Το προφίλ της εβδομάδας 15 έως 21 Μαΐου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 15 έως 21 Μαΐου από τον Πέρρη Κρητικό

flust αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Στους  γεννημένους από 30 Μαρτίου ως και 5 Απριλίου οι μέρες θα φέρουν ένα κέρδος είτε συναισθηματικό είτε υλικό και μία αιτία επιβεβαίωσης που θα σας κάνει χαρούμενους. Για τους πολλούς οι μέρες είναι ουδέτερες και ξεχωρίζει το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο που από την Τρίτη και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου θα κάνει πιο εύκολη την διαχείριση των οικονομικών σας και θα σας βοηθά να έχετε περισσότερη τάξη και μέθοδο σε ότι αφορά οικονομικά θέματα , διεκδικήσεις κλπ. Ο Ήλιος από το Σάββατο και για ένα μηνα από τους Διδύμους θα σας δώσει ένα διάστημα με πολλές ευχάριστες μετακινήσεις αλλά και πολύ πιο ουσιαστικές επικοινωνίες με τα άτομα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με καλή διάθεση και ευχάριστο πρόγραμμα για τους περισσότερους. Η Ανάγκη σας να ξεχωρίσετε θα κατευθύνει τις κινήσεις σας , ενώ στην διάρκειά της εβδομάδας  πιθανά κάποιοι να κάνετε κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού που να έχουν και το στοιχείο της υπερβολής . Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο  από την Τρίτη και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου θα κάνει προτεραιότητα σας τα επαγγελματικά αλλά θα σας κάνει και περισσότερο επιθετικά διεκδικητικούς σε συναισθηματικά θέματα. . Ο Ήλιος από το Σάββατο και για ένα μήνα από τους Διδύμους θα βοηθήσει τα οικονομικά σας που για ένα μήνα θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο  από την Τρίτη και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου θα σας αναγκάσει να κινηθείτε σε κάποιο σημαντικό για εσάς θέμα κυρίως παρασκηνιακά καθώς θα αναγνωρίζετε πως για να πετύχετε ένα σκοπό σας ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε  και πλάγιες οδούς.  Παρ όλα αυτά και κυρίως εσείς του 2ου 10ημέρου θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και τίποτα δεν θα μαρτυρά στην καθημερινότητά σας τα σχέδια και τις μεθόδους σας. Ο Ήλιος από το Σάββατο και για ένα μήνα στο δικό σας ζώδιο βάζει προτεραιότητα εσάς και τις δικές σας ανάγκες αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την κάλυψη των αναγκών κάποιων κοντινών σας που είχατε ως τώρα σε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιρετικό το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο ως τις αρχές του Ιουνίου για τα ανοίγματά σας καθώς ξεμπλοκάρει συναντήσεις και δίνει θετική την παρέμβαση ενός φιλικού ατόμου σε ένα ζήτημα που σας καίει. Ο Ήλιος το Σάββατο και για ένα μήνα απ τους Διδύμους  σας δίνει αιτίες που κάνουν τα όποια κρυφά της ζωής σας να σας απασχολούν περισσότερο από ότι μέχρι τώρα. Όμως αυξάνει και την πιθανότητα να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη από πηγές που δεν φαίνονται…  Τα δύσκολα εξακολουθούν για τους 12/7ου και αυτήν την εβδομάδα. Για όλους πιο ευνοϊκό είναι το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ

Με χαρά αισιοδοξία και μαχητική διάθεση ξεκινά η Εβδομάδα για εσάς του 2ου 10ημέρου που  θα πάρετε επιβεβαιώσεις και κάποιοι θα έχετε πιθανά και ένα συναισθηματικό κέρδος. Ο Ερμής από τον Ταύρο  θα  βοηθά μέχρι τις αρχές του Ιουνίου  τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας θέματα. Κάποιοι θα κάνετε μία θεαματική κίνηση που θα έχει απόδοση και αντίκτυπο.  Ο  Ήλιος περνώντας στους Διδύμους  από το Σάββατο και για ένα μήνα θα φέρει ακόμα πιο πολύ κόσμο γύρω σας και θα σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους θα γνωρίσετε πολλά και ενδιαφέροντα  άτομα. Θα δημιουργήσετε νέες φιλίες αλλά και θα νοιώσετε να  σας ανεβάζει το ενδιαφέρον τους για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν είναι για εσάς μέρες αποτελεσμάτων και ανταπόδοσης προσπαθειών αλλά και μέρες κέρδους  η και τιμωρίας καθώς  να έχετε μία ηθική ή υλική επιβράβευση ή μία αναμενόμενη αρνητική εξέλιξη της πορείας των τελευταίων μηνών. Ο Ερμής από τον Ταύρο μέχρι τις αρχές του Ιουνίου  θα κάνει περισσότερο μαχητικό και ελεύθερο τον λόγο σας και σε συνδυασμό με την παρουσία του Ήλιου από  το Σάββατο και για ένα μήνα στους Διδύμους θα σας αναγκάσει να βάλετε σε προτεραιότητα επαγγελματικά θέματα ώστε να  βοηθήσει τα επαγγελματικά , τα οικονομικά και τις φιλοδοξίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες δίνουν ανοίγματα συναισθηματικά αλλά και τύχη σε όλα τα ζητήματα στους Ζυγούς της 7ης και 8ης  Οκτώβρη που οι μέρες αυτές θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα δώρο – στήριγμα η ακόμα και μία σημαντική πρόταση που δεν πρέπει να αγνοήσετε.  Το πέρασμα και του Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις αρχές του Ιουνίου  θα σας κάνει πιο δραστήριους στις οικονομικές κυρίως διεκδικήσεις σας  Πιο καλές μέρες για όλους η Τετάρτη και η Πέμπτη που δείχνουν να βοηθούν περισσότερο τις όποιες επιδιώξεις σας. Ο Ήλιος  από τους Διδύμους που περνά το Σάββατο και για ένα μήνα θα σας βοηθήσει  να δείτε ότι μέχρι τώρα δεν βλέπατε  Να  βλέπετε  χωρίς να πετάτε στα σύννεφα τι είναι αυτό που απ τις φιλοδοξίες σας έχει την δυνατότητα να υλοποιηθεί και τι όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνώντας και ο Ερμής στον Ταύρο και ως τις αρχές του Ιουνίου  θα έρθετε πιο κοντά στο να αποδεχθείτε μία πρόταση ή να εξισορροπήσετε μία σχέση – συνεργασία ενώ καθοριστικό παράγοντα μπορεί να παίξει η θετική παρέμβαση ενός φιλικού ατόμου που μεσολαβεί υπέρ σας ώστε να απομακρυνθούν κάποια εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί σε μία σας σχέση ή συνεργασία. Το διάστημα μπορεί αυτό μπορεί να κλειδώσει μία πολύ θετική συμφωνία ή και κάποιοι να απεδέχθητε μία συμφέρουσα για το αύριο σας πρόταση. Το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στους Διδύμους  από το Σάββατο και για ένα μήνα θα κάνει ακόμα περισσότερο κλειστή την διάθεση σας. Αυτό το διάστημα το κρυφό και το μυστήριο θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας ενώ όλα γύρω θα έχουν ένα περίεργο παρασκήνιο που πρέπει να ξεκαθαρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από τον Ταύρο υπόσχεται καλύτερες επαγγελματικά μέρες και ως τις αρχές του Ιουνίου μπορεί να σας δώσει μία μεγάλη προσωπική  ικανοποίηση από κάποιο χειροπιαστό  αποτέλεσμα. Περνώντας και ο Ήλιος  στους Διδύμους από το Σάββατο και για ένα μήνα τα θέματα που αφορούν τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν πια  τον πρώτο λόγο. αυτόν τον καιρό θα πρέπει να δώσετε χρόνο από το χρόνο σας και περισσότερο ενδιαφέρον στα αιτήματα των συντρόφων σας για να υπάρχει ομαλή πορεία.  Οι μέρες δίνουν λόγους να αλλάξετε κάποιες προγραμματισμένες κινήσεις σας, αγορές κλπ ή να αλλάξουν τα δεδομένα σε μία  σημαντική  σχέση ή συνεργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο και ως τις αρχές του Ιουνίου ανοίγει τον δρόμο της ουσιαστικής επικοινωνίας και συνεννόησης με τα άτομα της καρδιάς σας αλλά ανοίγει και δρόμους που θα σας επιτρέψουν επαγγελματικά να έρθετε πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείτε. Πολύ καλά τα μηνύματα που φέρνει η εβδομάδα για τους γεννημένους τις 5 τελευταίες μέρες του ζωδίου ενώ η τύχη θα είναι αυτές τις μέρες μαζί τους σε όλα τα ζητήματα. Το πέρασμα και του Ήλιου από το Σάββατο και για ένα μήνα  στους Διδύμους θα δώσει ένα μεγάλο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας διάστημα που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Ένα άνοιγμα που δεν θα το δείτε μόνο όσοι έχετε κολλήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις. Οι πολλοί όμως  θα κερδίσετε γρήγορα και πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες είναι ήπιες για τους περισσότερους και με ευχάριστες συναντήσεις για εσάς του 2ου 10ημέρου. Στο σπίτι θα έχετε συχνή παρουσία ατόμων και πιθανά αιτίες για συνάξεις ενώ η τύχη αυτές τις μέρες θα είναι με όσους γεννήθηκαν  3 Φεβρουαρίου  τόσο σε συναισθηματικά θέματα όσο και σε όλα τα υπόλοιπα. Από τις μέρες ξεχωρίζουν σαν πιο θετικές η Τετάρτη και η Πέμπτη καθώς θα δώσουν αιτίες να είστε σε πολύ καλή  ψυχολογική κατάσταση. Ο Ερμής από τον Ταύρο ως τις αρχές του Ιουνίου  φέρνει τάξη στους χώρους που ζείτε ενώ ο ήλιος που από το Σάββατο περνά για ένα μήνα στους Διδύμους θα δώσει συναισθηματικές ευκαιρίες στους μόνους αλλά και χαρές από τις θετικές εξελίξεις αγαπημένων σας .

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής από τον Ταύρο θα δώσει ένα διάστημα με πολλές εποικοδομητικές συναντήσεις συζητήσεις και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου  μπορεί να σας εξασφαλίσουν μία πολύ καλή συμφωνία με διάρκεια στον χρόνο και καλές αποδώσεις. Από το Σάββατο ο Ήλιος και για 30 μέρες θα είναι στους Διδύμους . Αυτό το διάστημα υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και τα αιτήματα των ατόμων που είναι για εσάς οικογένεια. Παρασκευή  Σάββατο και Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιό σας θα φροντίσει να  περάσετε όμορφα και κοντά σε ότι αγαπάτε .

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ένας Μάης σχεδόν καλοκαίρι ~ Pre-summer yoga life, της Άννας Σαρούκου
Next Λίγα λόγια για το ‘’Άφτερλωβ’’, του Πάνου Λιάκου