Το μουσείο μόδας στο Παρίσι Palais Galliera υποδέχεται τον Azzedine Alaïa

azzedine alaia dress-images_goog

Το Μουσείο Μόδας στο Παρίσι, Palais Galliera μετά από τρία χρόνια ανακαινίσης άνοιξε τις πύλες του στις 28 Σεπτεμβρίου εκθέτοντας δημιουργίες του γνωστου σχεδιαστή Azzedine Alaïa! Με μια αναδρομή που ξεκινάει από το 1979 έως σήμερα. Τα σχέδια του Alaïa μοιάζουν πάντα επίκαιρα.

Ο σχεδιαστής από την αρχή της καριέρας του θαυμάστηκε για τον τρόπο που σχεδίαζε τα ρούχα του και είναι ένας από τους λίγους σχεδιαστές που ελέγχει όλα τα στάδια παραγωγής των ρούχων του. ιστού. Επινοώντας νέες μορφολογίες, τα σχέδια του υπερβαίνουν τον χρόνο και όπως έχει πει και ο ίδιος καμία καινούργια κολεξιόν του δεν έχει υποτιμήσει την παλαιότερη αλλά αποτελεί πάντα μια συνέχεια.

Ο Alaïa έχει εκθέσει επίσης την δουλειά του στο Μουσείο Groninger στην Ολλανδία το 1998, και στο Μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης [2] το 2000 σε επιμέλεια Mark Wilson και Jim Cook. Ενώ η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μichelle Οbama είναι συχνή πελάτισσα του και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές φορώντας ρούχα του.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Γιατί κύριε Σαμαρά;, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ
Next Samantha Lewthwaite: Η λευκή χήρα