Το προφίλ της εβδομάδας από 23 έως 29 Νοεμβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 23 έως 29 Νοεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η πανσέληνος δεν βοηθά παρά την δική σας προσπάθεια μέσα από μία συζήτηση να τελειώσει μία παρεξήγηση με ένα άτομο και δίνει την αδιέξοδες συζητήσεις διαφωνίες μα και τεχνικά εμπόδια που δυσκολεύουν σε αυτήν την φάση τις επιθυμίες σας . Οι μέρες θα σας κάνουν  να νοιώσετε αρκετά εγκλωβισμένοι μέσα σε υποχρεώσεις που μπορεί και οι ίδιοι εσείς να δημιουργήσατε και αυξάνουν την νευρικότητα όπως και την επιθετικότητα του λόγου σας που πρέπει να ελέγξετε. Γενικά ως και την Πέμπτη οι μέρες είναι δύσκολες και καλό θα ήταν να αποφεύγετε αντιπαραθέσεις. Από Παρασκευή  ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Ο Ήλιος απ τον Τοξότη πιθανά να σας κάνει πιο ανήσυχους και κτητικούς σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και θα κάνει πιο ιδιοτελείς τις κινήσεις σας. Ως και την Πέμπτη υπάρχει ασυνεννοησία με φίλους και συνεργάτες μα και έξοδα . Κάποιοι θα νοιώσετε ότι δεν  έχετε τελικά να περιμένετε μία βοήθεια από τον οικογενειακό σας χώρο και κάποιοι μπορεί να νοιώσετε απογοητευμένη από την συμπεριφορά ενός ατόμου. Από την Παρασκευή οι μέρες είναι πιο καλές μαζί και η διάθεσή σας . Προσκλήσεις, μικρές ευχάριστες μετακινήσεις και συναντήσεις έχει το Σ/Κ σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε για να διασφαλίσετε μία σημαντική, σχέση  ή συνεργασία μέσω της οποίας θέλετε να  προωθήσετε τους στόχους σας έρχεται να τονίσει με την παρουσία τους ο Ήλιος στον Τοξότη, μα και η δύσκολη πανσέληνος θα σας δείξει τα τόσα εμπόδια και τις τόσες υποχωρήσεις που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας.  Ανακατατάξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους φέρνουν οι μέρες και προσαρμογές σε νέα δεδομένα.. κάποιοι θα μπερδέψετε δουλειές με συναισθήματα και αυτό θα χρειαστεί πολύ προσεχτικούς χειρισμούς για να μην βγάλει προβλήματα.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές παρ όλες τις δυσκολίες τους ( όσον αφορά τις όψεις τους) δείχνουν να σας βοηθούν επαγγελματικά. Ο Ήλιος από τον Τοξότη θα σας φορτώσει δουλειές αλλά θα σας δώσει και έσοδα αν έχετε το νου σας στην δουλειά και στρωθείτε για τα καλά . Ακόμα η δύσκολη πανσέληνος θα σας κάνει πιο ρεαλιστές και θα σας επιτρέψει να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις που μπορεί να σας βάζουν σε μία ταλαιπωρία αλλά σας επιτρέπουν να ξεκόψετε από άτομα που δεν σας φέρθηκαν σωστά. Άλλωστε τα ξεκαθαρίσματα σας ηρεμούν ψυχολογικά.  Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για όλους.

 

Λέων

Λέων

Το πέρασμα του Ήλιο στον φιλικό σας Τοξότη θα σας δώσει αισιόδοξα μηνύματα και μία αιτία για να χαρείτε συναισθηματικά καθώς βελτιώνει με την εκεί παρουσία του την συναισθηματική σας ζωή όπως και τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας άτομα. Η δύσκολη πανσέληνος πιθανά να φέρει μία παρεξήγηση στην σχέση σας με ένα φιλικό άτομο και γενικά η εβδομάδα ως και την Πέμπτη φέρνει προβλήματα σε σχέσεις όπως και επαγγελματική ασυνεννοησία. Το Σαββατοκύριακο περάστε το σε μέρη και με άτομα που σας ηρεμούν.

 

Παρθένος

Καλυτέρευση στις οικογενειακές σας σχέσεις θα φέρει ο Ήλιος στον Τοξότη και συχνή την παρουσία αγαπημένων ατόμων στο σπίτι σας. Οι όψεις τις μέρες αυτές ως και την Πέμπτη μα και η δύσκολη πανσέληνος από τους Διδύμους είναι  δημιουργούν και έξοδα και εκνευρισμό. Πιο προσεχτικοί να είστε οι γεννημένοι 30,31 Αυγούστου που θα αντιμετωπίσετε ένα αρκετά έντονο πρόβλημα τις μέρες αυτές. Ωστόσο τύχη θα έχετε όλο το 7ήμερο οι γεννημένοι 13,και 14 Σεπτεμβρίου. Το Σ/Κ περάστε το κοντά σε φίλους.

Ζυγός

Ως την Πέμπτη τόσο οι όψεις όσο και η δύσκολη πανσέληνος από τους Διδύμους κάνουν δύσκολη την συνεννόηση δίνουν μπερδέματα, αναβολές  και κάποιους θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς μπορεί να φανεί κάποιο ψέμα σας. Όμως ο  Ήλιος από τον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά θα κάνει πιο εύκολες τις συναντήσεις και σε πολλούς θα δώσει αιτίες για ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες  μετακινήσεις. Μέχρι την Πέμπτη περισσότερο εσείς της 11ης και 11ης Οκτώβρη  αλλά και όλοι οι άλλοι να αποφύγετε κάθε δύσκολο και παρακινδυνευμένο από ασχολία ως συζήτηση. Το Σ/Κ σας ζητά να είστε συνεργάσιμοι , συντροφικοί και δεκτικοί στα αιτήματα των κοντινών σας ατόμων.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Καλό στοιχείο για τα οικονομικά σας είναι το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη αλλά και ένδειξη ότι αυτόν τον καιρό ο οικονομικός τομέας και ότι μπορεί να σας φέρει έσοδο θα πρέπει να απορροφήσει τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και του ενδιαφέροντός σας.  Αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο καθώς ιδιαίτερα ως και την Πέμπτη τόσο οι αρνητικές όψεις όσο και η κακή πανσέληνος από τους Διδύμους γεννούν έξοδα και φέρνουν λανθασμένες οικονομικές επιλογές , αγορές κλπ. Το Σ/Κ θα σας δώσει και τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε.

Τοξότης

Ο Ήλιος περνώντας στον χώρο σας κλείνει ένα κύκλο εσωστρέφειας. Για εσάς ξεκινά τώρα μία νέα αστρολογική χρονιά. Μία χρονιά που θα πρέπει να την περπατήσετε μαζί με ένα άγχος που έχει προσθέσει ο Κρόνος στην ζωή σας και θα σας συνοδεύει για αρκετό καιρό κάνοντάς σας να χάνετε τον ήσυχο ύπνο σας και την ανεμελιά που σας χαρακτήριζε πιο παλιά. Τις μέρες αυτές αρνητικές όψεις και η δύσκολη πανσέληνος φέρνει  απρογραμμάτιστα – έκτακτα έξοδα που μπορεί να τα γεννήσει ακόμα και μία ζημιά τεχνικής φύσης  η ένα λάθος με ψηλό τίμημα. Για αυτό ως και την Πέμπτη θα  πρέπει να είστε προσεχτικοί.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ως και την Πέμπτη θα σας προβληματίσει μία αναβολή ή αθέτηση συμφωνίας από την οποία προσδοκούσατε ένα κέρδος ή μία καλή εξέλιξη. Αυτό θα σας κλείσει στον εαυτό σας και θα σας πιέσει ψυχολογικά καθώς κάποιο σχέδιό σας δείχνει να μην είναι εύκολα πραγματοποιήσιμο. Οι δύστροπες όψεις της εβδομάδας και η καλή πανσέληνος είναι αιτία για αυτά. Σε κάθε περίπτωση μην προσπαθήσετε να επιβάλετε θέσεις και απόψεις σε κανέναν και προσπαθήστε και κρατήστε με κάθε τρόπο χαμηλούς τόνους. Όμως όλες τις μέρες οι 10και 11 /1ου θα έχετε και τύχη και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Το Σ/Κ δώστε χρόνο στους δικούς σας και βρεθείτε σε ζεστού οικογενειακούς χώρους  είτε δικούς σας είτε φίλων.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά θα σας δώσει κοινωνικότητα  που μέσα από αυτήν θα μπορέσετε να κάνετε μία ισχυρή φιλία η να δέσετε μία συνεργασία σας. Ακόμα με αυτό το πέρασμα κάποιο άτομο του φιλικού χώρου θα μπορούσε να γίνει ιδανικός μεσολαβητής για να προωθήσει η να βοηθήσει μία σχέση ή συνεργασία σας. Όμως ως και την Πέμπτη οι μέρες είναι δύσκολες. Εσείς καλού κακού προσέξτε γενικά τα λόγια σας και μην παρασύρεστε τόσο εύκολα από τους άλλους. Η Παρασκευή είναι η πιο καλή μέρα για όλους.

 

 

Ιχθείς

Ο ’Ήλιος περνώντας στον Τοξότη θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσάς για τα επαγγελματικά σας τις επαφές τις συμφωνίες σας αλλά και τον πολύπαθο οικονομικό σας τομέα. Οι μέρες κυρίως από την Παρασκευή ως και τα τέλη του Δεκέμβρη θα σας βοηθήσουν να ανασάνετε. Όμως ως και την Πέμπτη η σκληρή πανσέληνος και οι αρνητικές όψεις θα σας γεμίσουν άγχη και θα νοιώθετε τις υποχρεώσεις σας να είναι περισσότερες από ότι μπορείτε να καταφέρετε.  Σάββατο και Κυριακή είναι οι πιο αποδοτικές  μέρες αλλά και χαρούμενες ημέρες για όλους.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Όψεις του φανταστικού 2015-16, στην Αθήνα 12-13 Δεκεμβρίου
Next Στην Ατζέντα: διαμορφώνοντας την απάντηση της Ευρώπης στην τρομοκρατία