Το προφίλ της εβδομάδας 11 έως 17 Απριλίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 11 έως 17 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστη από πλευράς όψεων εβδομάδα κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις σχετικά με επαγγελματικά θέματα τα οποία φαίνεται πως θα πηγαίνουν όπως τα θέλετε και θα έχουν και καλές οικονομικές αποδόσεις. Oι από 27/3ου έως 4/4ου αναλογικά μέρα με τη μέρα, έχετε να περιμένετε χαρές ή και κάποιο όφελος είτε υλικό είτε συναισθηματικό ενώ οι 6,7 και 9/4ου είστε εσείς που χρειάζεται να είστε πιο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε ειδικά τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης που θα μπορούσαν να σας ρίξουν παροδικά την ψυχολογία. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.
ΤΑΥΡΟΣ
Ευχάριστα τα πράγματα αυτή την εβδομάδα, καθώς μεγάλα θέλω σας και επιδιώξεις σας φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζετε καιρό ενώ ένα οικονομικό ζήτημα που σας άγχωνε φαίνεται να τακτοποιείται καθησυχάζοντας σας. Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του Απρίλη και την πρώτη εβδομάδα του Μάη έχουν επαγγελματική εύνοια και μπορούν να τρέξουν ευχάριστα και ανεμπόδιστα οποιαδήποτε δουλειά και από αυτούς ξεχωρίζουμε τους 3 και 4/5ου όπου η τύχη τους δεν περιορίζεται στα επαγγελματικά αλλά σε οτιδήποτε και αν επιχειρούν. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστο το οικογενειακό κλίμα αυτή την εβδομάδα αφού φαίνεται πως ο χώρος του σπιτιού είναι το απάγκιο σας και το μέρος που βοηθά και τους απολογισμούς που κάνετε αυτό το διάστημα και την ψυχολογία σας. Οι διάλογοι που κάνετε με άτομα της οικογενείας σας ηρεμούν αφού φαίνονται όλοι πολύ υποστηρικτικοί με τις επιλογές σας. Οι 29/5ου βλέπετε επιθετικούς τους γύρω σας ενώ δεν αποκλείεται να είσαστε εσείς χωρίς λόγο επιθετικοί και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε. Οι 6 και 7/6ου υπομονή στις δοκιμασίες που περνούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Ο χρόνος αυτός θα αφήσει κοντά σας ότι και όσους αξίζει να είναι. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για οικογενειακές στιγμές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κοινωνικότατοι και λαλίστατοι θα είσαστε αυτή την εβδομάδα. Πολλά και ευχάριστα θα είναι τα νέα που θα ακούτε, τα μηνύματα που θα σας μεταφέρουν καθώς και οι μετακινήσεις που θα κάνετε με φίλους ή προς φίλους. Οι δραστηριότητες που κάνετε αυτό το διάστημα καθώς και άτομα του φιλικού ή κοινωνικού χώρου σας κρατούν ευχάριστα απασχολημένους και με ιδιαίτερα ανεβασμένη την ψυχολογία. Οι 9 και 12/7ου διανύεται μια δύσκολη περίοδο της ζωή σας που τα πάντα ανατρέπονται. Η καθημερινότητα σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γενικά και όσων αφορά την εβδομάδα αυτή, το απόγευμα της Τετάρτης. Παρασκευή και Σάββατο είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.
ΛΕΩΝ
Ευνοϊκή η εβδομάδα για τα οικονομικό- επαγγελματικά σας τα οποία έχουν και προτεραιότητα αυτό το διάστημα. Άτομα από το φιλικό η κοινωνικό περιβάλλον στηρίζουν έμπρακτα τα σχέδια σας. Ενισχυμένες θα είναι και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες γι’ αυτό και πολλοί Λέοντες μπορούν να πετύχουν μια σημαντική συμφωνία τις μέρες αυτές ενώ άλλοι θα καταφέρουν εύκολα να γεφυρώσουν τις διαφορές που μπορεί αν τους χωρίζουν από κάποια άτομα και να φέρουν σε ισορροπία τις σχέσεις που τους ενδιαφέρουν. Συναισθηματική τύχη δίνουν οι μέρες στους από 3-/7ου έως 7/8ου .
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχοντας υιοθετήσει έναν εξαιρετικά μαχητικό τρόπο να διεκδικείτε αυτά που θέλετε μάλλον καταφέρνετε αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Συχνές και χωρίς πάντοτε ιδιαίτερους λόγους εντάσεις χαρακτηρίζουν το διάστημα που σας βρίσκει αρκετά καχύποπτους απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Όμως οι 6 και 7/9ου δείχνετε ευνοημένοι τις μέρες αυτές καθώς σας δίνετε η ευκαιρία να επαναδραστηριοποιήσετε ένα σημαντικό τομέα είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό σας χώρο. Οι γεννημένοι 1 και 10/9ου θα έχετε τις μεγαλύτερες εντάσεις τις μέρες αυτές.


ΖΥΓΟΣ
Μικρά θαύματα καταφέρνει για εσάς η Αφροδίτη κινούμενη στον χώρο των σημαντικών της ζωή σας σχέσεων και συνεργασιών. Οι περισσότεροι από εσάς έχοντας μάθει από λάθη του χθες είστε τώρα όσο χρειάζεται συνεργάσιμοι, ευέλικτοι και συντροφικοί ώστε να δώσετε αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Τις μέρες αυτές οι προσπάθειες σας και ο θετικός τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους αποδίδει και λογικά οι όποιες ανησυχίες σας κατασιγάζουν. Μόνη εξαίρεση αποτελούν οι 11 και 14/10ου που εξακολουθούν σε λαθεμένες τακτικές εισπράττοντας αρνητικά αποτελέσματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θετική είναι η διαμεσολάβηση ενός φιλικού ατόμου που παρεμβαίνοντας μπορεί να βοηθήσει την ομαλή εξέλιξη μιας σχέσης ή συνεργασίας σας. Εξαιρετικές οι μέρες και για τα επαγγελματικά σας αφού τόσο το κλίμα στους εργασιακούς σας χώρους όσο και οι αποδόσεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές τις μέρες αυτές. Τετάρτη και Πέμπτη που είναι και οι καλύτερες μέρες για όλους μπορείτε να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε δρόμο που οδηγεί στους στόχους σας και οικονομικά οι μέρες δείχνουν αποδοτικές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυνατές συγκινήσεις φέρνει το 7ήμερο για τους περισσότερους καθώς η Αφροδίτη και ο Ήλιος μέσα από τον Κριό δένει περισσότερο τις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε. Το θετικό κλίμα των ημερών έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης ενώ και επαγγελματικά θα αποδίδετε πολύ περισσότερο. Δεν είναι λίγοι οι Τοξότες που τις μέρες αυτές θα νιώσουν την επιβράβευση από τους γύρω τους. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευχάριστα μηνύματα που σας γεμίζουν αισιοδοξία και επαναφέρουν τον ουσιαστικό διάλογο δίνει το 7ήμερο στους από 30/12ου έως και 7/1ου. Εσείς έχετε και τη δυνατότητα να κάνετε μικρά θετικά ανοίγματα τις μέρες αυτές, πιο τυχεροί όλων οι 4 και 5/1ου που μπορείτε να επαναδιαπραγματευθείτε προς το συμφέρον σας μια πρόταση. Όμως και ο οικογενειακός χώρος δίνει χαρές τις μέρες αυτές και στην διάρκεια της εβδομάδας πολλοί θα βρεθείτε σε οικογενειακά μαζέματα που αναθερμαίνουν συγγενικές σχέσεις. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευχάριστες μετακινήσεις, προσκλήσεις συναντήσεις μα και ευχάριστα μηνύματα για τους περισσότερους φέρνει αυτό το 7ήμερο. Μόνο το απόγευμα της Τετάρτης μην αφήσετε μια κακή στιγμή, μια λεπτομέρεια ή μια απροσεξία να σας χαλάσει την καλή διάθεση και την θετικότητα αυτών των ημερών. Οι 27/1ου έως 4/2ου μα και οι 11 έως 17/2ου θα έχουν τις πιο σημαντικές συζητήσεις, συναντήσεις, προτάσεις τις μέρες αυτές. Ουσιαστική θα είναι και η στήριξη ενός δικού σας ανθρώπου που μπορεί να σας λύσει τα χέρια τη στιγμή που το χρειάζεστε.
ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες είναι καλές για όλους τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά και δίνουν αποδόσεις που μπορούν να φέρουν μια ισορροπία και να σας επιτρέψουν να κάνετε σχεδιασμούς και προγραμματισμούς χωρίς ασφυκτικές πιέσεις. Προτάσεις ή και προγραμματισμούς για κάποιο ταξίδι μπορείτε να περιμένετε εσείς του 2ου 10ημέρου και όλοι τις μέρες αυτές μπορείτε μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση να βελτιώσετε το κλίμα σε μια σημαντική αλλά και αναγκαία συνεργασία σας. Το βράδυ της Τρίτης και η Τετάρτη είναι το καλύτερο διάστημα της εβδομάδας για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Επινήσια Ηώς: Οι επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάλυμνο
Next Ερωτήματα για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες
Testing
Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.