Το προφίλ της εβδομάδας από 16 έως 22 Νοεμβρίου από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 16 έως 22 Νοεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ερμής περνά στον Τοξότη, μια όχι και τόσο καλή θέση  και αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο απ’ όλα είναι το λόγο σας ειδικά στο χώρο της δουλειάς ο οποίος  κατά την παραμονή του Ερμή στο χώρο αυτό θα έχει τη δύναμη όχι μόνο να τσακίζει κόκαλα αλλά και  να σας βάζει και στο στόχο κάποιων ατόμων. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το Σάββατο  σας καλεί να είσαστε πιο προσεκτικοί με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας διότι είναι πολύ εύκολο να υπάρξει οριστική διάλυση μιας σχέσης που θα σας στοιχίσει είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά. Οι γεννημένοι τις 3 πρώτες μέρες έχετε να περιμένετε ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις ενώ οι  2,6,7 να είσαστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε. Το Σ|Κ είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Το πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής στον Τοξότη θα σας κάνει λίγο πιο κλειστούς κτητικούς και καχύποπτους σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που προέρχονται από πηγές που δεν έχουν σχέση με το επάγγελμα σας. Ο χώρος της δουλειάς θέλει μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα προκειμένου να μην έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν δύναμη, εξουσία ή ειδικές γνώσεις που σας ωφελούν  ενώ δεν ευνοούνται καθόλου συμβόλαια, συμφωνίες ή νομικής φύσης θέματα προς το τέλος της εβδομάδας. Οι 9 και 10\5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν.  Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να βγείτε, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Ερμής με το πέρασμα που θα κάνει στον Τοξότη θα επαναφέρει τον υγιή διάλογο με σύντροφο ή συνεργάτες ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και με κάποιο άτομο του οικογενειακού χώρου που μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί. Το Σάββατο είναι μια δύσκολη μέρα για τα συναισθηματικά σας αφού όπως φαίνεται μια πιθανή κόντρα με κάποιο άτομο που αγαπάτε θα σας στενοχωρήσει και θα σας ρίξει την ψυχολογία. Οι γεννημένοι 30|5oυ έως 6|6oυ  έχουν να περιμένουν ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις και οι μεγαλύτεροι έχουν να περιμένουν χάρες από τα παιδιά τους. Οι 27 και 28|5ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας ενεργοποιήσει επαγγελματικά και θα σας κάνει πιο αποδοτικούς βοηθώντας έτσι και την ψυχολογία σας η οποία εξαρτάται άμεσα από την δουλειά αυτό το διάστημα. Το Σάββατο κάποιο οικογενειακό θέμα ή η παρέμβαση τρίτου στα οικογενειακά σας θα μπορούσε να γίνει αιτία  να προκληθούν  εντάσεις στο χώρο του σπιτιού  ακόμα και ρήξη με τον σύντροφο γι’  αυτό καλό θα ήταν να μην επιτρέψετε σε τρίτους κανένα είδος παρέμβασης.  Οι 5|7ου ρίξτε τους τόνους και χαλαρώστε ενώ οι 9|7ου θα έχετε  απρόσμενα έξοδα. Πέμπτη, Παρασκευή και το πρωινό του Σαββάτου είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

 

Λέων

Λέων

Ο Ερμής από τον Τοξότη θα σας κάνει πιο εκδηλωτικούς με τους ανθρώπους της καρδιά σας και θα δημιουργήσει ουσιαστικούς διαύλους επικοινωνίας μαζί τους. Η εβδομάδα ξεκινά με κουραστικές υποχρεώσεις που πρέπει να ταχτοποιηθούν ενώ η Κυριακή  φαίνεται η πιο καλή μέρα για όλους.   Τα τέλη της εβδομάδας και κυρίως το Σάββατο   θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας γενικά  τα λόγια σας στον χώρο της δουλειάς (ή του σπιτιού όσοι δεν δουλεύετε) αν θέλετε να αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα από τα οποία έχετε να περιμένετε κάτι ή άλλα που έχουν κάποιο αξίωμα και θα μπορούσαν να πάψουν να είναι φιλικά προς εσάς.

 

Παρθένος

Οι 29,30|8ου θα είστε οι περισσότερο πιεσμένοι και να είστε γενικά προσεχτικοί ,ενώ οι 12 και 13|9ου έχετε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε ένα σημαντικό για εσάς τομέα τις μέρες αυτές.  Από την Παρασκευή που περνά ο Ερμής στον Τοξότη θα θελήσετε να ασχοληθείτε και να ταχτοποιήσετε οικογενειακά θέματα και θα υπάρχουν και πολλές συζητήσεις για να μπει μία καλύτερη τάξη στο χώρο του σπιτιού. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε πολύ οικονομικές συναλλαγές και οποιασδήποτε μορφής συμφωνία διότι είναι πολύ πιθανό να κάνετε είτε οικονομικά λάθη είτε συναισθηματικά αν δεν ελέγξετε την κτητικότατα σας. Επίσης θα μπορούσαν οι συναισθηματικές επιλογές που κάνετε να σας κοστίσουν κάτι παραπάνω αυτές τις μέρες γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση, να είστε προσεκτικοί. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ζυγός

Οι από 1 έως 8|10ου έχουν να περιμένουν κάτι ευχάριστο μέσα στην εβδομάδα  ενώ οι 7|10  πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι και αν κάνετε και ευέλικτοι στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 10|12ου  που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αλήθειες καθώς οι γύρω σας θα σας τα λένε έξω από τα δόντια και πολύ θα καταλάβετε ότι  έχετε πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για εξελίξεις που είναι αρνητικές ή ακόμα και για τους ανθρώπους που σας γυρίζουν τελευταία την πλάτη. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας φαίνεται πως τα έξοδα θα σας αγχώσουν και οι οικονομικές σας κινήσεις μπορούν να  φέρουν εντάσεις στο χώρο του σπιτιού. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι 30,31|11ου έχουν δημιουργική φαντασία σε ότι και αν κάνουν και γενικά θα τους βγαίνουν τα προγράμματα και οι προσπάθειές τους. Ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη θα προσπαθήσει να βάλει τάξη στα οικονομικά σας ενώ φαίνεται πως κάποιο άτομο από τον φιλικό σας χώρο θα μπορούσε να σας στηρίξει οικονομικά η και σε  προσωπικές επιλογές. Προς το τέλος της εβδομάδας προσοχή σε λόγια και σε πιθανές  παρεξηγήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες που μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά ενώ καλό θα ήταν να προσέχετε και τις μετακινήσεις σας αυτές τις μέρες. Πέμπτη από το απόγευμα και μετά και Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με ότι και όσους αγαπάτε.

Τοξότης

Η Δευτέρα ξεκινά με αναγκαία έξοδα ενώ το Σ|Κ φαίνεται το καλύτερο διήμερο για όλους. Ο Ερμής περνά στο δικό σας το ζώδιο κάνοντας τον λόγο σας άκρως επιθετικό, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να επιτύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και μαζεμένοι με τα οικονομικά σας αν δεν θέλετε να εκτεθείτε. Η κοινωνικότητα σας είναι αυξημένη και οι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν πολλοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλοι καλοί και αυτό θα πρέπει να το θυμάστε και να μην ανοίγεστε εύκολα απέναντι σε όλους αν θέλετε να αποφύγετε προβλήματα που μπορεί να σας δημιουργήσουν ακόμα και στις προσωπικές σας σχέσεις…

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος απολογισμού των πεπραγμένων σας και επαναπροσδιορισμού στόχων με το πέρασμα του Ερμή και λίγο μετά και του Ήλιου στον Τοξότη. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι αρκετά δύσκολες για τα συναισθηματικά σας αφού η διαφωνία που μπορεί να έχετε με κάποιο άτομο της οικογενείας σχετικά με κάποια θέλω σας θα σας στενοχωρήσει. Οι 4,7,8|1ου μην πηγαίνετε κόντρα στις μοιραίες αλλαγές που γίνονται γύρω σας και φανείτε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς ενώ οι 9,10|1ου είσαστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους  σε ότι και αν κάνετε. Το Σ|Κ δείχνει το καλύτερο διήμερο να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Υδροχόος

Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και θα σας ανοίξει ένα καινούριο κύκλο γνωριμιών μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε  να γνωρίσετε και ανθρώπους που θα μπουν αμέσως στην καρδιά σας και από τους οποίους θα μπορέσετε να μάθετε πολλά. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας οικογενειακά μπερδέματα και παρεξηγήσεις που θα έχουν τη δύναμη να σας ρίξουν ψυχολογικά. Συμβόλαια , συμφωνίες και ταξίδια δεν ευνοούνται αυτή την  εβδομάδα  και καλό θα ήταν να είσαστε προσεκτικοί. Οι 28|1ου έως 4|2ου έχουν να περιμένουν κάποιο κέρδος, όφελος ή χαρά σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλοι ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

 

 

Ιχθείς

Τους 26|2ου τους χαρακτηρίζει η γόνιμη φαντασία και η δημιουργική έμπνευση αυτό το διάστημα είστε εσείς που μπορείτε να πετύχετε αυτόν τον καιρό ένα μικρό θαύμα αν στρωθείτε στην δουλειά… Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μόρες για όλους. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα βοηθήσει αν  θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας να έχουν από εδώ και μετά πιο ομαλή πορεία. . Προς το τέλος της εβδομάδας ιδιαίτερα το Σάββατο θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας διότι πιθανές αλόγιστες κινήσεις θα σας στοιχίσουν. Επίσης προσοχή την ίδια μέρα στις μετακινήσεις και τα λόγια σας διότι η απρόσεκτη κίνηση ή η σκληρότητα που θα χαρακτηρίζει το λόγο σας είναι ικανή  να σας δημιουργήσει προβλήματα.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η Αθήνα Επιχειρεί: 45 δράσεις από 25 φορείς προωθούν την επιχειρηματικότητα στο δήμο Αθηναίων
Next Επιθέσεις στο Παρίσι, σχέδια για την Συρία