Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» καινοτομεί ξανά, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» καινοτομεί ξανά, δημιουργώντας μια νέα, μοναδική γευστική πρόταση εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο.

τοστιμο

To Κρις Κρις «Τόστιμο!» Μεσογειακό, με Σκόρδο και Βασιλικό είναι ένα σταρένιο, αφράτο ψωμί τοστ με ελαιόλαδο, που θα μας προσφέρει μια νέα γευστική εμπειρία και θα αναβαθμίσει το καθημερινό μας σάντουιτς.

Δημιουργήθηκε με τη φροντίδα του Κρις Κρις, της διεθνώς βραβευμένης μάρκας, που δεν παύει ποτέ να ξαφνιάζει ευχάριστα τους καταναλωτές με τη διαρκή καινοτομία, την ποιότητα και την ανώτερη γεύση των προϊόντων της.

Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και την απόλυτα ισορροπημένη γεύση του, θα αποτελέσει μια νέα απολαυστική επιλογή για όλες τις ώρες.

Το νέο Τόστιμο, είναι ένα ακόμη προϊόν που βρήκα και δοκίμασα στο Zampple facebook.com/Zampple και αξιολόγησα μέσω της ειδικής online πλατφόρμας. Πλέον, η φωνή των καταναλωτών είναι ισχυρή!

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev Καλλιεργώντας την ανάπτυξη στην Ευρώπη
Next Ζάπινγκ στην ολομέλεια: Μια εβδομάδα που έδωσε τροφή για σκέψη και πρόοδο