Το διαδίκτυο σε ζωντανή… μετάδοση

To internet σε πραγματικό χρόνο, μέσα από ένα infografic όπου είναι εντυπωσιακά τα δεδομένα που μεταφέρονται σε λίγα δευτερόλεπτα! Τι συμβαίνει στον ιστό σε 200 δευτερόλεπτα; Η Google έκανε σχεδόν ένα εκατομμύριο αναζητήσεις και εισπράξεις πάνω από $ 300.000 σε έσοδα. Οι χρήστες του Facebook φόρτωσαν πάνω από ένα terabyte δεδομένων,που άρεσε σε κάτι πάνω από 15,5 εκατομμύρια φορές, και δημοσίευσαν 21 εκατομμύρια αντικείμενα.

Οι άνθρωποι παρακολούθησαν 849586 ώρες του περιεχομένου Netflix, και οι χρήστες Android κατέβασαν πάνω από 350.000 εφαρμογές. Οι Amazon καταναλωτές ξόδεψαν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια, και εστάλθησαν πάνω από μισό εκατομμύρια ηλεκτρονικά μηνύματα.

Ο χρόνος μοιάζει να κυλά ακόμα πιο γρήγορα από ότι νόμιζουμε μέσα από αυτό το infografic

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Έρχεται νόστιμο τριήμερο! της Εμμανουέλλας Κόκκαλη
Next Φωνητική μετάφραση από την skype, η κατάρριψη των γλωσσικών εμποδίων