Το προφίλ της εβδομάδας 15 ως 21 Αυγούστου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα 15 ως 21 Αυγούστου για όλα τα ζώδια, αναλύει ο Πέρρης Κρητικός.

williamhazlitt118429

Κριός
Η Πανσέληνος από τον Υδροχόο δείχνει κάποια προαπαιτούμενα που έχετε θέσει κυρίως σε ότι αφορά προσωπικές σας σχέσεις, μπαίνουν στην τροχιά που επιθυμείτε. Οι μέρες προωθούν τα σχέδια των Κριών του 3ου 10ημέρου που θα έχουν και ευχάριστα μηνύματα , συναισθηματικές χαρές, προσκλήσεις, εκπλήξεις η και δώρα. Το διάστημα εξακολουθεί να φέρνει διασπαστικές τάσεις και ανατροπές σε4 εσάς της 14ης Απριλίου. Επαγγελματικά μπορείτε σιγά σιγά να ενεργοποιηθείτε εν όψει Σεπτεμβρίου και όσοι εργάζεστε τις μέρες αυτές θα έχετε ένα πολύ θετικό κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους.

Ταύρος
Η Πανσέληνος της Πέμπτης από τον Υδροχόο, σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό θέμα – υποχρέωση που δεν μπορεί να περιμένει. Ερμής και Αφροδίτη απ την Παρθένο δημιουργούν τις προδιαγραφές για να ξεκινήσει τώρα για εσάς του 2ου και του 3ου 10ημέρου μία πολύ θετική για τα συναισθηματικά σας εβδομάδα. Οι ίδιοι μπορείτε να ξαναζεστάνετε σχέσεις να βρείτε ταίρι οι μόνοι αλλά και να ασχοληθείτε με χαρά με ένα θέμα που αφορά την εξέλιξη ενός παιδιού σας οι μεγαλύτεροι.

Δίδυμοι
Πολλές μετακινήσεις αλλά και ευκαιρίες να τα πείτε χωρίς άγχος με ενδιαφέροντα άτομα θα δημιουργήσει η Πανσέληνος κυρίως σε εσάς του 3ου 10ημέρου. Καλές οικογενειακές στιγμές δίνουν οι μέρες και αιτίες να ξαναζεσταθούν σχέσεις σας με στενούς συγγενείς. Τρίτη απόγευμα ως και την Πέμπτη το πιο ευνοϊκό διάστημα για ότι θέλετε να πετύχετε. Οι 31/5ου θα είστε αρκετά πιεσμένοι με ένα παλιό πρόβλημα που επιστρέφει και γενικά εσείς του Μαίου αποφύγετε τις κόντρες ακόμα και αν κάποιος σας προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Καρκίνος
Οι μέρες δίνουν ευχάριστες συναντήσεις μετακινήσεις μα και συζητήσεις που μπορούν να γεννήσουν και μία συμφωνία για κάποιους Καρκίνους. Η Πανσέληνος της Πέμπτης από τον Υδροχόο θα σας δείξει ένα πιο πρακτικό τρόπο να χειριστείτε τα οικονομικά σας ενόψει των αυξημένων απαιτήσεων και εξόδων του Σεπτεμβρίου . Εξαιρετικές για όλους η Παρασκευή και το Σάββατο απογειώνουν την διάθεσή σας και σας κάνουν να είστε περιζήτητοι στις παρέες.

Λέων
Τα επαγγελματικά και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν έντονα από αυτές τις μέρες ενώ από τα μέσα της εβδομάδας η πανσέληνος από τον Υδροχόο δείχνει να βοηθά σχέσεις μα κυρίως συνεργασίες σας. Τις μέρες αυτές συνδυάστε το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα με την παρέα ατόμων που θα μπορούσαν να σας ενώνουν κοινά συμφέροντα. το νέο περιβάλλον που θα κινηθείτε. Προσοχή τόσο στα λόγια όσο και στις μετακινήσεις απαιτεί το δύσκολο Σάββατο. Οι 29 Ιουλίου θα πρέπει να είναι περισσότερο από όλους προσεχτικοί όλο το 7ήμερο.

Παρθένος
Αφροδίτη ,Ερμής και Δίας από το ζώδιό σας υπόσχονται στους περισσότερους από εσάς μία αξέχαστη εβδομάδα που μπορείτε εκτός από το να διασκεδάσετε , να επιβεβαιωθείτε συναισθηματικά μα και να δείτε με καθαρό μυαλό κάποια θέματα που σας είχαν προβληματίσει πολύ τελευταία τόσο σε προσωπικό όσο αι σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την πανσέληνο της Τρίτης τελειώνει και η περίοδος της ενδοσκόπησης. Γεμάτοι σχέδια και εναλλακτικούς τρόπους θα ψάχνετε νέες ευκαιρίες και λύσεις για να ανταποκριθείτε στις δυσκολίες των καιρών. Όμως εσείς της 2ης/9ου θα έχετε μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα που θα βρει τρόπους να σας ρίξει ψυχολογικά.

malcolmforbes151520

Ζυγός
Για εσάς του 3ου 10ημέρου οι μέρες είναι πολύ κοινωνικές και έντονες. Για τους πολλούς όμως το διάστημα αυτό προτείνει και προσφέρει την δυνατότητα να ηρεμήσετε ψυχολογικά , να κάνετε ειλικρινείς απολογισμούς , να αναθεωρήσετε απόψεις και να κατασιγάσετε τις αιτίες που σας κάναν ανήσυχους σε σχέση με όσα σημαντικά δεν τρέχουν όπως θα θέλατε στην ζωή σας. Η πανσέληνος δίνει λαμπρότητα σε μία σημαντική φιλία από την οποία μπορείτε και δικαιολογημένα να προσδοκάτε πολλά. Περισσότερο προσεχτικοί να είστε στις επιλογές σας εσείς της 17ης του /10ου.

Σκορπιός
Η αυξημένη κοινωνικότητα των ημερών πιθανά να σας φέρει σε νέους κύκλους ατόμων που θα τους τραβήξετε μα και θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Τις μέρες αυτές θα δηχθείτε προσκλήσεις φίλων και είναι καλό να τις αποδεχθείτε γιατί θα περάσετε πολύ όμορφα. Η πανσέληνος της Πέμπτης από τον Υδροχόο σας δίνει ιδέες και συμμάχους για να προχωρήσετε ένα φιλόδοξο προσωπικό ή επαγγελματικό σας στόχο . Πολύ καλές για τα συναισθηματικά σας θέματα δείχνουν η Παρασκευή και το Σάββατο που είναι και οι πιο καλές μέρες για να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε.

Τοξότης
Πολλές επαφές με φιλικά πρόσωπα έχουν οι μέρες και η εξαιρετική πανσέληνος της Πέμπτης από τον Υδροχόο βοηθά να τα βρείτε μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο με τους κοντινούς σας. Πιο καλά για εσάς του 3ου 10ημέρου που δείχνετε ξεκούραστοι και γεμάτοι διάθεση ικανή να ανεβάσει και τους γύρω σας μα και σχέδια που μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες. Κατά τα άλλα δεν θα λείψουν ούτε τις μέρες αυτές οι αυξημένες υποχρεώσεις κοινωνικές και οικογενειακές που θα πάρουν πολύ από τον χρόνο σας. Πιο καλή για όλους και για όλα τα θέματα η Κυριακή 21 του μήνα.

Αιγόκερως

Εξαιρετικές είναι οι μέρες που ακολουθούν καθώς θα σας βοηθήσουν να βρεθείτε εκεί που θέλετε και να περάσετε όμορφα με άτομα που αγαπάτε. Καλές είναι οι μέρες όμως και για τους μόνους αφού δίνουν μέσα από μία έντονη κοινωνικότητα ευκαιρίες γνωριμιών. Η πανσέληνος της Πέμπτης από τον Υδροχόο δείχνει να σας βάζει σε σκέψεις σε σχέση με θέματα οικονομικής φύσεως και να σας αναγκάζει να κάνετε έναν πιο προσεχτικό χειρισμό εξόδων από εδώ και μετά. Πιο τυχεροί όλων εσείς της 14,15,16/1ου που μπορείτε να έχετε είτε μία πρόταση είτε ένα απόκτημα τις μέρες αυτές.

Υδροχόος
Μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε καλή διάθεση και γενικά όλα θα πάνε όπως τα περιμένατε Ωστόσο η μεγάλη κινητικότητα που υπάρχει στον χώρο της Παρθένου σας κάνει να νοιώθετε πως πρέπει να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας σε ότι αφορά σκέψεις και σχεδιασμούς ενώ έντονα θα σας απασχολεί και ένα οικονομικό θέμα. Η πανσέληνος της Πέμπτης από το δικό σας ζώδιο βοηθά σε ότι αφορά την αναθέρμανση σημαντικών της ζωής σας σχέσεων . Μικρό αναβολές σχεδίων έχει η Παρασκευή μα αυτό δεν θα σας βγει τελικά αρνητικά.

Ιχθείς
Όλα καλά σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και το διάστημα εξακολουθεί να είναι πολύ καλό σε ότι αφορά τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας που αυτόν τον καιρό μπορούν να αναθερμανθούν. Η πανσέληνος της Πέμπτης από τον Υδροχόο σας δείχνει κάποιες αναγκαίες επαγγελματικές αλλαγές που πρέπει να προγραμματίσετε από τώρα ενώ γενικά το διάστημα βοηθά να κλειδώσετε από τώρα μία αναγκαία αλλά και επωφελή επαγγελματική συμφωνία. Πιο καλές για όλους η Παρασκευή και το Σάββατο που θα σας δώσουν χρόνο να κάνετε ότι αγαπάτε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι δρόμοι του κρασιού στους αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου, της Κατερίνας Σταματελοπούλου
Next ‘’Ξημερώνει’’ σημαντική επανέκδοση, του Πάνου Λιάκου