Τι έγινε στο πρώτο TIME 100 Talks

Με πολύ γνωστά ονόματα σε παγκόσμια κλίμακα, ξεκίνησε το TIME 100 Talks με τίτλο Finding Hope. Οι Dr. Anthony Fauci, John Legend, Angelina Jolie και Sen. Amy Klobuchar  μοιράστηκαν διαδικτυακά τις απόψεις τους σχετικά με την πανδημία του Covid-19 αλλά και το πώς βλέπουν το άμεσο μέλλον.

Ο Dr Fauci μίλησε για την ανάγκη βελτίωσης των δοκιμών για την εύρεση θεραπειών και εμβολίου καθώς και την σημασία της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Επίσης έκανε αναφορά στις ευάλωτες ομάδες όπως και στους φυλακισμένους ενώ μίλησε και για το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα με ασφάλεια.

Ο Klobuchar πίεσε για μια εθνική στρατηγική δοκιμών και εμβολίων. Η Τζολί ζήτησε την προστασία παιδιών και προσφύγων που ενδέχεται να βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μη ασφαλείς καταυλισμούς την ώρα που ο COVID-19 εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση

Το TIME 100 Talks, είναι μια σειρά διαδικτυακών συνομιλιών που προβάλλεται κάθε Πέμπτη με μέλη της κοινότητας TIME, με την συμμετοχή προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο και ειδικούς, με στόχο την εξεύρεση λύσεων για επείγοντα παγκόσμια θέματα

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ο αλγόριθμος SybilEdge εντοπίζει τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook
Next Τέχνη και τεχνολογία μαζί στην μόδα και στην ομορφιά