Τι θα γράφατε για τον Έρωτα στα Χρόνια της Κρίσης;

λογοτεχνικόσ-διαγω660x400_scaled_cropp

To Literature.gr προκηρύσει έναν ηλεκτρονικό λογοτεχνικό διαγωνισμό διηγήματος με τίτλο «Ο Έρωτας στα Χρόνια της Κρίσης». Ένα θέμα επίκαιρο και ανθρώπινο την περίοδο που διανύουμε. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που αποτελείται από καταξιωμένους συγγραφείς, ποιητές και κριτικούς λογοτεχνίας που συνεργάζονται με το Literature.gr αποτελείται από τους: Γιάννη Αντιόχου, Γιώργο Γλυκοφρύδη, Στέφανο Δάνδολο, Λίνα Πανταλέων, Δημήτρη Σωτάκη, Θανάση Χειμωνά. Kατόπιν αξιολόγησης όλων των συμμετοχών, θα επιλέξουν τα 10 καλύτερα διηγήματα τα οποία θα εκδοθούν σε μορφή ebook από την etypesetting.gr. Το κόστος παραγωγής του ebook θα επιβαρύνει αποκλειστικά το Literature.gr ενώ θα διατεθεί προς πώληση στο διαδίκτυο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ibookstore της Apple.

Στους 10 πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα και σε αυτόν που θα ανήκει το καλύτερο διήγημα σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη της κριτικής επιτροπής, θα του απονεμηθεί το έπαθλο μιας υποτροφίας μαθημάτων λογοτεχνίας του 22ου κύκλου του Ελευθέρου Πανεπιστημίου από την Στοά του Βιβλίου. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού θα γίνει σε ειδική τιμητική εκδήλωση βράβευσης παρουσία της κριτικής επιτροπής. Ο τόπος και ο χρόνος της απονομής θα ανακοινωθεί μετά τις 30 Νοεμβρίου 2013, η οποία ημερομηνία θεωρείται και η λήξασα του Ηλεκτρονικού λογοτεχνικού διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Βιβλιοπροτάσεις από την Γλυκερία Μπασδέκη και τον Γιάννη Σμυρλή, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Τι γνωρίζεται για την κυτταρίτιδα; της Γιούλης Ματσαμά