Το προφίλ της εβδομάδας 10 έως 16 Οκτωβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Ο Πέρρης Κρητικός αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα 10 έως 16 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας και οι μέρες ως την Παρασκευή βοηθούν ώστε να υπάρχει καλό κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες σας όμως από τις 15 και μετά όλα αλλάζουν.. Οι κακές όψεις του Ερμή προς τον Πλούτωνα και του Ήλιου προς τον ουρανό ξαναφέρνουν στην επιφάνεια των σχέσεων σας παλιές αιτίας διαφωνιών και κάνουν εκρηκτικό το κλίμα.. Αυτός είναι και ο λόγος που θα Πρέπει το Σ/Κ να κρατάτε χαμηλούς τους τόνους όλοι μα πιο πολύ οι 4,5 και 13/4ου που θα έχετε ακόμα περισσότερη ένταση από τους υπόλοιπους…

ΤΑΥΡΟΣ
Τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας αυτής θα τρέξουν ευχάριστα πράγματα στους επαγγελματικούς σας χώρους και κάποιοι έχετε να περιμένετε και ένα οικονομικό όφελος. Όμως το δύσκολο Σαββατοκύριακο δείχνει να μπορεί να εξανεμίσει τα όποια οφέλη των ημερών αυτών αλλά και να γεννήσει αιτίες ικανές ακόμα και να σας αδιαθετήσουν. Μην περιμένετε ένας άνθρωπος της καρδιάς σας να μπορεί να συμμεριστεί τις επαγγελματικές σας ανησυχίες ειδικά αν ανήκετε σε αυτούς που παραμελούν συντρόφους για επαγγελματικούς λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τους περισσότερους αυτό το 7ήμερο μόνο χαρά θα φέρει και ευχάριστε εξελίξεις κυρίως σε αισθηματικά μα και σε επαγγελματικά θέματα. Η τύχη με διάφορα πρόσωπα θα πλησιάσει την ζωή των γεννημένων 27,28,και 29 Ιουνίου που πρέπει και να δουν και να εκμεταλλευτούν μία ευκαιρία τις μέρες αυτές.. Όμως γενικά και όλοι θα έχετε τις καλές σας στιγμές καθώς όλα δείχνουν ότι ξαφνικά αρχίζουν να κινούνται στην ζωή σας τώρα ακόμα και τομείς που είχαν καιρό να παρουσιάσουν δραστηριότητα. Μόνο το Σ/Κ να προσέχετε τις σχέσεις σας και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να έχουν λόγο σε προσωπικά σας θέματα γιατί μόνο πρόβλημα θα δημιουργήσουν ακόμα και αν έχουν καλές προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για εσάς του 3ου 10ημέρου οι μέρες μπορούν να φέρουν ένα κέρδος είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό είτε και τα δύο μαζί.. Όμως εσείς των πρώτων ημερών του Ιουλίου θα πρέπει να κάνετε πολύ υπομονή για να μην έρθετε σε κόντρα με ένα απαιτητικό άτομο του συνεργασιακού ή συντροφικού χώρου που προσπαθεί με αυταρχικό τρόπο να σας επιβάλει πράγματα. Μέχρι και την Παρασκευή όλα θα πηγαίνουν καλά όμως το δύσκολο Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλούς λόγους να νευριάσετε και ένα πρόγραμμα που σας αναγκάζει να κινηθείτε διαφορετικά από εκεί που θα θέλατε εσείς.

ΛΕΩΝ
Απροβλημάτιστες θα είναι οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και οι προσπάθειες συνεννόησης αυτέ στις ημέρες που πολλοί μπορείτε να φτάσετε κοντά ή και να κλείσετε μία συμφωνία. όλα αυτά όμως μέχρι την Παρασκευή γιατί το δύσκολο Σαββατοκύριακο μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.. Ξαφνικές αιτίες ή ακόμα και ειδήσεις θα χαλάσουν το καλό κλίμα των ημερών. Ωστόσο μπορείτε να προστατέψετε την καλή σας διάθεση αν κινηθείτε στα απαραίτητα, ήρεμα και χωρίς ψηλές προσδοκίες. Το Σ/Κ να προσέχετε και τα χρήματά σας γιατί εύκολα θα μπορούσατε να κάνετε κάποια σπατάλη η να πάρετε μία λανθασμένη οικονομική απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι μέρες θα φέρουν κάποιο έσοδο – ανάσα στους περισσότερους. Ακόμα πολλοί θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα μία αγορά που θα σας ικανοποιήσει μία επιθυμία σας. Όμως οι μέρες δεν θα είναι καλές για τους 5/9ου καθώς θα έχουν λόγους να νοιώσουν άσχημα και γενικά θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας πνίγουν. Το δύσκολο για όλους Σαββατοκύριακο εσείς προσέξτε και τις σπατάλες και την κτητικότητα που θα μπορούσε να γίνει αιτία για μεγάλες προστριβές με κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Το βράδυ της Κυριακής επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη σε εσάς των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ
Όλα πιο καλά από ότι περιμένατε θα εξελιχθούν για εσάς που γεννηθήκατε 29,30 / 9ου και 1/10ου τις μέρες αυτές. Δείτε και αρπάξτε την ευκαιρία που σας βοηθά να ξεφύγετε από τα δύσκολα.. Όμως και γενικά οι περισσότεροι θα μπορούσατε μέχρι την Παρασκευή να κάνετε μικρά βήματα προόδου σε επαγγελματικούς οι άλλους τομείς και μόνο το δύσκολο Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να χαλάσει το καλό κλίμα αυτής της εβδομάδας. Ακόμα τις μέρες αυτές μην σπαταλάτε χρόνο σε κόντρες με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και οι γεννημένοι 8και 16/10ου να είστε όλα το 7ήμερο περισσότερο προσεχτικοί σε ότι λέτε και κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλα καλά για εσάς του 3ου 10ημέρου καθώς οι μέρες σας επιβεβαιώνουν και μπορούν να σας χαρίσουν ακόμα και μία ενδιαφέρουσα πρόταση ή γνωριμία ή μία αναγνώριση που να σας κάνει να νοιώσετε πολύ δυνατοί. Αλλά και σε όλους γενικά οι εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας και η θετική σύνοδος του Ερμή με τον Δία σας φέρνουν αιτίες χαράς και ψυχολογικής ανόδου. Μέχρι και την Παρασκευή τίποτα δεν δείχνει να μπορεί να δυσκολέψει τους στόχους και τα προγράμματά σας όμως το δύσκολο Σαββατοκύριακο προσέξτε και τις μετακινήσεις και τις αντιδράσεις και τα λόγια σας όταν κάτι δεν πάει όπως ακριβώς το θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέχρι και την Παρασκευή θα είστε υπέρ κοινωνικοί και χαρούμενοι για την αποδοχή που θα έχετε στους κύκλους που θα κινήστε. Αν εξαιρέσουμε τον οικονομικό τομέα που θα εξακολουθήσει και να σας προβληματίζει και σε πολλές περιπτώσεις να αποτελεί την βασική αιτία ρίξεις ακόμα και με πολύ δικά σας άτομα , κατά τα λοιπά έχετε μπροστά σας ένα ενδιαφέρον 5ήμερο θετικών αποδόσεων. Μόνο το Σαββατοκύριακο να προσέξετε τα λόγια σας και τις κινήσεις σας γιατί εύκολα μπορούν να παρεξηγηθούν λόγια και προθέσεις και να δημιουργήσουν αιτίες που να αλλάξουν το καλό κλίμα των ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μέρες χαρίζουν δυναμισμό και αποφασιστικότητα ιδιαίτερα σε εσάς του Δεκεμβρίου που θα έχετε και την τάση να επιβάλλεστε στους γύρω σας με καλό ή με αυστηρό- επιθετικό τρόπο . Για αυτό και πολλοί θα πάρετε αποφάσεις μα και θα έχετε την ανάγκη να κάνετε μικρά ξεκινήματα τις μέρες αυτές. Εσείς του 3ου 10ημέρου θα περάσετε ώρες με φίλους νέους και παλιούς και γενικά αυτήν την εβδομάδα θα είστε ασυνήθιστα κοινωνικοί. Μόνο το δύσκολο Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να φέρει αναστάτωση καθώς δεν θα εξελίσσετε όπως το περιμένατε και ειδικότερα εσείς της 5ης και 13ης Ιανουαρίου να είστε πιο προσεχτικοί σε όλους τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετικές οι μέρες για όλους, καθώς σας βοηθούν να σκέπτεστε περισσότερο αισιόδοξα και να ανακαλύπτετε εναλλακτικούς – έξυπνους τρόπους αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων σας. ‘Όμως είναι και μέρες που φέρνουν δώρα για τους υπέρ τυχερούς γεννημένους 26,27,28,Ιανουαρίου που θα νοιώσετε την τύχη να σας χαμογελά πλατιά μέσα από μία πρόταση, μία γνωριμία, ένα κέρδος ή και μέσα από την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό θέλω της ζωής σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το δύσκολο Σαββατοκύριακο να μην παρασυρθείτε σε λάθη, μιλώντας ακραία επιθετικά σε κάποιον που σας ενοχλεί και μην αφήσετε ειδήσεις να σας ρίξουν ψυχολογικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες μέχρι την Παρασκευή μπορούν και να σας φέρουν ένα οικονομικό στήριγμα ή μία προοπτική και σε εσάς του 3ου 10ημέρου να φέρουν μία συναισθηματική χαρά η και μία επικερδή συμφωνία. Αυτά όμως δεν είναι αρκετά για να λύσουν πάγια προβλήματά σας και για αυτό θα πρέπει να εξακολουθήσετε για καιρό να κινήστε πολύ μετρημένα κυρίως σε ότι αφορά θέματα δουλειάς και οικονομικής διαχείρισης. Το δύσκολο Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να φέρει εντάσεις οικογενειακές για αυτό αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η Ελ στον κόσμο της μόδας, του Πάνου Λιάκου
Next Καλώς ήρθες φθινόπωρο, Yoga autumn feeling…, της Άννας Σαρούκου