Το Επινήσια Ηως στους Λειψούς

Οι Λειψοί ήταν ο επόμενος σταθμός του προγράμματος Επινήσια Ηώς. Ένα νησί όπου το κλίμα φιλοξενίας και η δυνατότητα ανάπτυξης είναι πολύ μεγάλη μιας και διαθέτει πολλά στοιχεία όπως εξαιρετικές παραλίες, κλίμα χαλάρωσης, και πρωτοβουλίες επαγγελματιών που μπορούν να το καταστήσουν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό εμπειριών. Η πολύ δυναμική και πολύ νέα, μόλις 26 χρόνων, Αντιδήμαρχος Ισιδώρα Κλάψη, δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συντελεστές του προγράμματος.

Το Επινήσια Ηως στους Λειψούς

Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκε  Εκπαιδευτικό Εργαστήρι με αντικείμενο την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων του νησιού και των επαγγελματικών ευκαιριών που συνδέονται με αυτές αλλά και των εφοδίων που είναι αναγκαία για να επιτύχουν νέα επαγγελματικά εγχειρήματα (πληροφόρηση, επένδυση στους ανθρώπους, ποιότητα, προώθηση-marketing). Ενώ επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με νέους και με δραστήριους επαγγελματίες του νησιού από το χώρο του τουρισμού, της εστίασης, τον αγροδιατροφικού τομέα (οινοποιείο) και το χώρο της εκπαίδευσης & της κοινωνικής δράσης. Προσκεκλημένος επαγγελματίας στη δράση “Αξιοποιώντας επαγγελματικές ευκαιρίες στο νησί των Λειψών” ήταν ο κ.Πάνος Μιχαλόπουλος συν-ιδρυτής και πρόεδρος των εταιριών HELLASTAT ΑΕ, ARK-ANALYTICS AG, HELAEA ΕΠΕ, ενώ είναι επίσης ειδικός συνεργάτης του περιοδικού Fortune.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Aerial Dance στον αέρα της Σαντορίνης
Next Φοιτητικό φεστιβαλάκι θεατρικής παραγωγής στο Ναύπλιο, του Πάνου Λιάκου