Τον Ιανουάριο τρώμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά! της Ευαγγελίας Ζευκιλή

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι νοστιμότερα και με μεγαλύτερη θρεπτική αξία, όταν καταναλώνονται στην εποχή τους. Παρακάτω, θα βρείτε ποιες επιλογές μπορείτε να κάνετε, ώστε να καταναλώσετε και τον Ιανουάριο, φρέσκα φρούτα και λαχανικά!

Λαχανικά:
Άνιθος, μαϊντανός, μπρόκολο, παντζάρι, πράσο, ραδίκι, λάχανο, λαχανάκια Βρυξελλών, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, φινόκιο, κουνουπίδι, μαρούλι, ρόκα, καρότο.
Φρούτα:
Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, νεράντζια, γκρέιπφρουτ, μήλα.

Published by

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης .Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας και παρακολούθησης πολλών περιστατικών, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της «ελαφριά ζωή», που την ονόμασε –πως αλλιώς-Light Life, η οποία σήμερα μετρά 5 χρόνια ζωής, και η Ευαγγελία –πλέον- 18 χρόνια εμπειρίας . Πρόκειται για ένα Πρότυπο Κέντρο Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου ( www.lightlife.gr ) ένα ιδιαίτερο project, που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, κέφι και ατελείωτες ώρες δουλειάς.
Prev Αντίο, Alan Rickman, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Στην Ατζέντα: Ολλανδική Προεδρία, Πολωνική δημοκρατία, TiSA
Testing
Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.