Το προφίλ της εβδομάδας 14 ως 20 Δεκ 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 14 ως 20 Δεκ 2015

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι Κριοί του 3ου 10ημέρου θα έχετε πιο ενδιαφέρουσα εβδομάδα καθώς στην διάρκειά της θα κατανοήσετε και θα φωτίσετε σημεία που μέχρι πρότινος ήταν θαμπά, είτε αυτά αφορούν σχέσεις είτε συνεργασίες σας. Οι μέρες δίνουν δυσκολίες και εμπόδια στους 4,5,6/4ου όμως για τους πολλούς δεν είναι κακές. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είστε χωρίς ειδική αιτία περισσότερο κλειστοί καχύποπτοι και απαιτητικοί από τους γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο  η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας χαρίζει σε όλους τους Κριούς  το πιο δημιουργικό και αποδοτικό 2ήμερο αυτών των ημερών.

Ταύρος

Ταύρος

Η ηρεμία των ημερών ως και την Παρασκευή βοηθά στην εξισορρόπηση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ο Δίας χαρίζει τύχει και φέρνει απέναντι σε μία ευκαιρία ζωής τους 13 Μαίου που μπορούν  τις μέρες αυτές να επιτύχουν πιο εύκολα δύσκολους στόχους  όπου και αν αυτοί απευθύνονται. Καλό το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες σας και οι γύρω σας δείχνουν αυτόν τον καιρό θετικοί και δεκτικοί απέναντι στα όποια αιτήματά σας. Δύσκολο είναι το Σάββατο που μικρές αιτίες ή και παρεξηγήσεις μπορούν να σας χαλάσουν την διάθεση αλλά και να ψυχράνουν μία φιλία. Η Κυριακή θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Θετικές οι επαφές και οι συναντήσεις σας ως και την Τετάρτη καθώς θα έχετε και καλή διάθεση , πειθώ και ευελιξία στον λόγο σας, ενώ από την Πέμπτη θα πρέπει να βρείτε χρόνο να καλύψετε υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν.  Οι 31 Μαίου θα δυσκολευτείτε αρκετά και πιθανά θα βρεθείτε σε δίλλημα  καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα  που δεν έχει εύκολο τρόπο να λυθεί. Δύσκολο είναι το Σάββατο για όλους  αφού θα  φέρει πρόσκαιρες αλλά έντονες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας άτομα αλλά από την Κυριακή η Σελήνη χωρίς δύσκολες όψεις σας υπόσχετε καλές στιγμές.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μέρες αυτές για εσάς καθώς Αφροδίτη από τον  Σκορπιό κάνουν και τα δύσκολα πιο εύκολα στην ζωή των Καρκίνων του 2ου 10ημέρου τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικονομικά – επαγγελματικά ζητήματα. Θετικές οι οικονομικές κινήσεις σας Πέμπτη και Παρασκευή  που είναι και οι καλύτερες μέρες για όλους και για άλλα θέματα , όπως πχ σημαντικές συναντήσεις , προγραμματισμό ενός ταξιδιού κλπ. Δύσκολο είναι το Σάββατο για όλους μα  κυρίως για τους 6 Ιουλίου  που πρέπει να αποφεύγουν κάθε εστία έντασης ενώ η Κυριακή σας ζητά να αφιερώσετε χρόνο σε μία κοινωνική σας υποχρέωση.

 

Λέων

Λέων

Ως και την Τετάρτη  ευνοούνται οι ομαδικές προσπάθειες και εσείς από την μεριάς ας θα είστε θετικοί απέναντι σε συντρόφους και συνεργάτες και θα σας διακρίνει ομαδικό πνεύμα. Οι μέρες θα δώσουν μία ευχάριστη έκπληξη στους Λέοντες του 3ου 10ημέρου.. Πέμπτη και Παρασκευή τα οικονομικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας καθώς θα υπάρξουν αιτίες για να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας. Δύσκολο είναι το Σάββατο στην συνεννόηση και τις μετακινήσεις . Η Κυριακή όμως θα σας ανεβάσει την διάθεση ενώ δεν αποκλείετε μία μικρή βόλτα η εκδρομή να σας ξεκουράσει και να σας διώξει το άγχος.

 

Παρθένος

Ως το βράδυ  της Τετάρτης θα είστε πιο δραστήριοι επαγγελματικά και αποδοτικοί οικονομικά.  Οι μέρες βοηθούν καθώς δίνουν τύχη κάθε μορφής και ενδιαφέρουσες  προτάσεις στους 15και πρωί 16 Σεπτεμβρίου γεννημένους. Ακόμα ένα ευχάριστο μήνυμα θα πάρετε αυτέ στις μέρες οι 30 /8ου ως 4/9ου. Δύσκολο θα είναι για πολλούς  το Σάββατο που θα μπορούσε να φέρει μία σχέση σε αδιέξοδο και γενικά στην διάρκειά του θα ήταν καλό να αποφεύγατε δύσκολες επαφές και συζητήσεις.  Την Κυριακή μην αφήσετε κτητικές και δύστροπες  τάσεις να χαλάσουν το χαλαρό κλίμα της μέρας.

Ζυγός

Πολύ καλό, από πλευράς διάθεσης, κοινωνικό μα  αποδοτικό και στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας ως και την Τετάρτη. Κάποιοι πιθανά να βρεθείτε σε χώρους που βοηθούν να κάνετε γνωριμίες με νέους φίλους. Όμως ένταση και ενδοοικογενειακές – συντροφικές κόντρες η ακόμα και αμφισβήτηση θα αντιμετωπίσουν οι  8,9  και 10 /10ου τις μέρες αυτές και περισσότερο το δύσκολο Σάββατο. Πέμπτη και Παρασκευή φορτώσετε τα προγράμματα σας γιατί οι μέρες βοηθούν να τα ολοκληρώσετε. Το Σ/Κ δεν είναι πολύ ευχάριστο και για αυτό περιοριστείτε στα αναγκαία.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Πολύ δημιουργικές ίσως και ερωτικές είναι οι μέρες αυτές για εσάς του 2ου 10ημέρου, καθώς Αφροδίτη απ το ζώδιό σας προωθεί  τα προσωπικά σας σχέδια και φροντίζει να σας επιβεβαιώνει ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σας, κάτι που κάνει καλό ακόμα και στα επαγγελματικά σας ότι και αν κάνετε. Η εβδομάδα κυλά ομαλά και μόνο το δύσκολο Σάββατο που ο Ερμής κοντράρει με τον Πλούτωνα προσέξτε λόγια , μετακινήσεις και  υποσχεθείτε στον εαυτό σας πως δεν θα επιτρέψετε σε τίποτα να σας ρίξει ψυχολογικά. Από την Κυριακή κινηθείτε χαλαρά και ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά.

Τοξότης

Με πολύ καλή διάθεση ξεκινά αυτή η εβδομάδα για εσάς και όλοι λίγο- πολύ έχετε κάτι καλό να περιμένετε , ευχάριστες επικοινωνίες μα και εξελίξεις που θα θέλετε να μοιραστείτε με κοντινά σας άτομα  ως και  την Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι και ένα άτομο της οικογενείας σας που πιθανά χρειάζεται την παρουσία σας. Το δύσκολο βράδυ του Σαββάτου αποφύγετε διαφωνίες και μην αφήσετε μία κακιά στιγμή να σας χαλάσει την μέρα η Κυριακή δείχνει εξαιρετική και να σας κάνει πολύ χαρούμενους από κάποια εξέλιξη η και από τον τρόπο που θα σας αντιμετωπίζουν τα άτομα που αγαπάτε.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Τα οικονομικά θα σας απασχολούν  περισσότερο από τα προσωπικά σας αυτόν τον καιρό. Όλες οι εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας μπορούν να δώσουν είτε επαγγελματικά ξεκινήματα , είτε θετικά αποτελέσματα μία σας προσπάθειας, σε εσάς του πρώτου 15ημέρου του ζωδίου. Μόνη εξαίρεση οι 5/1ου που όλες τις μέρες μα περισσότερο το δύσκολο ( για όλους ) Σάββατο θα νοιώσετε ασφυκτική πίεση ή και θα έχετε μία αρνητική εξέλιξη που θα φρενάρει τα σχέδιά σας.  Αντίθετα όλο το 7ήμερο τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα έχετε οι γεννημένοι 12και 13 Ιανουαρίου. Η Κυριακή δίνει  ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Υδροχόος

Η Σελήνη την Τρίτη  και την Τετάρτη στο δικό σας ζώδιο θα σας ανεβάζει ψυχολογικά και θα σας επιτρέψει να κάνετε σχέδια και όνειρα. Κάποιοι μάλιστα θα νοιώσετε ότι τώρα είναι καλή στιγμή για να κάνετε ένα μικρό ξεκίνημα.  Λίγο κτητικοί και απαιτητικοί θα είστε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ μόνο το δύσκολο βραδινό  του Σαββάτου θα μπορούσε να σας ρίξει μία κουβέντα η να έχετε μία παρεξήγηση που εύκολα όμως μπορείτε να αποφύγετε. τις ίδιες ώρες προσέξτε λίγο τα λόγια σας και τις μετακινήσεις σας που δείχνουν ανεμπόδιστες και ευχάριστες από το πρωινό της  Κυριακής.

 

 

Ιχθείς

Λόγους να κάνετε αναπολήσεις σε καταστάσεις  του χθες  θα έχετε την Δευτέρα.  Πολύ καλές είναι γενικά οι μέρες αυτές για εσάς που γεννηθήκατε από τις 4 του Μάρτη και ως το τέλος του ζωδίου. Οι μέρες για εσάς ενεργοποιούν  τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά θέματα, δίνουν χαρές στους  από 2ως και 9 Μαρτίου και αν κάποιοι είστε μόνοι – μόνες τις μέρες αυτές μπορείτε να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.  Πέμπτη και Παρασκευή θα είστε πιο δημιουργική και για κάποιο λόγο περισσότερο ευδιάθετοι. Μόνο το δύσκολο Σάββατο προσέξτε τόσο τα οικονομικά σας  όσο και παρεξηγήσεις που μπορούν να χαλάσουν πρόσκαιρα το κλίμα σε μία φιλία η σχέση σας.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Καλύτερο λανσάρισμα τροφίμου για το 2015, βραβείο στις σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ
Next Το όραμα ενός σπουδαίου κινηματογραφιστή: Η Ευρώπη του πολιτισμού και της παιδείας