Το κορίτσι που εξαφανίστηκε μάλλον θα βρεθεί… στα Όσκαρ

Την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ Ντιούν (Μπεν Άφλεκ), δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι (Ρόζαμουντ Πάικ) έχει εξαφανιστεί. Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει. Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του;

Το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά στις Η.Π.Α τον Ιούνιο του 2012 και πολύ σύντομα κατέκτησε την πρώτη θέση στα best seller της εφημερίδας New York Times. Έχει πουλήσει πάνω από 6 εκ. αντίτυπα στην Αμερική και αυτή τη στιγμή πωλείται σε 41 χώρες.

Μετά τις αριστουργηματικές ταινίες  “Παιχνίδι”, “Δωμάτιο πανικού” και “Social Network”, ο Ντέιβιντ Φίντσερ, σκηνοθετεί ακόμα μια ταινία που όπως φαίνεται από τις πρώτες κριτικές διαθέτει όλα τα στοιχεία για να του χαρίσει το πρώτο του Όσκαρ. Μυστήριο, ένταση, υπέροχα πλάνα και δυνατό σενάριο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Στην μόδα σημασία έχει το στυλ
Next Φώτο: Από το Παρίσι μέχρι την Ιαπωνία