Το περίφημο βούτυρο Kerrygold κυκλοφορεί τώρα και στην Ελλάδα, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Το διάσημο βούτυρο Kerrygold, το προϊόν που έκανε γνωστή τη μάρκα σε περισσότερες από 100 αγορές παγκοσμίως, είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. Παράγεται σε μικρές οικογενειακές φάρμες στην Ιρλανδία, από γάλα αγελάδων ελεύθερης βοσκής, γεγονός που το καθιστά μοναδικό.

πακετο

Ξεχωρίζει για την πλούσια και αυθεντική γεύση του, το υπέροχο άρωμά του και το χαρακτηριστικά βαθύ χρυσοκίτρινο χρώμα του. Αυτό το εξαιρετικής ποιότητας βούτυρο, δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή υδρογονωμένα λιπαρά.

Η κλασική συνταγή του βουτύρου Kerrygold κυκλοφορεί στη συσκευασία «ανάλατο 250γρ.». Θα το βρείτε όμως και στη soft εκδοχή του, σε συσκευασία των 227γρ., που αλείφεται εύκολα στο ψωμί, κατευθείαν από το ψυγείο.

Ιδανικό για μαγείρεμα και ζαχαροπλαστική, το βούτυρο Kerrygold θα απογειώσει με το μοναδικό άρωμά του τα κέικ, τα κουλουράκια, αλλά και τις αλμυρές δημιουργίες σας.
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και ανακαλύψτε εκπληκτικές συνταγές με άρωμα Ιρλανδίας!

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας Kerrygold εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Dirollo, Adoro, Ταλαγάνι κ.α.. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μαζί χτίζουμε το μέλλον σου
Next Θηλασμός: Αξία ανεκτίμητη! της Ευαγγελίας Ζευκιλή