Το προφίλ της εβδομάδας 20 έως 26 Φεβρουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Μια περίεργη εβδομάδα από την άποψη ότι έχει τρεις δυνατές όψεις του Ερμή, ένα εξάγωνο με τον Ουρανό το πρωί της Τρίτης,ένα τρίγωνο με τον Δία το βραδάκι της Τρίτης, ένα εξάγωνο με τον Κρόνο την Πέμπτη, που αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας εν μέσω εντάσεων, αντιπαραθέσεων, κόντρας κλπ θα μπορούσαν να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα τα οποία εκκρεμούν… Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Πέρρη Κρητικό

ΚΡΙΟΣ

Μέρα την μέρα την μέρα το ξεκίνημα της Άνοιξης  ξυπνά  μέσα σας επιθυμίες κάθε μορφής. Κάποιοι γεννημένοι 31/3ου , 1 και 2/4ου  μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον καιρό χρήμα, δώρα και επιβεβαίωση. Εσείς του 2ου 15ημέρου θα είστε μαχητικοί και βιαστικοί στο να κατακτήσετε στόχους. Όμως πρέπει να έχετε υπομονή και μέτρο και το μέτρο είναι δύσκολο για την παρορμητική σας φύση. Μέσα στην εβδομάδα η σκληρή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να ανατρέψει σε μία στιγμή τα πάντα. . Μεγάλη πρέπει να είναι η προσοχή όλων σε όλα την πολύ κακή Τετάρτη μα ιδιαίτερα των 8και 9/4ου και 11/4ου .

ΤΑΥΡΟΣ

Παρ όλο που μέχρι και την Τρίτη θα έχετε καλή διάθεση και τα μηνύματα που μεταφέρουν οι μέρες δείχνουν θετικά σε ότι αφορά εξελίξεις τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα η εβδομάδα την Τετάρτη δίνει καταστάσεις ικανές να σας ταράζουν ψυχικά και να σας γεμίζουν αγωνίες για το αύριο. Ριψοκίνδυνες τόσο οι όποιες παρασκηνιακές ενέργειες όσο και κάθε τι κρυφό στην ζωή σας την δύσκολη αυτή μέρα. Προσοχή απαιτούν οι σχέσεις σας με άτομα κύρους και θα πρέπει να είστε πολύ διπλωμάτες για να διατηρήσετε εύθραυστες ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κόσμος θα σφάζετε γύρω σας , όμως οι δύσκολες για τους άλλους καταστάσεις δείχνουν κατά βάθος να ευνοούν και εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό δηλώνει η εβδομάδα που παρ όλες τις δυσκολίες της κάθε άλλο παρά αρνητική είναι για τα συμφέροντα και τις βλέψεις σας. Το σίγουρο είναι ότι τις μέρες αυτές κάποιο ή κάποια άτομα του φιλικού σας χώρου θα έχουν μεγάλο πρόβλημα και σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν θα σας αφήσει ούτε αδιάφορους ούτε ασυγκίνητους. Προσεχτικοί να είστε στους οικονομικούς σας χειρισμούς και αρκετά επιφυλακτικοί εσείς της 2ας Ιουνίου απέναντι στις όποιες προτάσεις καθώς ακόμα και αυτά που δείχνουν ιδανικά αυτόν τον καιρό κρύβουν παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάχες έχει η εβδομάδα και δύσκολες στιγμές που πρέπει να αποδείξετε ότι η εμπειρία σας έχει μάθει να ελίσσεστε σωστά και ότι διαθέτετε περισσότερη διπλωματία κατευνάζοντας τον ακραίο σας παρορμητισμό. Οι μέρες από τη Τετάρτη είναι εξαιρετικά δύσκολες για όλους μα πιο πολύ για τους 10,11/7ου γεννημένους.  Όμως εσάς του Ιουνίου οι μέρες αυτές έχουν να σας μάθουν πολλά και τελικά μέσα από την δυσκολία τους να γεννήσουν ευκαιρίες ανόδου καθώς μπορεί να σας αναθέσουν δύσκολες δουλειές που σας προβάλουν.

ΛΕΩΝ

Η αίσθηση ότι έχετε την δύναμη να κάνετε ότι θέλετε αυτές τις μέρες μπορεί να σας σπρώξει σε υπερβολές που να έχουν τελικά μεγάλο κόστος. Όλοι εσείς του 1ου 15ημέρου του ζωδίου νοιώθετε ότι μπορείτε να πάρετε μία ρεβάνς από κάτι ή κάποιον που σας πλήγωσε. Εύκολο είναι να έρθετε σε επαφή με άτομα που να σας κάνουν να νοιώσετε πολύ καλά ή ακόμα και να δημιουργήσετε μία νέα σχέση. Στον χώρο της δουλειάς είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εχθρότητες και οι κακές μέρες της εβδομάδας όπως πχ την πολύ κακή Τετάρτη που είναι και  τελείως ακατάλληλη για να λύσετε διαφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η καχυποψία και η τάση σας να σκαλίζετε τα πάντα θα μπορούσε να φέρει ακόμα και απώλειες που  μπορεί να είναι τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές καθώς η κτητική σας η  γενικά η κακή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές που δεν θα μείνουν αναπάντητες. Δύσκολη Τετάρτη βγάζει φωτιές και  δείχνει εκτός των άλλων πως  οι  σχέσεις σας τις μέρες αυτές κινδυνεύουν για αυτό καλό είναι να μην τραβάτε τεντωμένα σχοινιά και να μην ανοίγετε δύσκολες συζητήσεις αυτόν τον καιρό. Γενικά προσέξτε τα λόγια σας καθώς ο λόγος σας  δεν θα είναι ούτε ευέλικτος ούτε πειστικός και τις μετακινήσεις σας καθώς τα αντανακλαστικά σας δεν θα δουλεύουν με τις γνωστές ταχύτητες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις τόσο δύσκολες μέρες που κυριαρχεί  μες την εβδομάδα το πολεμικό τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα δοκιμάσει τις αντοχές σχέσεων και συνεργασιών εσείς μπορείτε πιο εύκολα από ότι άλλα ζώδια να τις μετατρέψετε σε μέρες θετικές για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Όπλο σας θα είναι η προσαρμοστικότητα και η καλή απέναντι στους άλλους πρόθεσή σας ακόμα και σε στιγμές που θα δείχνουν δύσκολοι, απόλυτοι, επεμβατικοί απέναντί σας  και επιθετικοί. Τα πιο δύσκολα είναι για εσάς της 11ης και 14ης του Οκτώβρη που οι περισσότεροι δεν θα μπορέσετε να αντέξετε τις πιέσεις αυτών των ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν απροβλημάτιστες και κοινωνικές μέρες που βοηθούν τόσο τους οικονομικούς προγραμματισμούς και την κίνηση σας. Από τη βράδυ της Τρίτης όλα αλλάζουν και η σκληρή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα δείχνει ικανή για μεγάλες ζημιές. Μία κακή στιγμή μία λάθος αντίδραση μία νευρική έκρηξη φτάνει για να ρίξει κάτω ότι με κόπο και υπομονή χτίζετε. Αυτές στις μέρες θα πρέπει να προσέχετε τις αντιδράσεις, τις μετακινήσεις τις συζητήσεις καθώς ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για να λύσετε διαφορές. Ωστόσο για εσάς του Οκτώβρη οι μέρες ακόμα και μέσα από δυσκολίες για κάποιους άλλους ανοίγουν για εσάς δρόμους και ευκαιρίες για αυτό είστε οι ευνοημένοι αυτών των ημερών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποδοτική η Δευτέρα και η Τρίτη σε ότι και αν κάνετε, Ακόμα και αν εκτελείτε κοινωνικές υποχρεώσεις θα βγείτε κερδισμένοι μέσα από αυτές. Αν εξαιρέσουμε τα τρανταχτά έξοδα που θα σας βγάλει η εβδομάδα αυτή θα μπορούσα να σας χαρακτηρίσω το πλέον ευνοημένο ζώδιο αυτών των δύσκολων ημερών καθώς θα πάρετε άφθονη επιβεβαίωση, θα έχετε καλή συναισθηματική κινητικότητα και γενικά ακόμα και τα ξαφνικά των ημερών θα είναι για εσάς αιτίες ευχάριστων εξελίξεων. Κτητικότητα μπορεί να παρουσιάσουν οι σχέσεις σας αλλά εσείς σε φάση που εύκολα τραβάτε στα άκρα τις κόντρες απλά θα δείτε τους άλλους να υποχωρούν στις όποιες απαιτήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δευτέρα και Τρίτη θα έχετε αιτίες να κλειστείτε στον εαυτό σας όμως αυτό θα βοηθήσει να κάνετε μία μικρή ανασύνταξη σκέψεων και δυνάμεων. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη το σκηνικό αλλάζει και οι μέρες δείχνουν πολύ κακές καθώς η σκληρή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει αιτίες κάθε μορφής που μπορούν και ταράζουν την σπιτική σας γαλήνη ( από ζημιές μέχρι παρεμβάσεις – εισβολές ) κλπ  μια και ακραία νευρικά οικογενειακά ξεσπάσματα κυρίως σε εσάς του  2ου 15ημέρου του ζωδίου. Η νευρικότητα στους χώρους που ζείτε μπορεί να φέρει εύκολα σε αδιέξοδο και τις σχέσεις σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπερκινητικότητα έχουν οι μέρες αλλά και πολύ νευρικότητα καθώς εύκολα θα σας ενοχλούν λόγια και συμπεριφορές και θα επηρεάζουν αρνητικά, τον ευαίσθητο αυτόν τον καιρό ψυχισμό σας, πολλές άλλοτε απρόσεχτες και άλλοτε στοχευόμενες κινήσεις των γύρω σας. Μόνο οι γεννημένοι το 3ο 10ήμερο δείχνουν προστατευμένοι από την σκληρή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα που κυριαρχεί και θα καταφέρει  να σας αναστατώσει είτε με προσωπικά σας θέματα είτε από τα νέα – ειδήσεις που θα σας μεταφέρουν οι μέρες και θα σας κάνουν να μην νοιώθετε καθόλου ασφαλής

ΙΧΘΕΙΣ

Ήρεμα ξεκινά η εβδομάδα και εσείς με συντροφική και καλή διάθεση απέναντι στα θέλω των δικών σας ατόμων κάνετε ότι καλύτερο για την ηρεμία αυτή. Η Δευτέρα και η Κυριακή  είναι οι μόνες πραγματικά καλές  μέρες για εσάς αυτήν την εβδομάδα για αυτό και φροντίστε σε αυτές να έχετε τις πιο σημαντικές συναντήσεις σας. Η σκληρή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στα μέσα της εβδομάδας  τινάζουν στον αέρα τόσο τα νεύρα σας όσο και τους οικονομικούς προϋπολογισμούς σας ή και φέρνει ζημιές που κοστίζουν ακριβά.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Πάτμος… ένα νησί αποκάλυψη, της Κατερίνας Σταματελοπούλου
Next Χάρτης αισιοδοξίας week #3: Ανοιχτές καρδιές… time to share! της Άννας Σαρούκου