Τι δεν θα υπάρχει σε πέντε χρόνια στον κλάδο της τεχνολογίας

6504858383_0cba1d8c1f_z

Με την ταχύτητα της καινοτομίας στον κλάδο της τεχνολογίας, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε τι θα υπάρχει σε πέντε χρόνια αλλά μπορούμε να προβλέψουμε τι δεν θα διαρκέσει.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η τεχνολογία Blu-ray players εκτόπισε τα VCR και τον τρόπο που παρακολουθούσαμε ταινίες. Όπως φαίνεται όμως μάλλον το 2013 ήταν το τελευταίο έτος ανάπτυξης της στην αγορά μιας και η τεχνολογία Netfix με την ευκολία χρήσης τη προσβασιμότητα και την ποιότητα που προσφέρει φέρνει τη Blue-ray players στο να γίνεται πλέον συλλεκτικό στοιχείο.

Η κυκλοφορία του iPhone 4 και η φωτογραφική του κάμερα θα σημάνει το τέλος των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών όπως τις ξέρουμε και την πλήρη ένταξη τους στα smartphones .

Τα κλειδιά αυτοκινήτου τα επόμενα χρόνια θα αντικατασταθούν από έξυπνα πλήκτρα με οφέλη, όπως keyless εισόδου, προφίλ οδηγού και με εφαρμογές όπως OnStar RemoteLink που προσφέρονται από τη Chevrolet , η οποία επιτρέπει το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου με μια εφαρμογή , το μέλλον των κλειδιών του αυτοκινήτου μπορεί να βρεθεί σε ένα κατάστημα app.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Δικάζεται η αδιακρισία του Facebook, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ
Next Cookisto: Ποιός θα μας μαγειρέψει σήμερα;