Το προφίλ της εβδομάδας 12 ως 18 Ιουνίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Όλες οι ημέρες του Ιουνίου είναι καλές με αυτή την εβδομάδα να ξεκινάει πολύ όμορφα και αισιόδοξα. Το πολύ ισχυρό τρίγωνο που κάνει ο Δίας με τον Ερμή την Τρίτη το απόγευμα ειναι μια πολύ ισχυρή όψη που επηρεάζει και την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη δίνοντας αιτίες που μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε ότι κάτι γίνεται καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Κριός
Πολλοί τις μέρες αυτές θα έρθετε πιο κοντά με συγγενείς που είχατε τυπικές η αδιάφορες ως τώρα σχέσεις μεταξύ σας. Κάποιοι θα κάνετε και σχέσεις συμφεροντολογικού χαρακτήρα προκειμένου να εξυπηρετήσετε κάποιον σκοπό σας. Το ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι την Πέμπτη θα είστε περισσότερο κοινωνική ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα έχετε τάση αναπόλησης καταστάσεων του χθες και γενικά θα είστε πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Από το Βράδυ του Σαββάτου όλοι θα έχετε και καλύτερη διάθεση και τύχη σε ότι κάνετε. Η Κυριακή έχει μετακινήσεις και πολλές ευχάριστες επαφές συζητήσεις κλπ.
Ταύρος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας και ως το απόγευμα της Πέμπτης μπορεί να φέρει πολλές ευθύνες και τρεξίματα που δεν είναι εύκολο να αποφύγετε. Οι 25 Απριλίου ως και 1 Μαΐου θα προωθήσετε ένα σημαντικό για εσάς προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα αυτήν την εβδομάδα. Οι μέρες από εκεί και μετά είναι πολύ καλές για όλους αφού με αιτία θα σας φύγει ένα άγχος που καιρό τώρα κουβαλάτε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σας φέρει μία υπόσχεση στήριξης η και ένα άμεσο όφελος. Ρεαλιστές και καλοί προασπιστές των συμφερόντων σας θα είστε όλοι στην διάρκεια αυτών των ημερών.
Δίδυμοι
Αυτήν την εβδομάδα οι μέρες είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Δεν είναι μόνο οι μόνιμα τυχεροί 4 /6ου μα και όλοι που εύκολα θα μπορούσε το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σας φέρει αυτήν την λύση ή την πρόταση που αναζητούσατε από καιρό για να αλλάξετε προς το καλύτερο έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας Τις μέρες αυτές όλα δείχνουν πως είναι τελικά εύκολο να πετύχετε τους όποιους στόχους σας και να νιώσετε νικητές και κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Καρκίνος
Οι μέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για περισυλλογή και επαναξιολόγηση πολλών καταστάσεων, σχέσεων, και περίοδος επαναπροσδιορισμού προτεραιοτήτων καθώς το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μία ουσιαστική αιτία που θα ηρεμήσει τελικά αγωνίες και ανησυχίες σας για διάφορες εξελίξεις. Παρά τις φορτωμένες με πιεστικές υποχρεώσεις μέρες το αποτέλεσμα αυτών των ημερών δείχνει να είναι θετικό για όλους και από την Παρασκευή δικαιολογημένη η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη.
Λέων
Η μεγάλη κινητικότητα στον χώρο των Διδύμων θα σας δώσει άλλη μία εβδομάδα με προσκλήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να διευρύνετε ακόμα περισσότερο τον κύκλο των κοινωνικών – φιλικών σας σχέσεων και κάποιοι να νιώσετε συνεπαρμένοι από άτομα που θα γνωρίζετε μέσα από τον κύκλο αυτόν η θα υιοθετήσετε απόψεις ατόμων που αυτό το διάστημα θα εισέλθουν στην ζωή σας. Πολλοί μπορεί να δημιουργήσετε ερωτικές φιλίες ενώ όσοι κάνετε εργασίες που απευθύνονται στο ευρύ κοινό θα έχετε μεγάλη απήχηση.
Παρθένος
Κάποιοι γεννημένοι 27/8ου ως και 2/9ου θα επιχειρήσετε ένα πολύ φιλόδοξο άνοιγμα η θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε το μέλλον ενός ατόμου που σας απασχολεί η πορεία του ( παιδί σας κλπ) αυτόν τον καιρό. Μέχρι και την Πέμπτη οι μέρες ζητούν από όλους να μην ξεφεύγετε από τα προγραμματισμένα και να μην αμελείτε υποχρεώσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να κλειδώσει μία καλή συμφωνία και να σας αποδώσει οικονομικά.
Ζυγός
Αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι σπουδές τα ταξίδια αλλά και οι συνεργασίες με συμφέροντα που εδρεύουν στο εξωτερικό. Ακόμα είναι καλή περίοδος για νομικές διεκδικήσεις και διευθετήσεις νομικών τραπεζικών φορολογικών υποθέσεων. Τον δρόμο που οδηγεί σε μία ρεαλιστική έστω και δύσκολη λύση ενός προβλήματος – διλήμματος φέρνει το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία . Μία λύση που σας απελευθερώνει και σας διώχνει τα άγχη για πολύ καιρό αν φυσικά την αποδεχτείτε.
Σκορπιός
Η εποχή αυτή δείχνει κατάλληλη για να διευθετήσετε οικονομικά –κληρονομικά στοιχεία αλλά και να αποκομίσετε κέρδη μέσα από μία συνεργασία σας. Ήρεμες δείχνουν οι μέρες στο ξεκίνημα της εβδομάδας και το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα μπορούσε να φέρει και ένα απρόβλεπτο έσοδο. Από την Πέμπτη και μετά θα έχετε πιο καλή διάθεση, θα δείχνετε περισσότερη συνεννόηση και θα είστε περισσότερο ομαδικοί και συγκαταβατικοί απέναντι στα αιτήματα των γύρω σας.
Τοξότης
Τώρα θα είστε πιο θετικοί σε συνεργασίες και θα βρείτε χώρο ανάπτυξης μέσα από ομαδικές προσπάθειες και κάποιοι μόνοι θα νοιώσετε περισσότερη την ανάγκη να συντροφευτείτε μόνιμα αυτήν την περίοδο. Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας φέρνει έξοδα όμως το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα λειτουργήσει καταλυτικά θετικά και θα σας δώσει τις λύσεις την ώρα που τις χρειάζεστε. Παρασκευή και Σάββατο αποδοτικές μέρες που βοηθούν να διορθώσετε λάθη και να καλύψετε παραλήψεις ενώ η Κυριακή είναι συντροφική και ευχάριστη μέρα για όλους.
Αιγόκερως
Πιο τυχεροί σε όλα τα θέματα αυτές τις μέρες και συναισθηματικά και γενικά, θα είστε οι από 27 Δεκεμβρίου ως και 2 Ιανουαρίου. Κάποιοι αν αναζητάτε θα βρείτε μία δεύτερη πηγή εσόδων που θα καλύπτουν τις απώλειες που παρουσιάζουν τα έσοδά σας λόγω των προβλημάτων της εποχής. Το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα λειτουργήσει πολύ θετικά για αυτούς τους σκοπούς. Κάποιοι θα κάνετε κρυφές συμφωνίες και ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσετε ένα κέρδος. Το διάστημα δείχνει καλό για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα υγείας και την φυσική σας κατάσταση.
Υδροχόος
Η μεγάλη κινητικότητα στον χώρο των Διδύμων σας ευνοεί περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Σας βοηθά να ανανεωθείτε ψυχολογικά θα δραστηριοποιηθείτε συναισθηματικά ακόμα και εσείς που έχετε βάλει στην άκρη τον παράγοντα έρωτα στην ζωή σας. Πολλοί θα πάρετε χαρές από τις επιδόσεις των παιδιών σας θα διανύσετε ένα γόνιμο διάστημα δημιουργίας που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε κάτι που θέλετε ονειρεύεστε ή αγαπάτε πολύ. Θα έχετε τύχη και μεγάλη στήριξη από ισχυρά άτομα του φιλικού σας κύκλου. Κάποιοι θα ξεκινήσετε μία έντονη ερωτική σχέση που θα σας κάνει να δείτε μία άλλη διάσταση στον έρωτα.
Ιχθείς
Παρ όλο που το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα μπορούσε να φέρει κάποια ουσιαστική στήριξη που να σας λύνει τα χέρια από πλευράς ενός κοντινού ατόμου, η διάθεση σας ως και την Πέμπτη το πρωί μόνο καλή δεν δείχνει. Σκέψεις που δεν βοηθούν δείχνουν να σας αποπροσανατολίζουν και θα πρέπει να φτάσει το απόγευμα της Πέμπτης Από το απόγευμα τις Πέμπτης θα έχετε θετικές συζητήσεις συναντήσεις κλπ η Κυριακή είναι θαυμάσια για όλους και ιδανική για συγκεντρώσεις οικογενειακού τύπου είτε στον χώρο σας είτε στον οικογενειακό χώρο τρίτων.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev ‘’Tanna’’ με εθνογραφικό ενδιαφέρον, του Πάνου Λιάκου
Next Free Cinema: το αληθινό σινεμά της μεγάλης οθόνης