Το προφίλ της εβδομάδας 11 έως 17 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό με το προφίλ της εβδομάδας από 11 έως 17 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Τα περάσματα του Ερμή και της Αφροδίτης στο χώρο του Λέοντα θα ανεβάσουν την διάθεση σας και θα προσφέρουν ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά για όσους έχουν, με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για τους περισσότερους και για τους μόνους και γεννημένους την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου που είναι και αυτοί που θα καρπωθούν πρώτοι από τα περάσματα ακόμα και μια ευχάριστη γνωριμία. Η Δευτέρα και το Σάββατο είναι μέρες που χρειάζονται περισσότερη προσοχή σε ότι και αν κάνετε οι γεννημένοι 5 και 14/4ου ενώ το Σ/Κ είναι εξαιρετικό για όλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Αν εξαιρέσουμε τις δύσκολες μέρες της δευτέρας και του Σαββάτου που δεν είναι μέρες για οικονομικές ή συναισθηματικές συζητήσεις διότι φαίνεται να ταράζουν και τον χώρο του σπιτιού αλλά και την ψυχολογία σας, η εβδομάδα δεν είναι κακή αφού τα περάσματα του Ερμή και της Αφροδίτης στον 4ο οίκο σας θα δώσουν αιτίες να ομορφύνει ο χώρος του σπιτιού και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια. Οι 8 και 9/5ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε. Τετάρτη και Πέμπτη είναι καλές μέρες να τις περάσετε συντροφικά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Την Δευτέρα και το Σάββατο είναι μέρες που θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας για να μη βρεθείτε ακάλυπτοι σε πιθανά απρόοπτα έξοδα ενώ από την Τρίτη η Αφροδίτη και από την Πέμπτη ο Ερμής θα κινούνται στον χώρο του Λέοντα δίνοντας σας ένα διάστημα με πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις, νέα και ευχάριστες προσκλήσεις που δεν θα πρέπει να αρνηθείτε . Οι 31/5ου είσαστε οι πιο πιεσμένοι από σχέσεις και συνεργασίες που απαιτούν την προσοχή σας . Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικονομικές ανάσες φαίνεται να σας δίνουν μέσα στο καλοκαίρι τα περάσματα του Ερμή και της Αφροδίτης στον 2ο φυσικό σας οίκο ηρεμώντας ανησυχίες σας και βελτιώνοντας την ψυχολογία σας. οι γεννημένοι 7 και 16/7ου έχετε κάθε λόγο να προσέχετε λόγια, αντιδράσεις και τις μετακινήσεις σας την Δευτέρα και το Σάββατο ενώ οι 15,16,17 έχετε ιδιαίτερη δυναμική και είστε υπερδραστήριοι κ έτοιμοι να κυνηγήσετε στόχους σας. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους
ΛΕΩΝ
Από την Τρίτη η Αφροδίτη και από την Πέμπτη ο Ερμής περνούν στο δικό σας το ζώδιο ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Οι φίλοι όπως και τα οικονομικά σας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διάστημα και μόνο τις δύσκολες Δευτέρα και Σάββατο θα πρέπει να προσέχετε οικονομικές συναλλαγές και αντίλογο με φιλικά άτομα διότι θα μπορούσαν να προκληθούν παρεξηγήσεις με διασπαστική κατάληξη. Οι γεννημένοι την 1η εβδομάδα του ζωδίου έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα και συναπαντήματα ενώ οι 16 και 17/8ου αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα του οικογενειακού χώρου. Το Σ/Κ είναι εξαιρετικό για όλους.

winstonchurchill
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον χώρο του Λέοντα θα καθησυχάσουν οικονομικά άγχη και ανησυχίες σας σχετικά με την πραγμάτωση φιλόδοξων σχεδίων σας, θα γαληνέψουν τον ύπνο σας και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν επαναπροσδιορισμό των στόχων σας. Δευτέρα προσοχή σε οικονομικά αλισβερίσια με άτομα του φιλικού ή κοινωνικού χώρου. Οι 2/9ου αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος που χρειάζονται λύσεις ενώ οι 10 και 11/9ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.
ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη όλο αυτό το διάστημα που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα και φαίνεται πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρνετε να είσαστε το επίκεντρο της παρέας. Την Δευτέρα και το Σάββατο προσέξτε τα ξεσπάσματά σας σε σχέσεις και συνεργασίες όλοι μα ειδικότερα οι γεννημένοι 8 και 17/10ου διότι υπάρχουν διασπαστικές τάσεις με άτομα της καρδιά σας. Η Τρίτη είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι στόχοι και τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν προτεραιότητα στη ζωή σας για όσο η Αφροδίτη και ο Ερμής θα κινούνται στο Λέοντα και στην κορυφή του χάρτη σας. Άλλωστε είναι και το καταλληλότερο διάστημα για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια . Δευτέρα και Σάββατο προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις στον χώρο της δουλειάς καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με νομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Οι 15,16 και 17/11ου είσαστε ιδιαίτερα δυναμικοί, δραστήριοι και διεκδικητικοί στην επίτευξη των στόχων σας. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η οξύτητα του μυαλού σας και η ικανότητα σας να βλέπετε πολύπλευρα τα ζητήματα που παρουσιάζονται είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα προσδίδουν στην καθημερινότητά σας τα περάσματα της Αφροδίτης από Τρίτη και του Ερμή από Πέμπτη στο χώρο του Λέοντα . Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα για ταξίδια είτε πραγματικά είτε πνευματικά. Μόνο τη Δευτέρα προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες. Οι γεννημένοι την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου έχουν να περιμένουν κάποια συναισθηματική χαρά ενώ οι 2/12ου είναι πιεσμένοι από ευθύνες. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομική στήριξη από τρίτους ή από την πλευρά του ή της συζύγου φαίνεται πως θα έχετε για όσο ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον χώρο του Λέοντα ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα υπάρχουν και πηγές εσόδων εκτός δουλειάς. Η καχυποψία σας θα είναι αυξημένη και θα είστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας. Οι 6 και 14/1ου θα πρέπει να είστε προσαρμοστικοί στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και την δύσκολη Δευτέρα να αποφύγετε τις οικογενειακές εντάσεις που είναι ικανές να χαλάσουν σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Τρίτη με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα και από την Πέμπτη και ο Ερμής θα σας κάνουν πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους, η ανάγκη σας για συντρόφευση θα είναι αυξημένη και οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί στα αιτήματά σας. Μόνο τη δύσκολη Δευτέρα προσέξτε εντάσεις με αγαπημένους σας ενώ οι γεννημένοι 12 και 13/2ου προσέξτε τον λόγο σας! το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.
ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνώντας στον 6ο φυσικό σας αυξάνει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να τα βάλετε σε τάξη ενώ είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Την Δευτέρα είτε για να στηρίξετε ανάγκες αγαπημένων είτε για την προσωπική σας ευχαρίστηση, θα προκύψουν απρόσμενα έξοδα θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα ήταν αυτή τη μέρα να προσέχετε και την αυξημένη κτητικότητα σας για να μην κουράσετε τους αγαπημένους σας. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ένας Τομ Χανκς για το βασιλιά, του Πάνου Λιάκου
Next Έκθεση ζωγραφικής του Petr Shevchenko στο Grecotel Pallas Athena