Το προφίλ της εβδομάδας 1 έως 7 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 1 έως 7 Φεβρουαρίου

mayaangelou120197

ΚΡΙΟΣ
Με θέματα φίλων θα ασχοληθείτε αρκετά αυτές τις μέρες καθώς σε εσάς θα εμπιστεύονται μυστικά αλλά και προβληματισμούς τους. Εσείς θα είστε εκεί όταν σας χρειάζονται και η κοινωνικότητά θα σας χαρακτηρίζει. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους. Δύσκολα όμως εξελίσσετε το τέλος της εβδομάδας για όλους και κυρίως για τους γεννημένους 5,6/4ου που θα πρέπει να είναι και οι πιο προσεχτικοί γενικά και σε όλους τους τομείς. Αποφεύγεται συγκρούσεις διότι είναι πολύ πιθανή η διάλυση κάποιας σχέσης ή συνεργασίας που θα μπορούσε να σας κοστίσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Απρόσμενα έξοδα θα παρουσιαστούν τις μέρες αυτές είτε για δικές σας ανάγκες είτε για ανάγκες ανθρώπων που αγαπάτε. Κάποια εξέλιξη η λόγια θα ταράξουν την ψυχολογία σας ενώ η διαφωνία σας με κάποιο άτομο μεγαλύτερο σας είτε σε ηλικία είτε σε αξίωμα θα μπορούσε να σας στοιχήσει μια σημαντική συμφωνία ή και συνεργασία που θέλετε και επιδιώκεται. Παράλληλα οι εντάσεις στο χώρο της δουλειάς δυσκολεύουν την πραγμάτωση των καλών ιδεών σας. Παρ ‘ όλα αυτά υπάρχουν οι ευνοημένοι 8 έως 11/5ου που έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χαρές ενώ πολύ τυχεροί σε οτιδήποτε και αν κάνουν είναι οι 12/5ου . Δευτέρα και Τρίτη είναι το καλύτερο 2ήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι 2 έως 8/6ου έχουν να περιμένουν ευχάριστα μηνύματα και συναντήσεις, ενώ οι 4/6ου είναι πιεσμένοι και ίσως απέναντι σε κάποιο δίλλημα. Για τους πολλούς, εντάσεις στο χώρο του σπιτιού για οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα φέρουν οι δύστροπες όψεις της εβδομάδας. Μην αφήνετε τρίτους να ανακατεύονται στα προσωπικά σας διότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρές παρεξηγήσεις με άτομα που αγαπάτε , ικανές για οριστικές ρίξεις και με σημαντικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει να τακτοποιείται υποχρεώσεις ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλοι, αυτό το τόσο δύσκολο 7ήμερο, μα περισσότερο οι γεννημένοι 8 και 9/7ου πρέπει να είσαστε προσεχτικοί με το λόγο σας και τις αντιδράσεις σας αφού θα μπορούσατε να έρθετε σε μη αναστρέψιμη ρήξη με κάποιο άτομο που αποτελεί σημαντική για εσάς σχέση ή συνεργασία ενώ κόντρες η άλλα προβλήματα θα υπάρξουν και με την οικογένεια και θα μπορούσαν να οφείλονται στην ανάμιξη κάποιου σε οικογενειακά σας ζητήματα. Όμως οι 6 και 7/7ου θα είσαστε υπερδραστήριοι και έτοιμοι να κάνετε δυναμικές κινήσεις προκειμένου να πετύχετε στόχους και φιλόδοξα σχέδια. Δευτέρα και Τρίτη οι πιο καλές σας ημέρες.

ΛΕΩΝ
Ο χώρος της δουλειάς θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι ικανές να ανατρέψουν μια σημαντική ιδέα ή συμφωνία που θα μπορούσε να σας αποφέρει οικονομικά οφέλη. Προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και τον λόγο σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος όπως και στα οικονομικά σας διότι τα απρόσμενα έξοδα που θα προκύψουν θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι 7 έως 10/8ου θα αντιμετωπίσετε και κάποια ένταση στο χώρο του σπιτιού. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις μέρες αυτές πολλοί ίσως να ξοδευτείτε για να καλύψετε ανάγκες ανθρώπων που αγαπάτε και κάποιοι άλλοι να επιτρέψετε στον εαυτό σας μικρές σπατάλες προκειμένου να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανεβάζουν τη διάθεση. Να είστε προσεχτικοί στο πως διαχειρίζεστε το λόγο με ανθρώπους της καρδιά σας και περιμένετε να περάσει αυτή η εβδομάδα για να μπορέσουν να ευοδώσουν ιδέες και σκέψεις σας. Οι 6/9ου είναι οι πιο πιεσμένοι καθώς θα βρεθούν απέναντι σε μία αρκετά μεγάλη δυσκολία, ενώ οι 13,14/9ου έχουν τύχη σε ότι και αν κάνουν. Τετάρτη και Πέμπτη πολύ καλές μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

dalailama385012

ΖΥΓΟΣ
Όλοι μα περισσότερο οι 9,10 /10ου θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί αφού πολύ πιθανό μεγαλύτεροι άνθρωποι της οικογενείας να μη συμφωνούν με ιδέες σας και αυτό να ανεβάσει τους τόνους δημιουργώντας εντάσεις στον οικογενειακό χώρο. Παράλληλα τα οικονομικά είναι ένας ακόμα λόγος έντασης αφού απρόοπτα έξοδα ή ανάγκες του σπιτιού φαίνεται πως θα σας δυσκολέψουν . Οι 5 έως 8/10ου έχετε να περιμένετε κάποια ευχάριστα μηνύματα καθώς και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Παρασκευή και Σάββατο ασχοληθείτε με οικογενειακές υποχρεώσεις για να αποφύγετε γκρίνιες ενώ η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σκληρός από φύση λόγος σας πρόκειται να γίνει ακόμα σκληρότερος αυτή την εβδομάδα στην προσπάθεια σας να διεκδικήσετε ότι σαν ανήκει, με κίνδυνο ακόμα και να διαλύσετε μια σημαντική μέχρι χθες σχέση ή συνεργασία που σας κουράζει ψυχικά και δεν εξυπηρετεί τα θέλω σας. Υπάρχουν οι 31/10ου που τους χαρακτηρίζει η δημιουργική έμπνευση και οι 8 έως 11/11ου θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια να τακτοποιήσετε επαγγελματικά σας σχέδια. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας ενώ το Σ/Κ να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όχι μόνο με το λόγο σας αλλά και με τις μετακινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς είναι η πηγή όλων των εντάσεων του 7ημέρου. Η δυσκολία να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες σας, προκαλεί νευρικότητα ,κόντρες και διασπαστικές τάσεις τόσο στο χώρο της δουλειάς όσο και σε σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες ενώ αυτή την εβδομάδα αποφύγετε κάθε είδους συναλλαγή ακόμα και με φίλους ή γνωστούς διότι είναι πολύ εύκολο να βγείτε χαμένοι. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει κλεισμένους στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας . Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι μέρες που σας δίνουν κάποια χαρά τις μέρες αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο της δουλειάς μεγαλύτεροι είτε σε ηλικία είτε σε αξίωμα που δεν συμφωνούν με σκέψεις ή ιδέες σας κι αυτό ανεβάζει τους τόνους δυσκολεύοντας και το κλίμα στη δουλειά. Περιμένετε από την επόμενη εβδομάδα για να εισακουστούν οι ιδέες σας και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας όλοι μα περισσότερο οι 6 και 7/1ου που βρίσκεστε στη μέση ενός κυκλώνα που αλλάζει τα πάντα γύρω σας. Οι 11 και 12/1ου είστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε ότι και αν κάνετε και καθόλου δεν επηρεάζει την καλή σας τύχη το αρνητικό αυτό διάστημα. Δευτέρα και Τρίτη που είναι οι καλύτερες μέρες για όλους σας βρείτε χρόνο να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται πως κάποιες εξελίξεις – ειδήσεις είτε θα σας αγχώσουν είτε θα σας πληγώσουν ενώ παράλληλα αυτήν την εβδομάδα, άνθρωποι της οικογένειας σας, θα είναι αντίθετοι με το σκεπτικό σας σε σχέση με κάποιο οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα και αυτό θα σας ρίξει αρκετά την ψυχολογία και πιθανά θα σας φέρει και σε κόντρα με τον οικογενειακό χώρο. Οι 1έως 6/2ου θα νιώθετε την ανάγκη συντροφικότητας πιο έντονα αυτή την εβδομάδα όμως και οι συντρόφοι σας θα είναι πιο συνεργάσιμοι ως προς τα θέλω σας. Παρασκευή και Σάββατο δεν θα έχετε και την καλύτερη ψυχολογία ενώ μόνο η Κυριακή δείχνει είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΙΧΘΕΙΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δείχνει καλό για τους περισσότερους και βοηθά να βρίσκετε λύσεις και να ελίσσεστε περίτεχνα απέναντι σε όποιο εμπόδιο. Ακόμα Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν να βοηθούν επαγγελματικά μα και οικονομικά σας θέματα. Οι 6 έως 8/3ου διανύουν ένα διάστημα που νιώθουν υπερδραστήριοι να ασχοληθούν με οτιδήποτε μπορεί να τους αποδώσει κάτι ενώ οι 4 και 5/3ου θα είναι αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα. Όμως γενικά οι μέρες δεν είναι καλές για αυτό προσέξτε και μην επιτρέψετε παρεμβάσεις τρίτων στα προσωπικά και οικογενειακά σας και αποφύγετε γενικά εντάσεις και σπασμωδικές ενέργειες στα όποια δύσκολα φέρνουν οι κακές όψεις των ημερών.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Το δημοψήφισμα του ΗΒ και το μεταναστευτικό κυριαρχούν στην Ατζέντα της Ολομέλειας
Next Τι λαχανικά, φρούτα και ψάρια να επιλέξω τον Φεβρουάριο; της Ευαγγελίας Ζευκιλή