείχνει μια βελτίωση στο επαγγελματικό κομμάτι και την ανάγκη να τακτοποιήσετε χώρους δουλείας και εκκρεμότητες. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τον τομέα της υγειά σας. Στους 8/8ου το ξαφνικό και το ευχάριστο καραδοκεί στη ζωή τους ενώ η Τετάρτη η Πέμπτη και η Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ καλές μέρες για όλους.

 

Παρθένος

Παρέα με αγαπημένους φίλους θα περάσετε τις μέρες των Χριστουγέννων  οι περισσότεροι Παρθένοι που φαίνονται να είναι μέρες αυξημένης κοινωνικότητας με εσάς στο επίκεντρο της παρέας. Το πέρασμα του Ηλιού στον Αιγόκερω δείχνει την αρχή ενός μήνα που σε όλους σιγά σιγά θα δωθούν αιτίες συναισθηματικής χαράς είτε από τα παιδιά τους οι μεγαλύτεροι είτε από κάποια καλή γνωριμία οι ελεύθεροι είτε από πραγματοποίηση κάποιας επιθυμίας οι πολλοί. Οι 2/9ου είστε οι πιο πιεσμένοι από οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος ενώ οι 15/9ου έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Ζυγός

Τις  ημέρες των εορτών οι περισσότεροι Ζυγοί  θα είστε απασχολημένοι με οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες δεν γίνεται να μην παραβρεθείτε. Το πέρασμα του Ηλιού στον Αιγόκερω σας δείχνει το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και να εξομαλύνεται πιθανές  έκρυθμες καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Οι 7  και 9/10ου  χαλαρώστε και ρίξτε τους τόνους ακολουθώντας  το ρεύμα των αλλαγών ενώ οι 15 έως 19/10 αξιοποιήστε σωστά την παραπανίσια ενέργεια που έχετε αυτές τις μέρες. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι πολύ καλές μέρες για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Πολλοί θα είναι οι Σκορπιοί που θα εκμεταλλευτούν τις ημέρες των Χριστουγέννων για μικρές η μεγάλες αποδράσεις προκειμένου να περάσουν όμορφα όπως αυτοί επιθυμούν. Για όσους δεν πάνε πουθενά δεν θα λείψουν και τα ταξίδια του μυαλού αφού φαίνεται πως τελικά όπου και να πάνε ότι και να κάνουνε, θα περάσουνε πολύ όμορφα. Το πέρασμα του Ηλιού στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια περίοδο με αυξημένη κινητικότητα και πολλές συζητήσεις  λόγω των αυξημένων σίγουρα, επαγγελματικών πιθανότατα υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει οι περισσότεροι ενώ οι 11 εώς 18/11ου έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χαρές

Τοξότης

Κλεισμένοι στον εαυτό τους θα είναι οι περισσότεροι της μέρες των Χριστουγέννων και με αυξημένη κτητική διάθεση και καχυποψία. Ο Ηλιος από τον Αιγόκερω σας δείχνει τρόπους να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν ενώ  πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον οικονομικό τομέα της ζωή σας και να κάνετε πιο σωστή διαχείριση προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απατήσεις των καρών. Άλλωστε κάποιοι έχετε ήδη βάλει ενώ κάποιοι άλλοι θα βάλετε  ηθελημένα ευθύνες στη ζωή σας που δεν θα σας επιτρέπουν αλόγιστες κινήσεις. Οι 2/12ου είναι οι πιο πιεσμένοι. Τετάρτη, Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Συντροφικά με ανθρώπους που είναι ή νιώθετε οικογένεια σας θα περάσετε τις γιορτινές μέρες με αυξημένο το αίσθημα της ουσιαστικής συνύπαρξης. Ο Ηλιος περνά στο δικό σας ζώδιο ομορφαίνοντας σας και αυξάνοντας την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας βάζοντας προτεραιότητα τα θέλω σας και  αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Οι 4/1ου βρίσκονται σε τροχιά μοιραίων αλλαγών στη ζωή τους και πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα ενώ οι 12/1ου όντας οι πιο τυχεροί απ’ όλους, έχουν να περιμένουν θετικές εξελίξεις σε οτιδήποτε και αν κάνουν.

Υδροχόος

Οι ημέρες των Χριστουγέννων θα βρουν τους περισσότερους να προσπαθούν να βάλουν τις υποχρεώσεις των ημερών σε μια τάξη και να οργανώνουν τα πράγματα ώστε να γίνουν όπως τα θέλουν αυτοί. Ο Ηλιος περνώντας στον 12ο φυσικό σας οίκο θα σας δώσει μια περίοδο απολογισμού των πεπραγμένων σας και επαναπροσδιορισμού νέων στόχων για την καινούρια χρονιά που έρχεται. Οι 11 εώς 15/2ου είσαστε σε εγρήγορση προκειμένου να κινηθείτε όπως και όταν πρέπει. Τετάρτη και Πέμπτη είναι καλές μέρες για όλους.

 

 

Ιχθείς

Οι περισσότεροι Ιχθύες θα έχουν ευχάριστες γιορτές κάνοντας ότι πραγματικά επιθυμούν με αγαπημένους τους ανθρώπους. Το πέρασμα του Ηλιού στον Αιγόκερω θα δώσει μια περίοδο αυξημένης κοινωνικότητας και θα σας βάλει στο επίκεντρο φιλικών ή κοινωνικών κύκλων καθώς θα σας φέρει και αρκετές νέες γνωριμίες ανάμεσα στις οποίες θα υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμοι στους υψηλούς και φιλόδοξους στόχους σας. Οι 28/2ου και 1/3ου δέχονται αρκετές πιέσεις ενώ οι 9 έως 17/3ου έχουν να περιμένουν χαρές και ευχάριστες εξελίξεις την εβδομάδα αυτή.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Τα παπούτσια έχουν κανόνες...
Next Μακαρόνια με κιμά γιατί το αξίζουμε! Της Εμμανουέλας Κόκκαλη