Τι έχει πει ο Mr Facebook

Ο Mark Zuckerberg είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο σε όλο τον πλανήτη. Στο Google υπάρχουν 19.700.000 αναφορές στο όνομα του, είναι μόλις 32 χρονών, ήταν πρόσωπο της χρονιάς για το 2010 από το time και κινεί τα νήματα στο σημαντικότερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο το Facebook, που το χρησιμοποιούν περίπου 1,06 δισεκατομμύρια χρήστες.

markzuckerberg

Όταν δημιούργησε το facebook ήταν μόλις 19 ετών φοιτητής του Χάρβαρντ, ενώ σε ακόμα νεαρότερη ηλικία είχε φτιάξει το γνωστό μουσικό πρόγραμμα Synapse Media Player. Η περίοδος της ζωής του όπου εμπνεύστηκε και δημιούργησε το facebook ήταν το θέμα της ταινίας The Social Network που γυρίστηκε το 2010. Η ταινία, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές ήταν υποψήφια για 8 Όσκαρ, το κάστ αποτελούσαν νέοι ηθοποιοί με πρωταγωνιστή τον Jesse Eisenberg που μάλιστα για την ερμηνεία του ήταν υποψήφιος για Όσκαρ, ενώ η ταινία βραβεύτηκε τελικά με τρία και απέφερε στα ταμεία 224,9 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως. Τα μεγάλα νούμερα μοιάζουν να είναι κάτι συνηθισμένο για τον Mark Zuckerberg ο οποίος κατά καιρούς έχει πει:

-Το Facebook στην πραγματικότητα δεν σχεδιάστηκε για να γίνει μια εταιρεία αλλά χτίστηκε για να ολοκληρώσει μια κοινωνική αποστολή, να κάνει τον κόσμο περισσότερο ανοικτό στην επικοινωνία

-Δίνοντας στους ανθρώπους την δύναμη να μοιραστούν πράγματα κάνουμε τον κόσμο πιο αληθινό.

-Δεν έχω ξυπνητήρι, αν κάποιος θέλει να με ξυπνήσει έχω πάντα δίπλα μου το BlackBerry μου

-Ξεκίνησα το Facebook όταν ήμουν 19 και τότε δεν ήξερα πολλά για τις επιχειρήσεις

-Το ερώτημα δεν είναι τι θέλουμε να ξέρουμε για τους ανθρώπους αλλά τι θέλουν οι άνθρωποι να πουν για τον εαυτό τους

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μεγάλες προσδοκίες ακούγοντας life In Mono
Next Αστρολογικές προβλέψεις | 11 έως 17 Αυγούστου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό