Το προφίλ της εβδομάδας από 9 έως 15 Νοεμβρίου από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 9 έως 15 Νοεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Από την Κυριακή η Αφροδίτη πέρασε στο Ζυγό, σε μια πολύ καλή θέση για την φύση της και θα διευκολύνει  τις σχέσεις σας με σύντροφο και συνεργάτες   και θα κάνει πιο όμορφο το κλίμα ανάμεσα σας. Το πέρασμα που θα κάνει ο Άρης στον ίδιο χώρο από την Πέμπτη θα σας κάνει πιο ευέλικτους και συνεργάσιμους απ’ ότι πραγματικά είστε προκειμένου να πετύχετε τους σκοπού σας και την αύξηση των εσόδων σας μιας και η νέα σελήνη στο Σκορπιό δείχνει πως είναι προτεραιότητα σας αυτό το διάστημα είναι να βελτιώσετε τα οικονομικά σας είτε μέσω της δουλειάς είτε με άλλους τρόπους  . Σε κάθε περίπτωση φαίνεται να τα καταφέρνετε οι περισσότεροι με εξαίρεση των 3 και 7/4ου  που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτόν τον καιρό.

Ταύρος

Ταύρος

Τα πράγματα στην δουλειάς φαίνεται να βελτιώνονται και το διάστημα αλλάζει την ατμόσφαιρα και τις συνθήκες εργασίας προς το καλύτερο. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς, πιο τολμηρούς στο να παίρνετε πρωτοβουλίες και πιο πρόθυμους να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και που θα μπορούσαν να σας αναδείξουν επαγγελματικά. Η νέα σελήνη στο Σκορπιό αυξάνει την ανάγκη σας για συνεργασία και συντροφικότητα κάνοντας σας πιο διπλωματικούς για να τα πετύχετε ενώ κάνει και τους γύρω σας πιο δεκτικούς στα αιτήματα σας. Οι 8και 9/5ου θα έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν, ίσως και ένα ουρανοκατέβατο κέρδος. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το πολύ καλό πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό θα βελτιώσει τα συναισθηματικά όλων κατά την παραμονή της σε αυτό τον χώρο  αρχίζοντας με τους γεννημένους τις πρώτες οκτώ μέρες για αυτή την εβδομάδα που έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χαρές οποιασδήποτε μορφής, την πραγμάτωση κάποιων θέλω τους, χαρές  από τα παιδιά τους οι μεγαλύτεροι, ενώ οι ελεύθεροι θα μπορούσαν να έχουν μια καλή γνωριμία. Από την Πέμπτη που ο Άρης περνά στον ίδιο χώρο θα σας δώσει επιθετική παρόρμηση να κατακτήσετε ένα σας προσωπικό στόχο. Η  νέα σελήνη δείχνει πως η δουλειά σας είναι πάνω απ’ όλα αυτό το διάστημα και σας προσανατολίζει στο να αυξήσετε τα οικονομικά σας μέσω της δουλειάς. Οι 8,9,10/6ου έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χαρές κάθε μορφής ενώ οι 26/5ου θα είστε ίσως οι μόνοι πιεσμένοι αυτό το 7ήμερο. Η Δευτέρα και η Τρίτη μέχρι το μεσημέρι είναι οι καλύτερες μέρες για όλους

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Από την Κυριακή 8/11ου  το απόγευμα και μέχρι τις 4/12ου που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον χώρο του Ζυγού θα ομορφύνει τον οικογενειακό χώρο θα σας φέρει ψυχικά πιο κοντά στους δικούς σας ενώ παράλληλα είναι ένα πολύ καλό διάστημα να κάνετε οποιαδήποτε αισθητική αλλαγή στο χώρο σας. Από την Πέμπτη, το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό ίσως φέρει κάποιας μορφής παροδική ένταση η διαφωνία με κάποιο νεαρότερο η πιο ανώριμο μέλος της οικογενείας στους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου. Το νέο φεγγάρι θα σας κάνει πολύ πιο ευαίσθητους σε θέματα καρδιάς αλλά και κτητικούς απέναντι στα ταίρια σας. Οι 5\7ου έχουν κάθε λόγο να είναι προσεκτικοί  σε ότι και να κάνουν ενώ και οι 9\7ου προσοχή σε απρόσμενα έξοδα. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

 

Λέων

Λέων

Η Αφροδίτη πέρασε στο Ζυγό και θα σας δώσει ένα διάστημα γεμάτο ευχάριστα μηνύματα, συναπαντήματα και πολλές ευχάριστες μετακινήσεις.  Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό από την Πέμπτη θα δώσει κάποιες κόντρες που μπορεί και να είναι άτεχνη τρόποι προσέγγισης που επιχειρεί ένα άτομο στην ζωή σας. Με την νέα σελήνη στο Σκορπιό θα έχετε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και να λύσετε τις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις έχουν υπάρξει με τους δικούς σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

 

Παρθένος

Το πολύ καλό πέρασμα της Αφροδίτη στο Ζυγό έρχεται να βελτιώσει τα οικονομικά σας και να σας δώσει  μια ανάσα  ενώ το πέρασμα του Άρη στον ίδιο χώρο από την Πέμπτη θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι και στην υλη και στους ανθρώπους και διεκδικητικούς σε ότι θεωρείται πως σας ανήκει. Η νέα σελήνη που γίνεται στο Σκορπιό φέρνει πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις με φίλους που σας ηρεμούν ψυχικά όπως επίσης και βελτίωση των σχέσεων με συγγενείς β’ βαθμού.  Οι 10,11/9ου έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις με οτιδήποτε και αν ασχολείστε αφού είστε οι πιο τυχεροί όλων.  Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους και οι πιο κατάλληλες για  μαζέψετε κόσμο στο σπίτι ή να βρεθείτε με αγαπημένους και φίλους.

Ζυγός

Την Κυριακή η Αφροδίτη πέρασε στο δικό σας το ζώδιο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 5/12ου χαρίζοντας σας ομορφιά και λάμψη. Αυτό το διάστημα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και θα βάλετε σαν  προτεραιότητα τα θέλω σας και σε δεύτερη μοίρα το τι θέλουν οι άλλοι. Από την Πέμπτη που περνά και ο Άρης στο ζώδιο σας θα γίνεται πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στους άλλους προκειμένου να περάσετε τα δικά σας θέλω.  Η νέα σελήνη που γίνεται στο Σκορπιό σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και σας φέρνει και κάποια στήριξη από άτομο είτε του φιλικού είτε του οικογενειακού χώρου. Οι  6 και 10,11/10ου  ρίξτε τους τόνους  και προσαρμοστείτε στις αλλαγές για να μην βρεθείτε χαμένοι, ενώ οι του 1ου 10ημερου έχετε να περιμένετε κάτι ευχάριστο που θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση.  Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Με τη νέα σελήνη να γίνεται στο ζώδιο σας βάζετε σαν προτεραιότητα την επαγγελματική σας ανέλιξη  και δεν θα έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από όσα έχετε ορίσει ως  στόχους σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό από την Πέμπτη που θα κάνει πιο υπόγεια τη δράση σας προκειμένου να πετυχετε αυτά που θέλετε στον επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό και τον 12ο σας οίκο θα σας γαληνέψει από ανησυχίες προσφέροντας σας πιο ήσυχο ύπνο και πιο καλή ψυχολογία. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως θα μπορούσε να φέρει και μία σχέση που έχει λόγους να είναι κρυφή. Την Δευτέρα θα είσαστε λίγο πιο κλεισμένοι στον εαυτό σας ενώ Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι καλύτερες ημέρες να πάρετε τα πάνω σας και να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Το πολύ καλό πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό θα ανοίξει τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας βάλει σε νέες παρέες μέσα από τις οποίες θα μπορείτε να νοιώθετε ξεχωριστοί καθώς θα κερδίζετε την προσοχή των άλλων. Το πέρασμα του Άρη στον ίδιο χώρο από την Πέμπτη δείχνει πως ανάμεσα στους τόσους που θα σας προσεγγίσουν αυτό το διάστημα θα υπάρξουν και κάποιοι που ίσως εκδηλώσουν επιθετικό ερωτισμό απέναντι σας. Η νέα σελήνη που γίνεται στο Σκορπιό και στον 12ο φυσικό σας οίκο  θα σας βάλει σε απολογισμούς λίγο πριν τα γενέθλια σας για τη χρονιά που πέρασε και για πολλούς ήταν τόσο έντονη και δημιουργική. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η είσοδος  της Αφροδίτης στον  Ζυγό και στην κορυφή του χάρτη σας σημαίνει πως μέχρι και τις 5/12ου που θα βρίσκετε  εκεί θα βοηθήσει στην επίτευξη επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Ίσως θα σας δώσει και την ανάγκη να επιδείξετε ένα σας απόκτημα.  Από την Πέμπτη περνά και ο Άρης στην ίδια θέση ενισχύοντας   τη δράση σας ως προς την επίτευξη των ρεαλιστικών στόχων σας  και  δίνοντας σας και την στήριξη που χρειάζεστε μέσω κάποιου ατόμου του οικογενειακού σας  χώρου. Η νέα σελήνη γίνεται στο Σκορπιό και σας ανοίγει ένα νέο κύκλο φιλικών και κοινωνικών επαφών και γενικά  σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς το διάστημα αυτό.  Οι 4/1ου δείξτε ευελιξία στα νέα δεδομένα που αντιλαμβάνεστε πως δεν είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε ή να τα αποτρέψετε. Οι 9,10/1ου έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν επιχειρήσετε την εβδομάδα αυτή. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

Υδροχόος

Με τη νέα σελήνη στην κορυφή του χάρτη σας φαίνεται πως προτεραιότητα σας αυτό το διάστημα είναι τα επαγγελματικά σας αλλά και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, ίσως και κάποιας μορφής προετοιμασία. Το πέρασμα της Αφροδίτης  και του Άρη στον Ζυγό  θα βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή σκέψη και θα ευνοήσουν πολύ θέματα που έχουν να κάνουν με συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες, σπουδές και ταξίδια. Οι γεννημένοι το πρώτο 10ημερο έχουν να περιμένουν ευχάριστα μηνύματα η εξελίξεις σε κάτι που τους ενδιαφέρει και κάποιοι μία γοητευτική γνωριμία. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους ενώ την Κυριακή φυλάξτε την για τον εαυτό σας και μην ξεκουραστείτε.

 

 

Ιχθείς

Η Αφροδίτη πέρασε στο Ζυγό και για εσάς ξεκινά ένα διάστημα που θα αυξηθούν τα έσοδα σας από μία συνεργασιακή – συνεταιριστική προσπάθεια, είτε από την πλευρά του – της συντρόφου σας. Επίσης είναι ένα καλό διάστημα να διευθετήσετε και τελικά να λύσετε προς συμφέρων σας κληρονομικές εκκρεμότητες και τέτοιας μορφής   ζητήματα, αν υπάρχουν. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό από την Πέμπτη θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι στο χρήμα , ενώ η νέα σελήνη στο Σκορπιό θα σας δώσει τις 28 μέρες του νέου της κύκλου ευχάριστες μετακινήσεις καλές συνεργασίες ίσως και ένα  ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους και με καλή προοπτική.  Τρίτη ως και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Μία εκστρατεία δράσεων και ενημέρωσης για τα soft skills ξεκινάει... από την Αέλια
Next Στην Ατζέντα: Δράση για την κρίση του προσφυγικού