Το προφίλ της εβδομάδας 18 έως 24 Ιανουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 18 έως 24 Ιανουαρίου

 

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολη θα χαρακτηρίζαμε αυτή την εβδομάδα καθώς οι όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό θα δώσουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις άξιες προσοχής στον επαγγελματικό χώρο καθώς θα κάνουν τον λόγο των γεννημένων 4,5,6/4ου σκληρό και τις αντιδράσεις τους σπασμωδικές. Αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους σας προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι 13 έως 19/4ου έχουν να περιμένουν κάποια συναισθηματική χαρά οποιασδήποτε μορφής ενώ παράλληλα με όλα αυτά, έρχεται και το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο που θα αυξήσει την κοινωνικότητα όλων και θα σας βάλει σε νέους κύκλους επαφών. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα απρόσμενα έξοδα που θα παρουσιαστούν θα ταράξουν την ψυχολογία σας ενώ η διαφωνία σας με κάποιο άτομο μεγαλύτερο σας είτε σε ηλικία είτε σε αξίωμα θα μπορούσε να σας στοιχήσει μια σημαντική συμφωνία ή και συνεργασία που θέλετε και επιδιώκεται καιρό. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο δείχνει πως είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα τις ζωή σας σχέδια και τους στόχους που έχετε θέσει ενώ είναι και ένα κάλο διάστημα να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις στον οικογενειακό χώρο. Οι 12 και 13/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εντάσεις στο χώρο του σπιτιού για οικονομικά η κληρονομικά ζητήματα θα φέρουν οι δύστροπες όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να ανακατευτούν σε τέτοιου είδους προσωπικά σας ζητήματα γιατί μόνο χειρότερα θα μπορούσαν να κάνουν τα πράγματα. Ο Ήλιος από τον χώρο του Υδροχόου που θα περάσει από τις 20 του μήνα θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα δώσει οξύτητα στη σκέψη σας ώστε να μπορείτε να βλέπετε πολύπλευρα ένα θέμα. Οι γεννημένοι τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου έχουν να περιμένουν ένα ευχάριστο μήνυμα ενώ για τους 3/6ου οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσεχτικοί πρέπει να είσαστε με το λόγο σας και τις αντιδράσεις σας όλοι μα περισσότερο οι γεννημένοι 7 και 8/7ου αφού θα μπορούσατε να έρθετε σε μη αναστρέψιμη ρήξη με κάποιο άτομο που αποτελεί σημαντική για εσάς σχέση ή συνεργασία καθώς θα σας προβληματίσει και ανησυχήσει ταυτόχρονα η συμπεριφορά του. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο κτητικούς όχι μόνο σε υλικά ζητήματα αλλά και σε συναισθηματικά ενώ δείχνει ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με οικονομικά ή κληρονομικά θέματα που σας αφορούν άμεσα. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΛΕΩΝ
Ο χώρος της δουλειάς θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς εντάσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι ικανές να ανατρέψουν μια σημαντική ιδέα ή συμφωνία που θα μπορούσε να σας αποφέρει οικονομικά οφέλη. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους και δεκτικούς στα αιτήματα των γύρω σας ενώ είναι ένα καλό διάστημα να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες. Οι 16 έως 22/8ου έχουν να περιμένουν ευχάριστα μηνύματα καθώς και ευχάριστες μετακινήσεις. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκινά μια δύσκολη εβδομάδα για τα προσωπικά σας καθώς φαίνεται πως οι διαφωνίες που θα έχουν τα άτομα που αγαπάτε με τα θέλω σας θα είναι έντονες και ικανές να ανατρέψουν όχι μόνο την κοινωνική σας θέση αλλά και ότι έχετε να κερδίσετε από αυτούς. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο θα βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό χώρο ενώ είναι και ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας . Οι 14,15/9ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν όπως και οι γεννημένοι την πρώτη πρώτη μέρα που έχουν να περιμένουν κάτι ευχάριστο σε αντίθεση με τους 5/9ου που είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΖΥΓΟΣ
O χώρος του σπιτιού θα παρουσιάσει ιδιαίτερες εντάσεις γενικά σε όλους μα πιο ειδικά στους 8, 9 /10ου που αυτή την εβδομάδα οι αντιρρήσεις της οικογένειας στις ιδέες και τις σκέψεις σας θα ρίξουν τη διάθεση σας προκαλώντας και ψυχική αναστάτωση. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο θα βελτιώσει τα συναισθηματικά σας φέρνοντάς σας ακόμα και κάποια καλή γνωριμία ενώ είναι ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά σας χαροποιεί. Οι γεννημένοι τις 4 πρώτες μέρες έχουν να περιμένουν κάποια βοήθεια ή στήριξη από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος που θα τους ανεβάσει. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σκληρός από φύση λόγος σας πρόκειται να γίνει ακόμα σκληρότερος αυτή την εβδομάδα στην προσπάθεια σας να διεκδικήσετε ότι σαν ανήκει με κίνδυνο να έρθετε σε ρήξη με κάποιο άτομο του φιλικού ή επαγγελματικού χώρου. Το πέρασμα του Ήλιου στον 4ο φυσικό σας οίκο θα σας φέρει πιο κοντά στην οικογένεια και θα νιώσετε αυξημένη την ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι ενώ είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις στον οικογενειακό χώρο. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύσκολη αυτή η εβδομάδα για τα οικονομικά των περισσοτέρων με εξαίρεση τους γεννημένους 15 έως 21/12ου που είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους αφού έχουν να περιμένουν κάποιο κέρδος, όφελος ή μια συναισθηματική χαρά. Για τους πολλούς, η δυσκολία να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες σας, προκαλεί νευρικότητα ,κόντρες και διασπαστικές τάσεις με ανθρώπους της καρδιά σας επηρεάζοντας και σημαντικές σχέσεις ή και συνεργασίες . Ο Ήλιος από τις 20 περνά στον Υδροχόο σηματοδοτώντας μια περίοδο αυξημένης κινητικότητας για εσάς ,με πολλές συζητήσεις και μηνύματα ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε ή να τα πείτε και με ανθρώπους β συγγένειας που είχατε για κάποιο λόγο καιρό να βρεθείτε. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή τη δύσκολη για όλους εβδομάδα καλό θα ήταν να προσέχετε τα λόγια σας περισσότερο απ’ όλους οι 6 και 7/1ου καθώς οι κόντρες που θα έχετε στον επαγγελματικό χώρο δεν θα είναι άνευ ουσίας και καλό θα ήταν να αποφύγετε σύγκρουση με ανώτερο σας προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι εντάσεις στη δουλειά θα επηρεάσουν και το χώρο του σπιτιού προκαλώντας μεγάλη νευρικότητα που θα πρέπει να ελέγξετε ενώ από τις 20 και μετά που ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, σας δείχνει πως είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη. Οι 13/1ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε ότι και αν κάνουν. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ένα καλό και συντροφικό για εσάς διήμερο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δύσκολες όψεις λαμβάνουν χώρα στον 12ο φυσικό σας οίκο και αυτό μόνο θετικό δεν είναι για την ψυχολογία σας. Φαίνεται πως κάποιες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με ανθρώπους της καρδιά σας θα σας στεναχωρήσουν ενώ θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί και στα λόγια σας τα οποία θα είναι ιδιαίτερα σκληρά για τους αγαπημένους σας. Το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από τις 20 του μήνα θα ομορφύνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους ενώ είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να αφήσετε τα θέλω των άλλων σε δεύτερη μοίρα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι πολύ καλές μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεκινά μια δύσκολη εβδομάδα στην οποία θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις παρεμβάσεις τρίτων στα οικογενειακά σας διότι φαίνεται πως θα είναι η αιτία εντάσεων από τις οποίες στο τέλος εσείς θα βγείτε χαμένοι. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου απολογισμού και αναπροσδιορισμού στόχων που γίνεται κάθε χρόνο ένα μήνα πριν από τα γενέθλια σας. Είναι ένα καλό διάστημα να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά ώστε να πάρετε δυνάμεις για τη νέα χρονιά που ξεκινά για τον κάθε ένα την ημέρα των γενεθλίων του. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας να ασχοληθείτε με όσους και ότι αγαπάτε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Τα μονόπετρα με το ρόδο της Ρόδου από την Θεοδώρα Κουνάκη, της Κατερίνας Σταματελοπούλου
Next Καμία χαλάρωση στην προσφυγική κρίση