Το προφίλ της εβδομάδας 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις για όλα τα ζώδια από τον Πέρρη Κρητικό για την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017

flust αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Ένας ήλιος μέσα στον 9ο φυσικό είναι ότι καλύτερο για να κάνει το μυαλό σας να παίρνει γρήγορες στροφές, να έχει λαμπρές ιδέες και γενικά να μπορεί να βλέπει πολυεπίπεδα ένα θέμα και να φτάνει γρήγορα στη σωστή λύση του. Οι γεννημένοι 10 με 16/4ου θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που περιμένετε ενώ οι 7 και 15/4ου διανύετε μια δύσκολη και ανατρεπτική περίοδο. Παρασκευή και Σάββατο βγείτε, διασκεδάστε και περάστε όμορφα με φίλους.

Ταύρος

Η Τρίτη είναι μια καλή μέρα να τρέξετε επαγγελματικά σας ζητήματα, φαίνεται πως θα υπάρχει κάποιο άτομο με ισχύ που θα στηρίζει προσπάθειες σας. Ο Ήλιος από την Τετάρτη περνά στον Τοξότη και θα σας κάνει πιο καχύποπτους και μυστοκοπαθής σχετικά με οικογενειακά σας ζητήματα ενώ παράλληλα θα μπορούσατε να έχετε και κάποια οικονομική βοήθεια από άτομο της οικογενενείας. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

Δίδυμοι

Από την Τετάρτη και μετά το πέρασμα του Ήλιου απέναντί σας στον Τοξότη θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε. Αυτό το διάστημα θα πάρετε  χαρά από τους συντρόφους σας αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας κάτι που θα κάνει πολύ ζεστό  το κλίμα των σχέσεων μα και των συνεργασιών σας. Οι γεννημένοι 8 με 13/6ου  θα νιώθετε υπερδραστήριοι και έτοιμοι να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.

Καρκίνος

Ο Ήλιος μέσα από τον 6ο φυσικό σας δείχνει πως είναι η κατάλληλη χρονική στογμή να ασχοληθείτε τόσο με τα επαγγελματικά σας όσο και με την υγεία σας όσοι έχετε αντιληφθεί κάτι ή ακόμα και προληπτικά. Θα είσαστε περισσότερο οραγνωτικοί και σε θέση να τακτοποιείτε άμεσα εκρεμμότητες που θα σας αποδίδουν καλύτερα και οικονομικά. Οι γεννημένοι 30/6ου και 1/7ου ευνοείστε περισσότερο απ΄΄ολους σε οτιδήποτε επιχειρείτε ενω οι 8 έως 16/7ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς αυτές τις μέρες ίσως  και ένα οικονομικό όφελος. Οι 9 και 17/7ου προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε, δεν είναι καιρός για ρίσκα και ριψοκίνδυνες πράξεις.

Λέων

Ο Ήλιος μέσα από τον 5ο σας φυσικό θα σας δώσει ένα μήνα γεμάτο συναισθηματικές χαρές ,μια ευχάριστη γνωριμία για τους ελεύθερους του ζωδίου ή χαρές από τα παιδία τους οι μεγαλύτεροι. Έχετε βάλει στόχους και είσαστε έτοιμοι να τους πετύχετε με τη δυναμική και το πείσμα που διαθέτετε. Οι 12 έως 18/8ου μπορείτε τώρα να έχετε πολύ θετικές εξελίξεις  σχετικά με  κάποια δουλειά που περιμένετε. Το Σάββατο είναι μια μέρα που θα  μπορούσε να σας επιφυλάσσει απρόσμενα καλές οικονομικές εξελίξεις.

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάποιο αγαπημένο σας άτομο θα θελήσει να σας βοηθήσει ή ενισχύσει οικονομικά ανάλογα σε τι φάση βρίσκεται ο κάθε ένας ενώ από την Τετάρτη ,την επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι  και την οικογένειά  θα σας δώσει το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη. Είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν οι ανάγκες των δικών σας ενώ παράλληλα θα νιώθετε πως θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Τετάρτη και Πέμπτη ασχοληθείτε με ότι και όσους αγαπάτε.

Ζυγός

Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο διπλωματικούς και δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε μικρές αναζωογονητικές διαδρομές μα και να τα βρείτε με συγγενείς β βαθμού. Οι συζητήσεις, τα μηνύματα και γενικά τα νέα θα δίνουν και θα παίρνουν αυτό το μήνα ενώ οι κοινές δραστηριότητες με φίλους θα σας ανεβάσουν. Οι 11 έως 15/10ου έχετε περισσότερη ενέργεια απ΄ότι συνήθως και νιώθετε έτοιμοι για όλα. Οι γεννημένοι 10 και 18/10ου ρίξτε τους τόνους και μην τραβάτε σκοινιά που είναι έτοιμα να σπάσουν.

Σκορπιός

Ευχάριστα τα νέα για τα οικονομικά σας μιας και ο Ήλιος στον 2ο φυσικό σας δείχνει πως είναι το καλύτερο διάστημα  να ασχοληθείτε με αυτά. Θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείρηση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Οι 31/10ου και 1/11ου διανύεται απίστευτα τυχερό διάστημα για οτιδήποτε θέλετε ενώ οι γεννημένοι 8 έως 16/11ου  έχετε μπροστά σας μια εβδομάδα γεμάτη χαρές και καλές στιγμές που θα σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Παρασκευή και Σάββατο καλές μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Τοξότης

Ο Ήλιος περνά από την Τετάρτη  και για ένα μήνα στο δικό σας το ζώδιο και ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Είναι ένα διάστημα που θα ασχολείστε περισσότερο με το τι θέλετε εσείς και θα αφήνετε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Οικονομικο-επαγγελματικά έχετε την στίρηξη κάποιου μεγάλου ή δυνατού στο χώρο σας ανθρώπου ενώ το Σάββατο επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές με σύντροφο ή αγαπημένους σας γενικά ανθρώπους.

Αιγόκερως

Ο  Ήλιος από την Τετάρτη  περνά στον Τοξότη και θα σας επιτρέψει  να κάνετε μία ειλικρινή ενδοσκόπηση και απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να διορθώσετε λάθη. Ακόμα αυτό  το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει μία υπερευαισθησία ενώ φίλοι και αγαπημένοι σας φαίνεται να είναι διαθέσιμοι να στηρίξουν τα θέλω σας. Οι γεννημένοι 7 και 15/1ου  προσαρμοστείτε στις αλλαγές γύρω σας και μην πηγαίνετε κόντρα σε θέματα που φανερά ορίζει η μοίρα και όχι εσείς.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά από την Τετάρτη  στον 11ο φυσικό  και για ένα μήνα θα σας ανοίξει νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους  θα μπορούσε να γεννήθει μία δυνατή συνεργασία με ένα άτομο που θα το νιώθετε ταιριαστό. Οι γεννημένοι 6 έως 10/2ου  νιώθετε μια οξύτητα όχι μόνο σωματική αλλά και πνευματική  που σας καθιστά ικανούς και έτοιμους για όλα. Παρασκευή και Σάββατο είναι καλές μέρες  να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Ιχθεις

Ένας Ήλιος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες ενώ σας δίνει παράλληλα την ευκαιρία να φανείτε και να ξεχωρίσετε μέσα στους επαγγελματικούς χώρους που κινείστε. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να φανούν οι ικανότητες σας. Οι  27 και 28/2ου έχετε την τύχη με το μέρος σας και  εκμεταλλευτείτε την ενώ γεννημένοι 6 έως 14/3ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς αυτή την εβδομάδα και ευχάριστα νέα ή προσκλήσεις. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι πιο κοινωνικές για εσάς μέρες .

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Το προφίλ της εβδομάδας 13 έως 19 Νοεμβρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό
Next O Τζέικ Τζίλενχαλ με τη δύναμη της ζωής, του Πάνου Λιάκου